Според сините:Какво толкова една снежна топка щом не е умрял значи симулира.
Според червените:То снежната топка е смъртоносно оръжие,използвана и от Хитлер за да унищожи СССР.
Истината е някъде там!
За късата памет
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: За късата памет
BRF написа:baligo написа:boabbb написа:"Като човек отдаден на футбола, винаги съм приемал съперничеството с Левски само и единствено на терена. Далеч съм от мисълта да съм причината подобен инцидент да влияе върху становища на комисии и съответните компететни органи. Аз съм мъж на честта и за мен случаят е приключил. Затова няма да предоставя изваденото медицинско свидетелство. Вярвам и знам, че ДК към БФС има капацитет да вземе небходимите решения, без в тях да участват трети лица".
Доволно
АХАХАХАХАА ХАХАХАхаааааа. Ох, не бе искам да го покаже това медицинско, дето съществува само в главата му. Искам да видя доктора дето го е издал. АХАХАХА... Не е истина, батко... Бил мъж на честта.![]()
![]()
![]()
Айде, дай да видим какво му е причинила тази снежна топка от пухкав сняг, която дори не е стисната както трябва. Просто някой е взел снега с една ръка и го е хвърлил! Глей как се разпльосква:
Поздрави на Хана Монтана и да му кажете, че е готов за Оскар за главна женска роля!!!
Смешния си ти!Ти въобще видя ли какъв беше снега в София във въпросния ден?
Не, смешния си ти! И да, снегът много добре се вижда на картинката, която съм пуснал!

[offtopic]

Тук се обсъждат напълно маловажни неща. Дали трябвало Стойчо Младенов да падне или не, след удар в главата.
Важните неща са следните:
1. Треньорът на ЦСКА бе ударен с предмет в главата от фенове на Левски в сектор А
2. Фенове на Левски счупиха оградата на сектор Б и нахлуха на пистата
3. Има двама пострадали полицаи, следствие на описаното в точка 2, ударени от предмети, хвърлени от сектор Б
Това са важните неща и Левски трябва да бъде наказан жестоко, защото това е пореден рецидив.
Важните неща са следните:
1. Треньорът на ЦСКА бе ударен с предмет в главата от фенове на Левски в сектор А
2. Фенове на Левски счупиха оградата на сектор Б и нахлуха на пистата
3. Има двама пострадали полицаи, следствие на описаното в точка 2, ударени от предмети, хвърлени от сектор Б
Това са важните неща и Левски трябва да бъде наказан жестоко, защото това е пореден рецидив.
ivodm72 написа:Бял,предполагам.Познах ли?
Добър сииии!Сам ли го измисли?
organzata написа:Според сините:Какво толкова една снежна топка щом не е умрял значи симулира.
Според червените:То снежната топка е смъртоносно оръжие,използвана и от Хитлер за да унищожи СССР.
Истината е някъде там!
Истината е, че това е пряко посегателство над длъжностно лице. Разбираш ли, не фен, не полицай, а ДЛЪЖНОСТНО лице. Дали има физическо последствие в този случай не е толкова важно. Просто искаме адекватни мерки, нищо повече. Защото ако чуждата публика удари по главата Дерменджиев или Вуцов или не знам на кой отбор си фен, ще се солидаризираш с него, нали?
Brabam написа:Типично по български замеряне с ла*на. Вместо и двата клуба да си седнат на гъзовете и да решат проблема веднъж завинаги се почва едно сочене на факти.
Ама абсолютно точно! Няма да спра да повтарям, че двата отбора са като близнаци във всичко. И, ако някой трябва да говори, да се оплаква, от каквото и да е било, трябва да останалите отбори в България, но не Левски и ЦСКА! Защото това ще бъде лицемерщина. В това всичко влизат и агитките. Преди време червените правеха зулуми след зулуми, натрошиха и сградата на БФС. Сега на ход са нашите. Защо го правят и двете агитки, дано някой ден да се изясни. Така че тия излияния сега тук от страна на червените са меко казано смешни. Невинните агънца от Сектор Г се възмущават от футболното хулиганство. Ама хайде, моля ви се. Пародия.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
Относно ненужния и глупав спор за снежните топки:
" На какво може да навреди подобен удар? В зависимост от силата и съдържанието на топката, заради него човек може да получи нарушения в зрението. Няма как да не споменем и мозъчно сътресение. Защо Младенов не е паднал веднага, а малко след това? Защото преди да изгубиш съзнание може да направиш 2-3 крачки. Тази топка е изключително опасна. Имам кабинет на "Георги Аспарухов" и съм свидетел на тази агресия, която заочва да излиза извън контрол", коментира д-р Янакиева.
- Червени Воини
- Контакти:
ебати наглите к-лета са тия от подуене. Не съм чел тази помия, щото съм обиден какво пише. Абонатите много нагло хвърля вината върху ЦСКА.
"От огъня на чуждата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА!”
Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!
Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!
Всъщност,който е хвърлил топката не го е направил да си поиграе с Шесторчо!Направил го е с цел да го нарани!Всички други във въпросния сектор аплодираха извършителя
!Как е паднал и защо?
Веднъж при един бой изядох 4 юмрука последователно,но не паднах!А имам случка при която изритана топка нависоко при падането ме удари и ме събори на земята,бях отстрани игрището!Загубих напълно ориентация и за секунди не знаех къде съм!

Веднъж при един бой изядох 4 юмрука последователно,но не паднах!А имам случка при която изритана топка нависоко при падането ме удари и ме събори на земята,бях отстрани игрището!Загубих напълно ориентация и за секунди не знаех къде съм!
cska sf написа:Относно ненужния и глупав спор за снежните топки:" На какво може да навреди подобен удар? В зависимост от силата и съдържанието на топката, заради него човек може да получи нарушения в зрението. Няма как да не споменем и мозъчно сътресение. Защо Младенов не е паднал веднага, а малко след това? Защото преди да изгубиш съзнание може да направиш 2-3 крачки. Тази топка е изключително опасна. Имам кабинет на "Георги Аспарухов" и съм свидетел на тази агресия, която заочва да излиза извън контрол", коментира д-р Янакиева.
Всичко е въпрос на гледна точка. Ако ние бяхме домакини това на 100 % щеше да се случи с Гонзо например. Сините много добре го осъзнават това, само че понятия като доблест, чест и достойнство за тях са напълно непонятни.