Георги Иванов-Гонзо

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Трябва ли Гонзо да си подаде оставката

ДА
105
68%
НЕ
50
32%

Общо гласове: 155

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Re: Георги Иванов-Гонзо

Мнениеот Eminem » 05 сеп 2014 16:07

nascko написа:Гонзо за пореден път се оказа принципен и точен: http://gong.bg/bg-football/a-grupa/mult ... ati-295458 "Поне до Нова година Валери Божинов ще играе в Левски, категоричен е Иванов" - казано на 04.09.2014 Голям "мъжкар", "честен служител" и т.н. Колкото пъти си отвори устата поне една лъжа изрича, конкуренция на Лупи ли иска да прави???

Той вече мина Лупи. Сега гони батков.

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 05 сеп 2014 18:12

Eminem написа:
nascko написа:Гонзо за пореден път се оказа принципен и точен: http://gong.bg/bg-football/a-grupa/mult ... ati-295458 "Поне до Нова година Валери Божинов ще играе в Левски, категоричен е Иванов" - казано на 04.09.2014 Голям "мъжкар", "честен служител" и т.н. Колкото пъти си отвори устата поне една лъжа изрича, конкуренция на Лупи ли иска да прави???

проявете малко разбиране, момчета... В такива сделки понякога (да не кажа винаги) се налага и блъфиране и казване на невярна информация.С цел да се стигне до сделка. Само преди няма и месец Гонзо каза, че взимаме някакъв си играч, а то взе, че не стана...И тогава пък го плюехме, че не трябва да говори преди да стане нещо факт... Е няма угодия... ;) Най-важното е, че се отървахме от поредната звездЪ, другото няма значение...
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

nascko
Контакти:

Мнениеот nascko » 05 сеп 2014 18:47

santiliana написа:
Eminem написа:

проявете малко разбиране, момчета... В такива сделки понякога (да не кажа винаги) се налага и блъфиране и казване на невярна информация.С цел да се стигне до сделка. Само преди няма и месец Гонзо каза, че взимаме някакъв си играч, а то взе, че не стана...И тогава пък го плюехме, че не трябва да говори преди да стане нещо факт... Е няма угодия... ;) Най-важното е, че се отървахме от поредната звездЪ, другото няма значение...

Пич, не ме карай да задълбавам, посочи ми едно действие на лицето иванов, откакто се е върнал в Левски, което е декларирал че ще направи, и го е свършил( освен орязването на бюджета )
То не бе интегриране на юноши, то не бе селекция, то не бяха клетви...

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 05 сеп 2014 19:43

Ти какво искаш да направи?Или ти си от ония дето се молят да "не направи" каквото и да било,за да имаш материал за писане?
Изображение

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 05 сеп 2014 20:43

nascko написа:
santiliana написа:
Eminem написа:

Пич, не ме карай да задълбавам, посочи ми едно действие на лицето иванов, откакто се е върнал в Левски, което е декларирал че ще направи, и го е свършил( освен орязването на бюджета )
То не бе интегриране на юноши, то не бе селекция, то не бяха клетви...

Юношите са под всякаква критика...Разберете го това...Горчивата истина е... Един Краев има талант, но е адски крехък...просто му трябва време да поналее кокъла както се казва... Селекцията казваш... При положение, че оня търтей аЙдуката ти е казал, че разполагаш с НУЛА лева за нови играчи- какво мислиш, че може да се докара?! За капак- от УЕФА ни удариха за финансов феърплей и го снесохме от всякъде... Дайте да разсъждаваме трезво и да не залитаме като някакви тийнейджъри, които просто си пляскат хей така, без да мислят... Та ние сме де факто във фалит...
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 05 сеп 2014 20:46

Гонзо като ти каже Добър Ден и трябва да погледнеш дали не е вече 1 през нощта .....
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 05 сеп 2014 20:53

1982 написа:Гонзо като ти каже Добър Ден и трябва да погледнеш дали не е вече 1 през нощта .....

И това го казваш ти,фена на четирибуквието,дето само аз не съм дошъл да ви излъжа за нещо?
Изображение

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 05 сеп 2014 21:04

Не аз нося гордо аватари на доказани лъжци. И вярвам сляпо в тях.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 05 сеп 2014 21:08

Аватара не е персонален,аз вярвам в Левски.За мен Гонзо е легенда на Левски и не виждам нищо лошо в това да го сложа като аватар.Ако вярвах в доказани лъжци щях да си сложа Бащицата за аватар.
Изображение

Потребителски аватар
БАЙЕРНМЮНХЕНФЕН
Контакти:

Мнениеот БАЙЕРНМЮНХЕНФЕН » 05 сеп 2014 22:29

Много ми е интересно,АКО Херо по някаква причина се отзове в Левски,какво ще се случи с Гонзо,щото нали се сещате,че няма как Херо да го слуша...т.е. да му е подчинен.

Върни се в “Левски”