Георги Иванов-Гонзо

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Трябва ли Гонзо да си подаде оставката

ДА
105
68%
НЕ
50
32%

Общо гласове: 155

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Георги Иванов-Гонзо

Мнениеот metodito » 08 сеп 2014 19:53

terata написа:
metodito написа: Ами, ако бяхме стигнали пак четвърт-финал по някаква луда случайност (да играеш с Киево вместо с Ювентус за ШЛ не беше ли яка случайност?)?

Мето, почна и ти да повтаряш мантрите на панчаревци! Разберете, че и да не бяха наказали Ювентус пак нямаше как да играем с тях, тъй като Левски беше ПОСТАВЕН!!!

Упс, mea culpa, разбълнувах се нещо...

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 09 сеп 2014 07:01

metodito написа:...
Съгласен съм с критиката към Гонзо, но все пак подготвката - както физическа, така и тактическа зависеше от Пепе. Експериментът с Мурсия не стана по една проста причина. Няма начин човек от една толкова футболна страна да дойде в една толкова нефутболна и различна като манталитет страна и да направи нещо.

Ето, на запад си има треньори, които се грижат за фиическата подготовка, цели щабове, диетолози, ала-бала... Тука Гонзо тича с футболистите. Отделно специалисти се грижат на Запад за толкова много неща, че треньорът е освободен от всички глупости, за да може да бистри тактиката за мача, който предстои. Тук треньорът им ходи подир gъза на тея хрантутници, и те за награда му правят едно бойкотче и айде. Ей заради това такива като Плачи и Пепе няма как да виреят у нас. Няма значение добри треньори ли са или не. Въпросът е принципен. Иначе аз съм убеден, че ако Наско бе оставил Йока и той все още е треньор, отборът щеше да е съвсем друг днес...

"Спортен директор" не е нещо де се учи, така че Гонзо при известен късмет може да промени мнението на много хора за него. Казвам обаче "късмет". Ами, ако Иво главата не си беше отбелязал онзи автогол. Ами, ако бяхме стигнали пак четвърт-финал по някаква луда случайност (да играеш с Киево вместо с Ювентус за ШЛ не беше ли яка случайност?)? Щеше ли да значи, че Гонзо става за работата? Или дузпите с Търнава. Ако бяхме продължили с московското Локо? Нямаше да е справедливо, да. Ма дузпи.

Ванкетата иначе по-горе на страницата гласувах с "не". Не беше моментът да се връща. Гонзо ще постигне успех и като ръководител на този клуб. Помнете ми думата. Няма да е утре или другия месец. Амбицията, магарешкия му инат ще му помогне. Но е добре и за него самия за известно време да се отдалечи от Герена.

Ех, Методи! Колко много сентенции-постулати!!!

Потребителски аватар
london_hools
Контакти:

Мнениеот london_hools » 09 сеп 2014 12:38

Гонзо се издъни за N-ти път в Левски!Желанието му да има пълната власт в Левски,да коли и беси,да бъде вся и всьо,за пореден път го води към провал!Най-лошото от неговите провали е ,че клубът потъва бавно,мъчително и безславно.Направената от него селекция беше слаба и неадекватна,всички що-годе свестни треньори му отказаха,играчи идват и си отиват когато си поискат(след 1-2заплатки естествено)-пълен хаос.Назначението и уволнението на Мурсия беше абсурдно(колкото за оправдание на слабата селекция и подготовка),още в началото беше ясно ,че инж.Гонзи иска да бъде и треньор,но друг да носи отговорността.След загубите от Берое и Литекс,видя че не може да се справи и се опита да насади Херо на "пачи яйца",но бургазлията поиска да започне на чисто от нова година.Сега имам чуството,че Бай Гонзи Велики,прави всичко възможно да отблъсне и Херо!!!Въпросът тука е докога така бе Гонзо??????

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 09 сеп 2014 21:07

Живко6461 написа:
Съгласен съм с критиката към Гонзо, но все пак подготвката - както физическа, така и тактическа зависеше от Пепе. Експериментът с Мурсия не стана по една проста причина. Няма начин човек от една толкова футболна страна да дойде в една толкова нефутболна и различна като манталитет страна и да направи нещо.

Ето, на запад си има треньори, които се грижат за фиическата подготовка, цели щабове, диетолози, ала-бала... Тука Гонзо тича с футболистите. Отделно специалисти се грижат на Запад за толкова много неща, че треньорът е освободен от всички глупости, за да може да бистри тактиката за мача, който предстои. Тук треньорът им ходи подир gъза на тея хрантутници, и те за награда му правят едно бойкотче и айде. Ей заради това такива като Плачи и Пепе няма как да виреят у нас. Няма значение добри треньори ли са или не. Въпросът е принципен. Иначе аз съм убеден, че ако Наско бе оставил Йока и той все още е треньор, отборът щеше да е съвсем друг днес...

"Спортен директор" не е нещо де се учи, така че Гонзо при известен късмет може да промени мнението на много хора за него. Казвам обаче "късмет". Ами, ако Иво главата не си беше отбелязал онзи автогол. Ами, ако бяхме стигнали пак четвърт-финал по някаква луда случайност (да играеш с Киево вместо с Ювентус за ШЛ не беше ли яка случайност?)? Щеше ли да значи, че Гонзо става за работата? Или дузпите с Търнава. Ако бяхме продължили с московското Локо? Нямаше да е справедливо, да. Ма дузпи.

Ванкетата иначе по-горе на страницата гласувах с "не". Не беше моментът да се връща. Гонзо ще постигне успех и като ръководител на този клуб. Помнете ми думата. Няма да е утре или другия месец. Амбицията, магарешкия му инат ще му помогне. Но е добре и за него самия за известно време да се отдалечи от Герена.

И..? Какво? Дано да греша, но с Херо, Гонзо направи поредния си грешен избор. Димитров не ми се нрави като треньор. Непостоянен е, не харесва юношите - точно както Гонзо, а мен това ме интересува! Без пари е до кривата круша.

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 09 сеп 2014 22:59

metodito написа:
Живко6461 написа:

И..? Какво? Дано да греша, но с Херо, Гонзо направи поредния си грешен избор. Димитров не ми се нрави като треньор. Непостоянен е, не харесва юношите - точно както Гонзо, а мен това ме интересува! Без пари е до кривата круша.

Подчертал съм това, което ме е впечатлило.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 10 сеп 2014 06:53

Подчертал съм това, което ме е впечатлило.

Ми хубаво. Радвам се, че съм те впечатлил. Като казвам "ръководител" не визирам само спортен директор.

Ред. Би ли ми дал име на западняк, който е успял с бг отбор. Не смятам Витлачил, тъй като времената са били други, а и нивото на клубния ни футбол е било на изключително по-високо равнище от сегашното. Гърци, румънци, даже сърбите (Матеус и Партизан) имат успехи с чужденци. Да не говорим за португалската колония в Гърция. На нас ни трябва руснак (или от бившите руски републики) или балканец.

Не само Русия, но и България "с умом не поймешь". :mrgreen: ...не, че е повод за голяма гордост, де... Ние сме на всички и на всичко наопаки. Ти ще ми кажеш едно, аз ще кажа: "Бъркаш, пич!" и ще повторя това, което ти си ми каазл. Не е лесно за обяснение...

Потребителски аватар
hd-fen
Контакти:

Мнениеот hd-fen » 15 сеп 2014 17:58

london_hools написа:Гонзо се издъни за N-ти път в Левски!Желанието му да има пълната власт в Левски,да коли и беси,да бъде вся и всьо,за пореден път го води към провал!Най-лошото от неговите провали е ,че клубът потъва бавно,мъчително и безславно.Направената от него селекция беше слаба и неадекватна,всички що-годе свестни треньори му отказаха,играчи идват и си отиват когато си поискат(след 1-2заплатки естествено)-пълен хаос.Назначението и уволнението на Мурсия беше абсурдно(колкото за оправдание на слабата селекция и подготовка),още в началото беше ясно ,че инж.Гонзи иска да бъде и треньор,но друг да носи отговорността.След загубите от Берое и Литекс,видя че не може да се справи и се опита да насади Херо на "пачи яйца",но бургазлията поиска да започне на чисто от нова година.Сега имам чуството,че Бай Гонзи Велики,прави всичко възможно да отблъсне и Херо!!!Въпросът тука е докога така бе Гонзо??????

+ 1 000 000 ! Гонзо е българската Ракел Ачмонек от сериала ''Алф''.

Гонзо, Гаджев и качулките завинаги вън от Левски !

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 15 сеп 2014 18:26

hd-fen написа:[+ 1 000 000 ! Гонзо е българската Ракел Ачмонек от сериала ''Алф''!

Ще се обосновеш ли,че от цялото изказване разбрахме само,че си гледал внимателно "Алф" и Ракел ти е направила най-голямо впечатление.
Изображение

Потребителски аватар
hd-fen
Контакти:

Мнениеот hd-fen » 15 сеп 2014 18:32

Stahlgewitter написа:
hd-fen написа:[+ 1 000 000 ! Гонзо е българската Ракел Ачмонек от сериала ''Алф''!

Ще се обосновеш ли,че от цялото изказване разбрахме само,че си гледал внимателно "Алф" и Ракел ти е направила най-голямо впечатление.

Платения клакьор "Stahlgewitter" - не ти ли свърши работното време...

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 15 сеп 2014 18:37

hd-fen написа:
Stahlgewitter написа:

Платения клакьор "Stahlgewitter" - не ти ли свърши работното време...

Вече съм свободен,мога да ти обърна внимание :lol:
Изображение

Върни се в “Левски”