Честит рожден ден на Павел Панов

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
damyanov1963

Re: Честит рожден ден на Павел Панов

Мнениеот damyanov1963 » 16 сеп 2014 16:16

ЧРД, Пальо! Жалко, че в най-силните ти години България не можеше да продава футболисти, защото ти заслужаваше да играеш в голям европейски отбор. Страхотна левачка имаше!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
angelco77
Контакти:

Мнениеот angelco77 » 16 сеп 2014 18:29

Честит рожден ден на П. Панов ! Да е жив и здрав ! ;)
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. :mrgreen:

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 16 сеп 2014 22:09

ЧРД на Павката.
След смъртта на Гунди се наложи като следващия идол за левскарите.
И онези мачове с Аякс, но и оня идиот, дето му счупи крака.

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 17 сеп 2014 00:16

Жив и здрав да е!
Изображение

Потребителски аватар
suni

Мнениеот suni » 17 сеп 2014 15:18

ЧРД ! И нека не забравяме че е юноша на ЦСКА /школата в кв. Красна поляна/. Жив и здрав и завинаги ,,армеец" !
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 17 сеп 2014 20:22

suni написа:ЧРД ! И нека не забравяме че е юноша на ЦСКА /школата в кв. Красна поляна/. Жив и здрав и завинаги ,,армеец" !

Сунай - както винаги неподготвен и / или готов да излъже... :lol:
Павел Панов е юноша на "Септември" - София. Той преминава в „Спартак” – София през 1967 година, където играе до обединението с „Левски” през януари, 1969 година... 8-)
От 1949 до 1968 Септември функционира като самостоятелен клуб. ….В края на 1968 г., при поредната държавна реформа във футбола, отборът отново е слят с ЦСКА (по това време обединен с Червено знаме), като се преименуват на ЦСКА „Септемврийско знаме“. Това второ обединение продължава двадесет години — от 1968 до 1988 година.

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A4%D0% ... 0%B8%D1%8F)

П.П. Павел Панов е толкова "армеец", колкото аз съм космонавт. А за тези, които не знаят, неговата дъщеря - Изабела е омъжена за сина на Гунди - Андрей. Пак "армейци" (в болните червени мозъци)... :lol: :lol: :lol:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
suni

Мнениеот suni » 18 сеп 2014 09:02

Captain Stottlemeyer написа:
suni написа:ЧРД ! И нека не забравяме че е юноша на ЦСКА /школата в кв. Красна поляна/. Жив и здрав и завинаги ,,армеец" !

Сунай - както винаги неподготвен и / или готов да излъже... :lol:
Павел Панов е юноша на "Септември" - София. Той преминава в „Спартак” – София през 1967 година, където играе до обединението с „Левски” през януари, 1969 година... 8-)
От 1949 до 1968 Септември функционира като самостоятелен клуб. ….В края на 1968 г., при поредната държавна реформа във футбола, отборът отново е слят с ЦСКА (по това време обединен с Червено знаме), като се преименуват на ЦСКА „Септемврийско знаме“. Това второ обединение продължава двадесет години — от 1968 до 1988 година.

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A4%D0% ... 0%B8%D1%8F)

П.П. Павел Панов е толкова "армеец", колкото аз съм космонавт. А за тези, които не знаят, неговата дъщеря - Изабела е омъжена за сина на Гунди - Андрей. Пак "армейци" (в болните червени мозъци)... :lol: :lol: :lol:

- Явно съдбата си знае работата, но защо тогава вие решихте да не останете в ЦСКА?

- Започнах да играя още с вратаря Данчо Йосифов и Димитър Йорданов-Кукуша. Разлика в годините - огромна, двайсетина. Добре съм си направил сметка, че отивайки в "Спартак", ще имам поле за развитие. По това време "Спартак" беше сред добрите отбори, тогава спечели и Купата на Съветската армия през 1968 г. Имаше млади футболисти - и Типеца (б.а. - Иван Стоянов), и Гошо Цветков, и Ампето (б.а. - Георги Харалампиев), и Пилето (б.а. - Милко Гайдарски),и така нататък. Смятах, че в този отбор мога да играя и да се развивам.

- Тоест с мисъл за развитие не сте останали в ЦСКА?

- Да. В ЦСКА в тези години, като започнете от бате Жоро Найденов, който беше вратар, а после ни беше и помощник-треньор в "Спартак", и стигнем до Цанев, Якимов, Жеков... Футболисти, сред които човек трябва да се замисли дали ще намери бързо място. Следващата година, януари 1969-а, стана обединението на "Левски" и "Спартак". И същите тези млади футболисти, които бяхме, като видяхме, че трябва да се изправим срещу Аспарухов, Костов, Меци Веселинов, Янко Кирилов и всички големи играчи на "Левски", пак си направихме сметка и искахме да бягаме. Но ни казаха: "Спокойно, пред вас е развитието, независимо че се обединяват отборите." Всичко се получи така. А и в лицето на по-опитните - и на Гунди, и на Котето, който дойде по-късно, и Сашо Костов, и Меци, и Янко, имахме огромна подкрепа. Батковците помогнаха за нашето израстване.
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

Върни се в “Левски”