За късата памет

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Червени Воини
Контакти:

Re: За късата памет

Мнениеот Червени Воини » 28 окт 2014 17:15

Тези от ГФС да не правят на ударени от снежни топки, ами да накажат абонатите ни сурово.
"От огъня на чуждата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА!”

Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!

cska sf
Контакти:

Мнениеот cska sf » 28 окт 2014 17:18

Червени Воини написа:ебати наглите к-лета са тия от подуене. Не съм чел тази помия, щото съм обиден какво пише. Абонатите много нагло хвърля вината върху ЦСКА.

Абсолютно, крадецът вика дръжте крадеца.

Накрая ще излезе, според тях, че Стойчо Младенов е виновен, а те са жертва и трябва той да бъде наказан.

Сигурно и ударените полицаи са симулирали, няма начин, има световен заговор срещу Левски.

Потребителски аватар
CHAMP20N
Контакти:

Мнениеот CHAMP20N » 28 окт 2014 17:18

На въпрос дали трябва да се отнемат точки в подобни случаи, Домусчиев коментира: „Вижте, защо трябва да наказваме постоянно клубовете. Според мен и полицията трябва да си свърши работата и след това, и ние клубовете да намерим форма, да сложим съответните системи, които да разпознават хората с присъди за такива прояви“.

Не вярвах, че ще доживея да съм съгласен с Домуса.
[center] "You told us to come back when we've won 18 – we are back."[/center]

Потребителски аватар
baligo
Контакти:

Мнениеот baligo » 28 окт 2014 17:19

cska sf написа:Тук се обсъждат напълно маловажни неща. Дали трябвало Стойчо Младенов да падне или не, след удар в главата.

Важните неща са следните:

1. Треньорът на ЦСКА бе ударен с предмет в главата от фенове на Левски в сектор А
2. Фенове на Левски счупиха оградата на сектор Б и нахлуха на пистата
3. Има двама пострадали полицаи, следствие на описаното в точка 2, ударени от предмети, хвърлени от сектор Б

Това са важните неща и Левски трябва да бъде наказан жестоко, защото това е пореден рецидив.

Само запитвам, ти ако не искаш или не ти е удобно, не отговаряй:
Защо никой не говори за изританата топка от треньора на ЦСКА Тошко Янчев в длъжностните лица на резервната скамейка на Левски и как трябва да бъде наказан ЦСКА?
Изображение
[offtopic]Изображение[/offtopic]

redtiger
Контакти:

Мнениеот redtiger » 28 окт 2014 17:21

baligo написа:
cska sf написа:Тук се обсъждат напълно маловажни неща. Дали трябвало Стойчо Младенов да падне или не, след удар в главата.

1. Треньорът на ЦСКА бе ударен с предмет в главата от фенове на Левски в сектор А
3. Има двама пострадали полицаи, следствие на описаното в точка 2, ударени от предмети, хвърлени от сектор Б

Това са важните неща и Левски трябва да бъде наказан жестоко, защото това е пореден рецидив.

Защо никой не говори за изританата топка от треньора на ЦСКА Тошко Янчев в длъжностните лица на резервната скамейка на Левски и как трябва да бъде наказан ЦСКА?

Със служебна загуба разбира се.3-0 за Подуене.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 28 окт 2014 17:21

baligo написа:

Със служебна загуба на ЦСКА,как!?!Почвай да празнуваш!
Последна промяна от BRF на 28 окт 2014 17:22, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
baligo
Контакти:

Мнениеот baligo » 28 окт 2014 17:21

CHAMP20N написа:
На въпрос дали трябва да се отнемат точки в подобни случаи, Домусчиев коментира: „Вижте, защо трябва да наказваме постоянно клубовете. Според мен и полицията трябва да си свърши работата и след това, и ние клубовете да намерим форма, да сложим съответните системи, които да разпознават хората с присъди за такива прояви“.

Не вярвах, че ще доживея да съм съгласен с Домуса.

Чисто, просто и ясно. Изродите трябва да бъдат извън масовите спортни мероприятия! А които заслужават, да бъдат на топло или да копат градинки с циганите.
Изображение
[offtopic]Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
bastuna2003
Контакти:

Мнениеот bastuna2003 » 28 окт 2014 17:24

baligo написа:

Може ли аз да ти отговоря със цитат на самия Янчев:
Помощник-треньорът на ЦСКА Тодор Янчев разкри, че се е извинил на щаба на Левски заради краткото спречкване в началото на мача. Както е известно, старши треньорът на "червените" Стойчо Младенов бе ударен със снежна топка, след което Янчев изрита футболна топка по посока скамейката на "сините" и това предизвика мелето. "Предишния мач аз успокоявах нашите фенове, когато имаше подобни сцени. Не беше приятно, особено след като нашият треньор се свлече. Извиних се на щаба на Левски,

Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news.php?news=515023

Айде сега ми кажи вие някога поемали ли сте вина за нещо?
[rimg]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2013/bfi1409405071c.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 28 окт 2014 17:24

ЕМИЛ написа:Нищо чудно медицинското на Стойчо да е фалшименто :?

Зависи какво разбираш под "фалшименто". Веднъж ме питаха: там ще ти трябва ли добро зрение (аз съм почти сляп).
Викам: ще е полезно, но ще мина и без него. Излизам, гледам медицинското - зрение орлово според него. Направо нямах очи (хаха буквално) да го представя та си вадих друго. Като данни медицинското е пълно менте. Като валидност е абсолюто редовно докато не бъде оспорено.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

organzata
Контакти:

Мнениеот organzata » 28 окт 2014 17:25

redtiger написа:
organzata написа:Според сините:Какво толкова една снежна топка щом не е умрял значи симулира.
Според червените:То снежната топка е смъртоносно оръжие,използвана и от Хитлер за да унищожи СССР.

Истината е някъде там!

Истината е, че това е пряко посегателство над длъжностно лице. Разбираш ли, не фен, не полицай, а ДЛЪЖНОСТНО лице. Дали има физическо последствие в този случай не е толкова важно. Просто искаме адекватни мерки, нищо повече. Защото ако чуждата публика удари по главата Дерменджиев или Вуцов или не знам на кой отбор си фен, ще се солидаризираш с него, нали?

Не знам,вероятно.Привърженик съм на отбор от едно друго първенство,където хората не се замерват със снежни топки а играят футбол,и агитките на двата отбора заедно влизат и излизат от стадиона.

Върни се в “Левски”