Марек (Дупница) - Левски (София) 1-1 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши срещата между отборите на Марек и Левски София

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

седемнамалко
Контакти:

Re: Марек (Дупница) - Левски (София)

Мнениеот седемнамалко » 04 окт 2014 17:17

червено написа:този път и Левски ги орязаха съдийте ,в интерес на истината футболиста на марек игра с ръка при гола ,май лудогорец взема мерки на всички нива

Ако искаха да взимат "мерки на всички нива" щеше да има дузпа за АФД-то вчера в края на мача ;) Съдията е просто некадърен.

James Beattie

Мнениеот James Beattie » 04 окт 2014 17:17

W84me написа:Момчета, с Крумов, Белаид и Домовчийски няма да стане. Аз поне съм доволен, че Левски играе честен футбол.

Ти на 2 измислени дузпи, честна игра ли му викаш :mrgreen:

Потребителски аватар
червено

Мнениеот червено » 04 окт 2014 17:17

ronnie написа:
bomba016 написа:капиталистите се радват,че Левски ги оряза съдята ,но да не си мислят,че БФС ще ги остави да станат шампиони там е запазено местото за лудогорец

Тея пък си помислиха, че ще се борят за титлата :lol: :lol: :lol: Ако във всеки мач ви дават по 5 дузпи може и да станете, ама едва ли :mrgreen:

това да не е лудогорец да им дават измислени дузпи ,за Левски и Цска докато не прегазят някого дузпа няма

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 04 окт 2014 17:18

James Beattie написа:
W84me написа:Момчета, с Крумов, Белаид и Домовчийски няма да стане. Аз поне съм доволен, че Левски играе честен футбол.

Ти на 2 измислени дузпи, честна игра ли му викаш :mrgreen:

Как по-точно бяха измислени?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 04 окт 2014 17:18

W84me написа: Аз поне съм доволен, че Левски играе честен футбол.

Пробвал ли си да си изкарваш прехраната, като пишеш вицове и хуморески към някой вестник. Имаш талант. :lol:
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 04 окт 2014 17:19

gzagorov написа:
Някой нещо за кристалната игра с ръка преди гола на Марек ще каже ли?

А, глупости.

Не си ли чел правилника на ФИФА ?
Там пише, че срещу Левски, всички имат право да дърпат, спъват, играят с ръка и т.н.
Поне ако питаш Такива, Такива и Такива. :|
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
angelco77
Контакти:

Мнениеот angelco77 » 04 окт 2014 17:19

:lol: :lol: :lol:
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. :mrgreen:

седемнамалко
Контакти:

Мнениеот седемнамалко » 04 окт 2014 17:20

Крумов си игра много добре днес, и топката отнемаше и напред игра добре, и хубава тупалка тресна. Белаид е класа, не знам какво имате срещу него всички, малко като с Гаджев положението. А домо да си ходи, няма значение кой ще играе на негово място, може да е резервния вратар или въобще никой - по-добре ще е.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 04 окт 2014 17:20

THE G.A.M.E написа:
Кировец написа:
Barca_levski написа:Тоя Домо е най - некадърния марсол . Дърво 1 топка неможе да спре , некадърен боклук , как може да играе незнам . Гонзоооооо има и юноши централни нападатели , със сигурност няма да са по зле от този чикор .

Тъкмо син юнУша сътвори най-комичното отиграване на 1 метър от голлинията на Марек :idea:

Ем да, така е.

И какво от това ?
Кой не греши ?
Кой не е пропускал ?

Пък най-вероятно момчето повече няма да помирише терен ...
Така се процедира в България, от юношите се очаква да са като Меси и КР.
И при една грешка - пейка.

После се чудим, защо Удинезе, Спортинг, Палермо и т.н. ни крадът юношите ...
Щото ги съсипваме при 1-вият пропуск.

Не упреквам момчето. Вярно - стана ми смешно, но дотук. Българския футбол и младите спортисти се нуждаят от търпение и поощряване. Трудно това ще стане в напечени мачове и тежки гостувания. Гонзо няма особено голям избор. Не си прав - само това казвам - не се подигравам на младежа. Ние имаме Радой Божилов и Долапчиев, но се вижда разликата между един Буш - момче от румънската школовка и нашите.

П.п. - аз не се чудя - крадът ни ги, защото сме бедни и не предоставяме добри условия за развитие, а всеки човек иска да печели добре и да бъде подсигурен за бъдещето на себе си и своето семейство.
Последна промяна от Кировец на 04 окт 2014 17:22, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
червено

Мнениеот червено » 04 окт 2014 17:20

]
особенно Крумов и Домо са като пънове ,най-ми хареса Краев беше най-добрия ,момчето се раздаде на макс,подкрепям мнението ти за честната игра ,това е пътя ,а не като някой други дето сега ни излагат в Европа защото са свикнали на съдийски аванти у нас

Върни се в “Левски”