Марек (Дупница) - Левски (София) 1-1 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши срещата между отборите на Марек и Левски София

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
bufy

Re: Марек (Дупница) - Левски (София)

Мнениеот bufy » 04 окт 2014 23:26

Според Гаджев, Марек били мотивирани от друг отбор за играта си срещу Левски. http://www.blitz.bg/sport/article/246413
Това е вече параноя.
Изображение

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 04 окт 2014 23:32

bufy написа:Според Гаджев, Марек били мотивирани от друг отбор за играта си срещу Левски. http://www.blitz.bg/sport/article/246413
Това е вече параноя.

Дааам... и този отбор е платил на вратаря да му хване дузпата. Миналата седмица четохме декларации как може национален състезател да се излага. Е това кво е?
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 05 окт 2014 00:08

Шансовете на инж. Иванов да спечели титлата минават през седем поредни дербита. Вземе ли ги, тогава вече може да стане нещо, което никой не е очаквал.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 05 окт 2014 00:11

daniel875 написа:Шансовете на инж. Иванов да спечели титлата минават през седем поредни дербита. Вземе ли ги, тогава вече може да стане нещо, което никой не е очаквал.

Е че някой очаква ли инженера да вземе седем поредни дербита? :lol: :lol: :lol:
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
IORGOS PAPADOPULIS
Контакти:

ГУГУТКА

Мнениеот IORGOS PAPADOPULIS » 05 окт 2014 07:55

На нормалните хора им писна да не могат да отидат нормално с децата си на мач или другия вариант - мач без публика ! Тези гамени явно умишлено работят против клуба в някакъв свой интерес и това трябва да спре !Призовавам тоя гугутка ли е патка ли е да се омита .Призовавам и Тръста да излезе с осъждане на действията на тия които работят против клуба /знамето за расизма/ и вчерашните поредни изцепки на шепа напушени пишлемета !

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 05 окт 2014 08:41

bufy написа:Според Гаджев, Марек били мотивирани от друг отбор за играта си срещу Левски...

Кой и по какъв начин би могъл да мотивира капитана Гаджев да играе? Ако може.
За всички отдавна е ясно, че няма кой да го стимулира, т.е. да му предложи оферта, за да напусне "Левски".

Потребителски аватар
Жоржиньо
Контакти:

Мнениеот Жоржиньо » 05 окт 2014 09:15

С тъпи парчета като Домофоня и Луис Педро-Еболата няма как да стане.

Потребителски аватар
отец Онуфри
Контакти:

Мнениеот отец Онуфри » 05 окт 2014 09:33

Слаба работа. Не очаквах че чак толкова ще се замаят от победата над лудите. Двете дузпи бяха кристално чисти, гола на Марек беше след игра с ръка - какво повече да говорим. Естествено, не се оправдавам със съдията, просто нашите не искаха победата.

Чудно ми е, че ония продължават да твърдят, че дузпите са измислени. Явно трябва да си сложат очила. И самият треньор на Марек си призна че ги имаше.
[wrapimg=]http://www.lifesport.bg/uploads/images/00312790.jpg[/wrapimg]

[rimg]https://pbs.twimg.com/media/C4wMzMUW8AAgLoc.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Re: Марек (Дупница) - Левски (София) 1-1 FT

Мнениеот Blue1914 » 05 окт 2014 13:31

Ситуацията в родната "елитна" група в момента е такава, че дали ще побеждаваме лидерите или ще губим точки от опашкарите е в голяма степен въпрос на битка и мотивация. ;)

Червените още нищо не са спечелили. Едни гърди напред са и нищо повече. 6-7 точки при изминали 25-30% от завързаните мачове изобщо не е кой знае какво. Дано да успеем да ги минем в крайното класиране. Считам, че това би било една реална цел. За титла в момента е нелепо да се говори- при наличие на плейофи, ФК Домусчиев и представянето ни срещу отборите от челните места.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Re: Марек (Дупница) - Левски (София) 1-1 FT

Мнениеот Кировец » 05 окт 2014 15:29

Blue1914 написа:Ситуацията в родната "елитна" група в момента е такава, че дали ще побеждаваме лидерите или ще губим точки от опашкарите е в голяма степен въпрос на битка и мотивация. ;)

Червените петолъчки още нищо не са спечелили. Едни гърди напред са и нищо повече. 6-7 точки при изминали 25-30% от завързаните мачове изобщо не е кой знае какво. Дано да успеем да ги минем в крайното класиране. Считам, че това би било една реална цел. За титла в момента е нелепо да се говори- при наличие на плейофи, ФК Домусчиев и представянето ни срещу отборите от челните места.

Това, ако важи за нашето представяне, тогава какво би написал за вас?

Върни се в “Левски”