Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Stahlgewitter » 07 сеп 2014 10:47

Радвайте се на малките неща,защото утре и тях може да ги няма.
Изображение

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 07 сеп 2014 11:18

За мен и двамата и Амари и Жужу имат място в Левски,но има едно голямо НО, при каква схема двамата ще бъдат едновременно на терена?
Май само при някаква много офанзивна схема или при схема без централен нападател ,като Жужу играе като изтеглен назад центарлен напдател,но хора за такава позиция ние имаме и в момента- Валери и Аниете.
За мен Амари и Жужу са доста сходни като качества футболисти ,като Амари е малко по-добър като фланфови футболист и подавач,а Жужу е по-добър реализатор и фронтално срещу вратата,но общо взето и двамата могат да играят на едни и същи позиции. Би било чидесно в офанзивен план да ги имаме и двамата ,но ако двамата са едновременно на терена плюс тежък таран се губи баланса в отбора ни и при тези дефанзивни футболисти ,които имаме не е за приказване какво ще стане...
За мен е много по-важно да вземем един здрав ,бърз и тежък централен нападател -нещо като Яник Боли(ако може Херо него да докара)или Мапуку, за Гарра Дембеле не смея да мечтая..
Иначе и на мен като на всеки фен на Левски има страшно много неща ,които не ми харесват в клуба,ако трябва да ги описвам сигурбо ще станат повече от 100 страници,но едва ли е необходимо. На мен ми е интересно мнението на колеги от форума с които съм спорил за качествата на Жоао Силва примерно,когато играеше в Левски беше наричан дърво,ботушар и т.н. ,когато твърдях,че е най-добрия централен нападател в нашето първенство(заедно с Безяк) ми се смееха,дори ме подиграваха,когато казах,че ще играе в първенство много по-силно от нашето. Сега същите защо е бил осводен? ;)

Потребителски аватар
Жоржиньо
Контакти:

Мнениеот Жоржиньо » 07 сеп 2014 11:20

Яник Боли отиде в Анжи няма как да дойде в Левски,но пък Херо има поглед и може да намери подобен на него играч,да се надяваме.Шото,ако чакаме гонзо нищо добро няма да се случи.

Потребителски аватар
Sinite ot Sofia
Контакти:

Мнениеот Sinite ot Sofia » 07 сеп 2014 11:34

Голяма част от вас, или не са наясно със състоянието на Левски (организационно и спортно - техническо), или тази игра ви е не много позната. Ако ви следи коментарите човек, ще каже, че правите селекция минимум за участие в ЛЕ, кандидат шампион и гонещ ШЛ догодина. Момчета и момичета, в момента за Левски е по - важно да си стъпи на краката, важно е ние да бъдем зад отбора, а не нон стоп да се плюе по форумите. И на мен на ми е приятно, че Левски се превръща в средняк. Не може да идват отборчета като морето или разни такива и да не им вкараш 5+ гола..не може да играем като провинциален отбор, когато гостуваме.. не може всеки мач да го взимаме инфарктно в 90+ минута. Но само с мрънкане това няма да го променим. Да вземем този, да вземем онзи... ама чакайте, а пари (за заплати) откъде? В случая искате и Амари и Жужу, окей, ама нали утре ще поискате и централен нападател (Торес или Демба Ба най - вероятно) и какво правим? С една заплата, освободена от Божинов, да храним 3ма нови? Не мислите ли, че и това се взима предвид? Да, на Левски са му нужни нови футболисти, но не 3ма, а поне 13! Събрани са куп некадърници и трябва да ви е ясно, че те даже надхвърлят себе си.. ако им смените фланелките с тези на Хасково или Марек ще видите, че ще изпаднат! Единствено Гаджев и Минев са футболисти за Левски. Гледам много помия се излива и срещу Педро.. е защо бе, хора?! Момчето играе колкото може, старае се, а има и прилични качества. Колко пъти ще ни вади? Вярно, не подава топката, ама ако не беше Педро, досега да сме в битка, със споменатите преди няколко реда отбори, за оцелаване. Мислете трезво.. положението е зле, на Левски му останахме ние, а дано ме разберете и да дойдете на някой мач....
Децата в игрите за Левски мечтаят, за славния Левски футболен тим...

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 07 сеп 2014 12:16

Sinite ot Sofia написа:Голяма част от вас, или не са наясно със състоянието на Левски (организационно и спортно - техническо), или тази игра ви е не много позната. Ако ви следи коментарите човек, ще каже, че правите селекция минимум за участие в ЛЕ, кандидат шампион и гонещ ШЛ догодина. Момчета и момичета, в момента за Левски е по - важно да си стъпи на краката, важно е ние да бъдем зад отбора, а не нон стоп да се плюе по форумите. И на мен на ми е приятно, че Левски се превръща в средняк. Не може да идват отборчета като морето или разни такива и да не им вкараш 5+ гола..не може да играем като провинциален отбор, когато гостуваме.. не може всеки мач да го взимаме инфарктно в 90+ минута. Но само с мрънкане това няма да го променим. Да вземем този, да вземем онзи... ама чакайте, а пари (за заплати) откъде? В случая искате и Амари и Жужу, окей, ама нали утре ще поискате и централен нападател (Торес или Демба Ба най - вероятно) и какво правим? С една заплата, освободена от Божинов, да храним 3ма нови? Не мислите ли, че и това се взима предвид? Да, на Левски са му нужни нови футболисти, но не 3ма, а поне 13! Събрани са куп некадърници и трябва да ви е ясно, че те даже надхвърлят себе си.. ако им смените фланелките с тези на Хасково или Марек ще видите, че ще изпаднат! Единствено Гаджев и Минев са футболисти за Левски. Гледам много помия се излива и срещу Педро.. е защо бе, хора?! Момчето играе колкото може, старае се, а има и прилични качества. Колко пъти ще ни вади? Вярно, не подава топката, ама ако не беше Педро, досега да сме в битка, със споменатите преди няколко реда отбори, за оцелаване. Мислете трезво.. положението е зле, на Левски му останахме ние, а дано ме разберете и да дойдете на някой мач....

Не си прав. Освободихме Ради Димитров, Кунчев и Божинов, дадохме Балтанов под наем, а нови не сме взимали след това. А и дори само заплатата на Божинов би била достатъчна за да покрие изискванията на Жужу и Амари. Никой не може да оправдае некадърността на Гонзо при избора на нови играчи. Извинявай, но нямаш право да намираш пари за лекета като Сърмов, Наумовски, Кунчев и т.н., а да нямаш такива за играчи като Жужу и Амари, които са доказана класа.

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 07 сеп 2014 12:26

Не мисля че проблема в случая е в парите. Ако нямаше пари за тях, защо бяха викнати тук и пробвани. Все едно да викнеш пред вас да ти докарат кола за да пробваш за да я вземеш ако ти хареса, но всъщност да нямаш пари за нея... Така че наистина се надявам това да не е причината, че наистина тъпомера ще бъде счупен на малки парченца. Другото е че като взимаш футболист водиш преговори относно заплати и лични условия, правиш компромиси, отстъпки или предлагаш алтернатива. Хората по света с месеци, водят преговори, а в Левски явно за 5 минути се решава всичко. Защо все повече професионалното в този клуб се сменя с аматьорско? Другото логично нещо е че когато се обадят на даден футболист да отиде някъде на проби, сигурно той преди да се съгласи пита дали биха могли да му платят горе долу някаква желана от него заплата, а не просто да се разкарва като турист и после да разбере ,че е бил на място на което не могат да му платят и само си е губил времето. Иначе защо от Левски да не викнат някои топ футболист в момента и да го видим за един приятелски мач тук, пък после ще го отпратим защото ни е скъп и сме го закъсали финансово.

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 07 сеп 2014 12:49

Player написа:Не мисля че проблема в случая е в парите. Ако нямаше пари за тях, защо бяха викнати тук и пробвани. Все едно да викнеш пред вас да ти докарат кола за да пробваш за да я вземеш ако ти хареса, но всъщност да нямаш пари за нея... Така че наистина се надявам това да не е причината, че наистина тъпомера ще бъде счупен на малки парченца. Другото е че като взимаш футболист водиш преговори относно заплати и лични условия, правиш компромиси, отстъпки или предлагаш алтернатива. Хората по света с месеци, водят преговори, а в Левски явно за 5 минути се решава всичко. Защо все повече професионалното в този клуб се сменя с аматьорско? Другото логично нещо е че когато се обадят на даден футболист да отиде някъде на проби, сигурно той преди да се съгласи пита дали биха могли да му платят горе долу някаква желана от него заплата, а не просто да се разкарва като турист и после да разбере ,че е бил на място на което не могат да му платят и само си е губил времето. Иначе защо от Левски да не викнат някои топ футболист в момента и да го видим за един приятелски мач тук, пък после ще го отпратим защото ни е скъп и сме го закъсали финансово.

Питаш "Защо все повече професионалното в този клуб се сменя с аматьорско? "...Ами лесно е да се отговори: Защото този клуб е собственост на тотално некадърен и алчен човек, който за капак на всичко страда и от безумна грандоманщина и самовлюбеност...Освен всичко това, е неспособен да управлява бизнес и същевременно никога не търси вина в себе си за дереджето, до което докара клубът, нито пък начини за неговото стабилизиране...Е, как да бъдем професионален клуб при това положение?!...
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

konvoec
Контакти:

Мнениеот konvoec » 07 сеп 2014 12:53

terata написа:
konvoec написа:
terata написа:Жужу е доста класен играч и трябва да си голям тъпанар да не го вземеш и то без пари...или просто да носиш прякор на герой от Мъпет шоу. Но както казах и преди, Гонзо и с пари и без пари селекция не може да направи. Друго си е да се обгражда със своите дружки. Некой спомена, че Жужу не бил във форма. Може, само да ми напомните обаче взетите това лято Сърмов, Педро, Кунчев, Домо в неква "бЕсна" форма ли бяха като ги взехме? Сигурно съм пропуснал момента, в който Сърмов се е изявявал като Шави в халфовата линия на Ботев, Педро е бродирал по крилото, като същински Робен, а Кунчев е плонжирал на вратата на Черноморец досущ като Нойер.

Окей, но това не значи да продължаваме да вземаме играчи, които няма да ни вършат работа. Ако го вземем за 1/2 година или за 1, и той не може да влезе няколко месеца във форма, защо ни е? Да го рехабилитираме? От всички в Черноморец по онова време, Шаешу беше доста над останалите и бих казал, че си заслужава. Струва пари и тук няма да дойде. За трансферната политика иначе е ясно, че е трагедия....

Първо, от едно полувреме няма как да знаеш става или не става. Но "капацитет" като Гонзо явно ги разбира тия работи и то повече от Херо, очевидно. Шаешу незнам въобще къде го намесвате тук. Тва е футболист, който струва към момента милиони и въобще какво го завъртяхте в тая тема. Питай някой от Черноморец за Жужу и те ще ти кажат кой им беше човека-отбор Жужу или Шаешу. ;) Както и да е... а да, спомена и Бру... ами бате, тоя ся рита в Ипсуич, а Силва в Серия А...та де да знам, явно не са чак толкоз некадърни, нали? Въпроса опира и до друго - хем нямаме пари, хем пускаме по-качествените футболисти (под по-качествени разбирай такива с нелоша визитка, примерно кат Божи, кат Жоао Силва и т.н.) да си ходят ей така, че даже и на някои плащаме и компенсации. Ама сигурно Гонзо се търкаля у кинти в Левски, та други не му трябват. Оня Раев и той така... абе само тъпанари са се събрали в тоя клуб!!!

Едно полувреме стига да се види как е физически. Остави Гонзо, всеки може да го види това. Ако не е добре физически - не ни трябва още един такъв(Освен ако Херо не иска да го вземем за 2 години, да направи подготовка,която да е нормална и т.н, но не и за 1/2 или 1 година). За Шаешу казах, че няма как да дойде, но той беше над всички в Черноморец, това исках да ти кажа. Относно Силва, на мен ми харесваше, но той е тип играч, който не можехме да използваме. Сега би бил много по-полезен от преди. Относно Бру, нека рита където иска. Него, Милиев и Йети бих ги лежал :mrgreen:
Единствената ми надежда е в Херо.

Потребителски аватар
blue atak
Контакти:

Мнениеот blue atak » 07 сеп 2014 13:01

За Жагурта Хамрун –Жужу ще се реши по-късно, тъй като офанзивният играч е поискал по-висока заплата, която от Левски не могат да му дадат. По-голяма обаче е вероятността той да бъде освободен. ;)

Потребителски аватар
Sinite ot Sofia
Контакти:

Мнениеот Sinite ot Sofia » 07 сеп 2014 13:17

blue atak написа:За Жагурта Хамрун –Жужу ще се реши по-късно, тъй като офанзивният играч е поискал по-висока заплата, която от Левски не могат да му дадат. По-голяма обаче е вероятността той да бъде освободен. ;)

Което доказва тезата ми, че специално за този футболист причината е финансова!
Децата в игрите за Левски мечтаят, за славния Левски футболен тим...

Върни се в “Левски”