Толкова ли е трудно да играем 2мача за седмица.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

HOUSE
Контакти:

Re: Толкова ли е трудно да играем 2мача за седмица.

Мнениеот HOUSE » 28 ное 2009 22:01

не казвам че паднем не ме разбирай по грешно.Просто не знам колко мача от купата страната се играят преди зимната подготовка ;)
[img]http://store.picbg.net/pubpic/47/9F/8fb%20...%20aa479f.jpg][/img]

[img]http://store.picbg.net/pubpic/3C/89/642%20...%20033c89.jpg][/img]

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 28 ное 2009 22:03

ehh написа:
zlatan написа:Днес ние бяхме гроги след 55мин.това е моето мнение без да разсъждавам върху всеки футболист по отделно...

Не бяха гроги, а спряха да играят, защото имат мач с Виляреал. А и още доста срещи до края на годината.
Поне според мен.

Боже не им завиждам на Ман Ю сигурно до февруари няма да играят да се пазят за другата част от сезона! :) Стига глупости просто не им стигаше въздуха през второто полувреме!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
MoNteSo
Контакти:

Мнениеот MoNteSo » 28 ное 2009 22:14

Те по един на седмица не могат, ти па два искаш...

Потребителски аватар
gilento93
Контакти:

Мнениеот gilento93 » 28 ное 2009 23:37

_RoKi_ написа:Ами той Любо пенев го каза,няма как да стоиш по дискотеки,да пиеш и още кпу други неща до 3-4ч. сутринта и да си пълноценен на следващия ден :) Такива играчи са ненужни на даден тим...Отделно,че на нашите играчи физ. подготовка минава много по-леко и лесно :)

аре са на футболистите не им е никак лесно,по два мача на седмица да имата.все пак след всеки мач се ходи по дискотеки и при това в режим сряда-събота.сряда биеш и пиеш,пък на дръгата сутрин не можеш да откъртиш.така е и след съботния мач.едно нещо обаче трябва да признаем на наще футболисти.те не са любители на чашката а ИСТИНСКИ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ.особенно ПРОФЕСОР РАБЕХ :mrgreen:

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 29 ное 2009 00:01

child in time написа:Боже не им завиждам на Ман Ю сигурно до февруари няма да играят да се пазят за другата част от сезона! :) Стига глупости просто не им стигаше въздуха през второто полувреме!

Аджеба наблюдавал ли си наистина, как играят големите отбори в Европа в подобни мачове? Като ми даваш такива примери. Никак не ми харесват такива неподготвени мнения.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 29 ное 2009 00:57

ehh написа:
child in time написа:Боже не им завиждам на Ман Ю сигурно до февруари няма да играят да се пазят за другата част от сезона! :) Стига глупости просто не им стигаше въздуха през второто полувреме!

Аджеба наблюдавал ли си наистина, как играят големите отбори в Европа в подобни мачове? Като ми даваш такива примери. Никак не ми харесват такива неподготвени мнения.

Онези същите дето играят по 50,60,70 ма4а на сезон и от време на време имат и по някой слаб мач? За тях ли говорим? Стига бе човек къде има толкова кратко първенство с толкова уморени футболисти като нашите? Не ти ли стигат резултатите на нашите първи отбори в Европа? Срам и позор! Вътрешно първенство сравнение с което това на Того е престижно! Отборите ни не стават колкото и да не ти се иска! Разбирам те на всеки фен му е гадно когато отбора не върви но такива са ни възможностите ! Даи да не се заблуждаваме да биеш Монтана е успех ако амбициите са ти 2 предварителен кръг на европейски турнир! Защо иначе изглеждаме като девича паралелка когато излезем с отбор средна ръка в Европа!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
tani
Контакти:

Мнениеот tani » 29 ное 2009 13:06

Абе в западните отбори играят по 60 70 мача ама вастановяването им не е с дискотеки и чалга клубове а с режим и страхотни медикаменти.Само за пример Гигс и Скоулс ами те ще играят по добре от всеки наш професионалист в цикал от два мача в седмицата а са на бая годинки.Така че наще манекени да се учат от тях, а не от фолк певиците и да не плачат като вдовици за салам.

Потребителски аватар
Vojdek
Контакти:

Мнениеот Vojdek » 29 ное 2009 19:12

Eeeeee.Ама като са футболисти трябва и да тичат ли? :lol: Я някой да си каже за 5-10 000 евро месечно,дали няма да изиграваме поне по 2 мача седмично без да се задъхваме? :lol: Мисля че ако ме помолят учтиво и по три ще тичкам за тез пари.Да не говориме, че предвид премиите,може и да си ги отстраняваме Челси,Шмелси...Реал?Кои са тия? - 10:0:)
Хаха.Не само че им е трудно да тичат два пъти седмично,ами и после са гроги в дикостеката.Едва изпият 2 големи и трябва да шмъркат.Много пара отива така.Не ги насилвайте момчетата,криза е... :lol:
Защо, бе господи???Защо си им дал нет на непълнолетните???

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 30 ное 2009 13:12

@child in time
Мисълта ми е, че големите отбори в Европа, също в подобни мачове играят, колкото да победят. А не влагат всичко от себе си. Но това не означава, че са "свършили" въздуха.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Върни се в “Левски”