Толкова ли е трудно да играем 2мача за седмица.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Толкова ли е трудно да играем 2мача за седмица.
не казвам че паднем не ме разбирай по грешно.Просто не знам колко мача от купата страната се играят преди зимната подготовка 

[img]http://store.picbg.net/pubpic/47/9F/8fb%20...%20aa479f.jpg][/img]
[img]http://store.picbg.net/pubpic/3C/89/642%20...%20033c89.jpg][/img]
[img]http://store.picbg.net/pubpic/3C/89/642%20...%20033c89.jpg][/img]
- child in time
- Контакти:
ehh написа:zlatan написа:Днес ние бяхме гроги след 55мин.това е моето мнение без да разсъждавам върху всеки футболист по отделно...
Не бяха гроги, а спряха да играят, защото имат мач с Виляреал. А и още доста срещи до края на годината.
Поне според мен.
Боже не им завиждам на Ман Ю сигурно до февруари няма да играят да се пазят за другата част от сезона!

БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! 

Те по един на седмица не могат, ти па два искаш...
_RoKi_ написа:Ами той Любо пенев го каза,няма как да стоиш по дискотеки,да пиеш и още кпу други неща до 3-4ч. сутринта и да си пълноценен на следващия денТакива играчи са ненужни на даден тим...Отделно,че на нашите играчи физ. подготовка минава много по-леко и лесно
аре са на футболистите не им е никак лесно,по два мача на седмица да имата.все пак след всеки мач се ходи по дискотеки и при това в режим сряда-събота.сряда биеш и пиеш,пък на дръгата сутрин не можеш да откъртиш.така е и след съботния мач.едно нещо обаче трябва да признаем на наще футболисти.те не са любители на чашката а ИСТИНСКИ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ.особенно ПРОФЕСОР РАБЕХ

child in time написа:Боже не им завиждам на Ман Ю сигурно до февруари няма да играят да се пазят за другата част от сезона!Стига глупости просто не им стигаше въздуха през второто полувреме!
Аджеба наблюдавал ли си наистина, как играят големите отбори в Европа в подобни мачове? Като ми даваш такива примери. Никак не ми харесват такива неподготвени мнения.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
- child in time
- Контакти:
ehh написа:child in time написа:Боже не им завиждам на Ман Ю сигурно до февруари няма да играят да се пазят за другата част от сезона!Стига глупости просто не им стигаше въздуха през второто полувреме!
Аджеба наблюдавал ли си наистина, как играят големите отбори в Европа в подобни мачове? Като ми даваш такива примери. Никак не ми харесват такива неподготвени мнения.
Онези същите дето играят по 50,60,70 ма4а на сезон и от време на време имат и по някой слаб мач? За тях ли говорим? Стига бе човек къде има толкова кратко първенство с толкова уморени футболисти като нашите? Не ти ли стигат резултатите на нашите първи отбори в Европа? Срам и позор! Вътрешно първенство сравнение с което това на Того е престижно! Отборите ни не стават колкото и да не ти се иска! Разбирам те на всеки фен му е гадно когато отбора не върви но такива са ни възможностите ! Даи да не се заблуждаваме да биеш Монтана е успех ако амбициите са ти 2 предварителен кръг на европейски турнир! Защо иначе изглеждаме като девича паралелка когато излезем с отбор средна ръка в Европа!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! 

Абе в западните отбори играят по 60 70 мача ама вастановяването им не е с дискотеки и чалга клубове а с режим и страхотни медикаменти.Само за пример Гигс и Скоулс ами те ще играят по добре от всеки наш професионалист в цикал от два мача в седмицата а са на бая годинки.Така че наще манекени да се учат от тях, а не от фолк певиците и да не плачат като вдовици за салам.
Eeeeee.Ама като са футболисти трябва и да тичат ли?
Я някой да си каже за 5-10 000 евро месечно,дали няма да изиграваме поне по 2 мача седмично без да се задъхваме?
Мисля че ако ме помолят учтиво и по три ще тичкам за тез пари.Да не говориме, че предвид премиите,може и да си ги отстраняваме Челси,Шмелси...Реал?Кои са тия? - 10:0:)
Хаха.Не само че им е трудно да тичат два пъти седмично,ами и после са гроги в дикостеката.Едва изпият 2 големи и трябва да шмъркат.Много пара отива така.Не ги насилвайте момчетата,криза е...

Хаха.Не само че им е трудно да тичат два пъти седмично,ами и после са гроги в дикостеката.Едва изпият 2 големи и трябва да шмъркат.Много пара отива така.Не ги насилвайте момчетата,криза е...

Защо, бе господи???Защо си им дал нет на непълнолетните???
@child in time
Мисълта ми е, че големите отбори в Европа, също в подобни мачове играят, колкото да победят. А не влагат всичко от себе си. Но това не означава, че са "свършили" въздуха.
Мисълта ми е, че големите отбори в Европа, също в подобни мачове играят, колкото да победят. А не влагат всичко от себе си. Но това не означава, че са "свършили" въздуха.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!