(КБ) Спартак (Варна) - Левски (София) | 1-7 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Stahlgewitter
- Контакти:
Re: Спартак (Варна) - Левски (София) | 23.09.2014 - 16:00ч.
Teo написа:Рано, рано ще пукате гума от тоя турнир ми се струва![]()
Теодорке, къде си мори моме?

Re: (КБ) Спартак (Варна) - Левски (София) | 1-7 FT
TristaNNN написа:Честита победа, ЛевскариГледам, от началото на мача, та чак до този час, няма кьорав красноармеец в темата, сигурно се готвят за утрешния десант в Монтана
![]()
Иначе е ясно, че Спартак не са мерило, но е хубаво за младите да понатрупат самочувствие-от това печелят те, а и Левски по принцип. Радвам се, че няма контузени след мач на подобна нивичка, дано и утре никой да не пререве
Страх ни тресе ! Ужас ! Чудим се къде ще се крием срещу вас!? Такова размазване им направихте на гагаузите, че сигурно сте ги отказали да практикуват този спорт ! Дано не излезнат същите титуляри и срещу нас !
tevez написа:Безсмислен мач.
Дори в приятелските срещи може да се види по-голямо противопоставяне, отколкото в мач за Купата на България.
Радвам се за Краев, има качествата, чисто технически, но трябва да поработи върху физиката си.
Хубаво е, че видяхме играчи, които почти не виждаме в първенството - Ташев, Орачев, Мисяк, Огнянов.
Ташев обаче не ми хареса, направи няколко фрапантни грешки, не е готов за първия отбор.
На другия полюс се представи Орачев, направи асистенции и добри включвания. Дано по-често го виждаме в игра, заедно с Мисяк и Цонев.
Сещаш ли се какво ще им се случи на Орачев, Мисяк, Цонев, Ташев и Мъдев ако излезнат в момента срещу Кукоч, Тунчев, Илиев и Попов !!! Край с футбола за тях !
MAXIMUS написа:tevez написа:Безсмислен мач.
Дори в приятелските срещи може да се види по-голямо противопоставяне, отколкото в мач за Купата на България.
Радвам се за Краев, има качествата, чисто технически, но трябва да поработи върху физиката си.
Хубаво е, че видяхме играчи, които почти не виждаме в първенството - Ташев, Орачев, Мисяк, Огнянов.
Ташев обаче не ми хареса, направи няколко фрапантни грешки, не е готов за първия отбор.
На другия полюс се представи Орачев, направи асистенции и добри включвания. Дано по-често го виждаме в игра, заедно с Мисяк и Цонев.
Сещаш ли се какво ще им се случи на Орачев, Мисяк, Цонев, Ташев и Мъдев ако излезнат в момента срещу Кукоч, Тунчев, Илиев и Попов !!! Край с футбола за тях !
Ами да, по принцип, тия от втория ти списък нямат нищо общо с футбола, докато момчетата от първия списък поне могат да спират топката.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
- ralka_levskarka
- Контакти:
MAXIMUS написа:tevez написа:Безсмислен мач.
Това беше като заплаха

[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
- Stahlgewitter
- Контакти:
MAXIMUS написа:TristaNNN написа:Честита победа, ЛевскариГледам, от началото на мача, та чак до този час, няма кьорав красноармеец в темата, сигурно се готвят за утрешния десант в Монтана
![]()
Иначе е ясно, че Спартак не са мерило, но е хубаво за младите да понатрупат самочувствие-от това печелят те, а и Левски по принцип. Радвам се, че няма контузени след мач на подобна нивичка, дано и утре никой да не пререве
Страх ни тресе ! Ужас ! Чудим се къде ще се крием срещу вас!? Такова размазване им направихте на гагаузите, че сигурно сте ги отказали да практикуват този спорт ! Дано не излезнат същите титуляри и срещу нас !
А, този потребител явно няма да ходи в Монтана

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

TristaNNN написа:MAXIMUS написа:TristaNNN написа:Честита победа, ЛевскариГледам, от началото на мача, та чак до този час, няма кьорав красноармеец в темата, сигурно се готвят за утрешния десант в Монтана
![]()
А, този потребител явно няма да ходи в Монтана
Една блуждаеща червена душа из синия форум.. Колеги - приберете си го, моля

[center]1914[/center]
Странно 7 гола макар и срещу отбор който в момента е много зле...Друго прави впечатление и седемте гола са на българи , а един млад 17 годишен талант изпъква , а ние взимаме на проби някакви Чибута и т.н.....Сега ще ми кажете , че още са млади и не са готови , на колко трябва да станат , точно сега трябва да се налагат при мъжете , после ще е късно.