Жалка работа. Някакъв отива срещу 200 полицаи и почва да ги псува и блъска и те стоят като девици ...
Левски (както и всеки друг клуб), не е нещо имагинерно, а сбор от играчи, треньори, ръководство, база, служители и привърженици. След като има нещо гнило в някоя част, цялото загнива ... УЕФА отдели гнилото от здравото и после самите англичани се погрижиха да изчистят гнилото в отборите си.
В сегашният си вид Левски дърпа БГ футбола надолу и трябва да бъде разкаран. Същото трябва да се направи и с всеки друг клуб позволил си да я кара през просото, но за това трябва топки, а БФС са доказано безполови.
Анкета: да извадят ли Левски от А група?
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Анкета: да извадят ли Левски от А група?
105 години / 4 поколения ботевисти!
Кашчей написа:През 85-а (вече го писах) УЕФА не се поинтересува кои са персоналните отговорници за станалото на "Хейзел", а направо изхвърли всички английски отбори за 5 години от ЕКТ, а Ливърпул за 8. Преди това англичаните имаха няколко предупреждения да вземат мерки за поведението на феновете си.Е взеха ги, но след изхвърлянето им.
Мафиотската структура УЕФА наказа англичаните, защото за осем поредни години взеха СЕДЕМ купи на КЕШ.
Апропо - Хейзел го разрушиха веднага. Уефа си е виновна, че даде финала на дървен стадион, строен през двадесетте година на 20 век.
На никой ли още не му е ясно,че за да се промени нещо - трябват трупове? и то не 5-10!!!??? Тенденциите са това много скоро да се уреди...
Кашчей написа:СТАМАТ написа:Кашчей написа:СТАМАТ написа:Това което прави УЕФА и БФС не е правилно! Това е бягане от проблема и пълнене на каси! Ако пред някой голям магазин, от типа на Метро или Кауфланд се струпат техни привърженици за да пазаруват и в стремежа си да са първи го опустошат или се наранят жестоко, трябва ли Метро или Кауфланд да бъдат закрити???????..............или глобени??????????? Вандалите ги има на запис!....... В ЗАТВОРА!!!!!
А иначе, когато и да изгонят Левски от "А" група, все ще е късно, но......................поради други причини!!!!!!!:)
Добро сравнениеПривърженици на Метро
![]()
Ами има си писани правила за допустимите неща по време на футболен мач, около и вътре в стадиона, за определено време. Грешно или не, засега по тези международни правила клубовете носят отговорност за поведението на феновете си в този отрязък от време и място. След като клубът е засегнат по някакъв начин от поведението на тези "фенове" то той мисля, че има пълното право да повдигне обвинения срещу тях индивидуално.
Време е тези правила да се променят! Не може хората да градят, а група простаци, да сринат мечтите на хиляди!!! 20 нехранимайковци, дори от друг отбор, преоблечени, могат да сринат труда на безброй пчелички, изградили даден отбор!!!!!
Бате, във вашият сектор чуждо пиле не знам как би кацнало, та всичко сътворено си е баш от т.н. фенове на "Левски". След като ръководството на отбора не предприема никакви мерки срещу тях какво да направи БФС-да ви се кланя доземи ли, както прочем често го прави? Дори и сега не очаквам адекватно наказание за вас, което ще е поредното явно подстрекателство да продължите по същия начин и занапред.
Лесно е от БФС да се правят на мъже пред "Марек", но да го направят пред "грандовете" не им стиска, или просто нямат желание, като второто ми изглежда по-логично.
Чети какво съм написал по-горе и не говори за мой сектор!!!:))))).........................
А иначе, когато и да изгонят Левски от "А" група, все ще е късно, но......................поради други причини!!!!!!!:)
http://www.youtube.com/watch?v=C5XGmEi-8pY
Аз и този човек сме от различни отбори, но всеки има право на ЛЮБОВ!!!
Аз и този човек сме от различни отбори, но всеки има право на ЛЮБОВ!!!
Каквото и решение да вземат от ДК се обзалагам, че във вторник отново ще има рев, едните ще реват, че наказанието е тежко, а другите, че същото е малко.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
- Жълто-черен Пловдив
- Контакти:
Има Господ: винаги, който пее "жълта кочина" на мач с буферите, изяжда големия заради патологичната си злоба и арогантност. Така ще стане и с деградантите от Герена, заради които ще страдат и нормалните и свестни левскари. Не може само с игли и събличане, все пак това е игра, която дава радост и позитивни емоции на милиони по света.
Преди години феновете на един друг отбор нахлуха на терена в Мездра. Тогава също беше рецидив и отбора трябваше да е изваден от А група.
Тук говорим за хвърляне на снежни топки , нито мача е прекратен нито нищо , Стойчо доста преигра.
Тук говорим за хвърляне на снежни топки , нито мача е прекратен нито нищо , Стойчо доста преигра.
- Stahlgewitter
- Контакти:
Stahlgewitter написа:С риск да прозвуча крайно:
Бааааааахти тъпата тема!
Колко крайно.

- bigbonusprize
- Контакти:
Не мога да разбера на тоя смешник Стойчо кой му се връзва на глупостите. Бил загубил съзнание незнам си какво... Нали ако си загубил съзнание няма да се върнеш 3 минути по късно, а ще отидеш за преглед за мозъчно сътресение бе каун. Като дете са ме удряли хиляди снежни топки, ама явно съм бил малко по-голям мъж от тоя мишок...
Иначе вадене от а група?!?! Червените нахлуха, прекратиха мач и си набиха футболистите и не ги изгониха, но иначе зверски рев за 1 снежна топка
ей ще ме уморите...
Иначе вадене от а група?!?! Червените нахлуха, прекратиха мач и си набиха футболистите и не ги изгониха, но иначе зверски рев за 1 снежна топка

Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!