Хасково 2009 (Хасково) - Левски (София) | 1-4 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши срещата между отборите на Хасково и Левски София

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Хасково 2009 (Хасково) - Левски (София) | 20.09.2014 - 16:45

Мнениеот TristaNNN » 20 сеп 2014 20:28

Честита победа, Левскари! Макар и срещу непретенциозен тим като Хасково, трите точки са стратегически полезни. С риск да се повторя и досадя, до зимната пауза играем за точки и нищо повече. Игра, стил и облик аз чакам догодина.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

BFS
Контакти:

Мнениеот BFS » 20 сеп 2014 20:43

emigo73 написа:Нещо изчезнаха,червените борци за справедливост и светло бъдеще,след отменения гол на Локо Сф..

Айде стига сте се заблуждавали. Феновете и на двата отбора трябва да отидат пред централата на БФС и да искат справедливи отсъждания в мачовете до края на първенството или накрая просто да извадят 15-тина точки от активите и на двата отбора и тогава да се направи новото класиране за определяне на това кой ще ни представя в Европа.
тук не говоря за отменената за Хасково дузпа при 2:0 за Левски, за неотсъдената дузпа за Черно Море миналата седмица или за отмененият гол на Локомотив СФ. Тук говоря, че всеки кръг съдиите ПОМАГАТ на двата отбора превърнали се в НАЦИОНАЛНА КАУЗА през последните 60 години.
Срамът е виден Юли месец и това всички много добре го знаете. Тук вината не е на футболистите на двата отбора за откритията които правят всяка година. Съдийската мафия, респекта към НАЦИОНАЛНАТА КАУЗА ЛЕВСКИ и НАЦИОНАЛНАТА КАУЗА ЦСКА са причина за това и докато всички си затваряте очите за истината. Никой не може да каже че най-силните и най-заслужили отбори ни "представят" в евротурнирите след като всеки кръг ставаме свидетели на порочните практики свързани с тези два отбора. Аз не казвам, че те са по-слаби от другите, но просто не ни се дава шанс да разберем при равни условия, къде биха били те. Никой явно не го интересува, но всички се правят на изненадани когато дойде Юли месец и тези два отбора отново са наречени ОТКРИВАТЕЛИ.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 20 сеп 2014 20:54

RedSkin написа:
demon777 написа:Защо бе? Защо съдията го е страх да даде чиста дузпа при 2:0?
Щот пак ще се хванете за големите пръсти на краката ли?
Ей ако не са съдиите сте изпаднали в Б групата

Абсолютно си прав! И несъществуваща засада също при 0:2 при която нападателя излезе сам срещу вратаря. Хасково играха много по-добре от сините, какви пасове си правеха само... Съдията реши този мач в полза на сините. ФАКТ!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Re: Хасково 2009 (Хасково) - Левски (София) | 1-4 FT

Мнениеот Player » 20 сеп 2014 22:00

Май за пръв път Левски вкарва толкова голове във Хасково. Поздравления за което, най-накрая и положителна голова разлика и твърдо в първата шестица! Неочаквано добра комбинация.

BFS
Контакти:

Мнениеот BFS » 20 сеп 2014 22:13

Player написа:Май за пръв път Левски вкарва толкова голове във Хасково. Поздравления за което, най-накрая и положителна голова разлика и твърдо в първата шестица! Неочаквано добра комбинация.

ама къде отиваш ти, днеска Левски играха като Реал Мадрид
даже Реал пасти да ядат :lol:

Потребителски аватар
amstel_beer
Контакти:

Мнениеот amstel_beer » 20 сеп 2014 22:17

Честита победа, левскари! Забележете червения плачко Младенов, след всеки мач в който са подпряли отборчето му, как се оплаква от съдиите :) Ще ме спука от смях тоя :lol: :lol:

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 20 сеп 2014 22:27

amstel_beer написа:Честита победа, левскари! Забележете червения плачко Младенов, след всеки мач в който са подпряли отборчето му, как се оплаква от съдиите :) Ще ме спука от смях тоя :lol: :lol:

Ти не се смей, защото това е стратегия, и то доказано печеливша! Сега в Заара ще им свирнат две дузпи като нищо... Не подценявайте тези фактори!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
mad butcher
Контакти:

Мнениеот mad butcher » 20 сеп 2014 22:52

sin4ec написа:
amstel_beer написа:Честита победа, левскари! Забележете червения плачко Младенов, след всеки мач в който са подпряли отборчето му, как се оплаква от съдиите :) Ще ме спука от смях тоя :lol: :lol:

Ти не се смей, защото това е стратегия, и то доказано печеливша! Сега в Заара ще им свирнат две дузпи като нищо... Не подценявайте тези фактори!

Помни си думите ,капацитет след мача ще говорим :roll:
миле гърбавия на 12 Май 2012 07:54

Е,според тебе колко хора ще прочетат това твое писание? Толкова много букви не са по силата на 99% от потребителите на "Гонг".

Потребителски аватар
fenred
Контакти:

Мнениеот fenred » 20 сеп 2014 23:11

Първите два гола 100% засади!!!!!!!Айде яко тикане пада сума ти и мачове!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
fenred
Контакти:

Мнениеот fenred » 20 сеп 2014 23:13

Ти не си добре честно!Подпирането бе при вас!!

Върни се в “Левски”