Фен на ЦСКА с голям жест към Левски
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Фен на ЦСКА с голям жест към Левски
Браво,я се замислете пътят за Разград не минава ли от там.
Betchualeng Arnaikem написа:Което само потвърждава мнението ми, че феновете на никой отбор не трябва да се поставят под 1 знаменател. Че както има боклуци сред всички, така има и читави хора, както има такива, които живеят за да мразят "врагът", така има и такива които просто си обичат отбора.
Единствената ми забележка е, че май е редно щетите да ги плати виновника, а не някой нормален ЦСКА-р, който нищо лошо не е направил. Ама то винаги така става: боклуците се*ат, читавите чистят.
Ти откъде си сигурен,че щетите са нанесени от Армеец,а не е провокация от трета страна

С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!
- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
Red joker написа:Betchualeng Arnaikem написа:Което само потвърждава мнението ми, че феновете на никой отбор не трябва да се поставят под 1 знаменател. Че както има боклуци сред всички, така има и читави хора, както има такива, които живеят за да мразят "врагът", така има и такива които просто си обичат отбора.
Единствената ми забележка е, че май е редно щетите да ги плати виновника, а не някой нормален ЦСКА-р, който нищо лошо не е направил. Ама то винаги така става: боклуците се*ат, читавите чистят.
Ти откъде си сигурен,че щетите са нанесени от Армеец,а не е провокация от трета страна![]()
![]()
Би ли погледнал отново това, което съм написал за виновника:
Betchualeng Arnaikem написа:Единствената ми забележка е, че май е редно щетите да ги плати виновника
Betchualeng Arnaikem написа:Ама то винаги така става: боклуците се*ат, читавите чистят
Думата ЦСКА-р съм я споменал единствено относно човека, който е дал парите. За виновника не съм "определял" какъв е.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
Вчера по време на мача със Славия част от членовете на Тръста събраха 630 лева за ремонтирането на паметника. До колкото знам въпросния фен на червените е дарил малка сума, но това не омаловажава жеста и не го прави по-малко достоен за адмириране. Остава обаче и синята общност да се активизира малко повече.