siniq_fen написа:Аз също се съмнявам. При това положение как е станала сделката?
Късен подарък на УЕФА за юбилея ?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
siniq_fen написа:Аз също се съмнявам. При това положение как е станала сделката?
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
rhaegar написа:Явно в УЕФА не го броят за футболист вече и няма да му правят спънки, да покорява дискотеките в Терни
За да не търси много, може да започне от тук: http://www.queency.com/
Tommi написа:Red Warrior написа:Прочетох и ми направи впечатление това:
"След набирането на нужните средства, „Синя България” ще направи постъпки за придобиване на дял от клуба. Разбира се, тъй като акциите на футболен клуб Левски не се търгуват на фондовата борса, придобиването на дял зависи от техните собственици към момента. Някои тръстове във Великобритания успяват да придобият дял много скоро след учредяването си, а на други им отнема години. Колкото повече Левскари се включат в тръста, толкова по-лесно ще бъде той да придобие дял от клуба! Присъединете се!"
По-назад се казва, че се събират пари от членски внос и продажба на фен-артикули. Това показва, че единствената му цел е да събира пари за очилатото ръководство. За да стане Левски публично дружество Тара трябва да направи това, което прави Лупи - успешно IPO и излизане на борсата за вторично предлагане. Батков вече заяви, че повече от 15% няма да даде на феновете, а не съм го чул да подготвя IPO. Значи това е една далавера в корист на ръководителите на тръста, нещо като постоянна благотворителна подкрепа за тях и нищо повече.
Нали и за публично предлагане пак опираме до желание на собственика. А в основата на борсовата търговия също е малък пакет акции. И вие ще купите акции, колкото реши Лупи.
Tommi написа:siniq_fen написа:Божинката разтрогнал ли е с нас, нали затвори трансферният прозорец?
По принцип футболист, който е прекратил договора си извън трансферния период, може да бъде картотекиран в друг клуб най-рано през следващия трансферен период. Освен правилата в Италия да са различни, но аз лично се съмнявам.
nascko написа:Гонзо за пореден път се оказа принципен и точен: http://gong.bg/bg-football/a-grupa/mult ... ati-295458 "Поне до Нова година Валери Божинов ще играе в Левски, категоричен е Иванов" - казано на 04.09.2014 Голям "мъжкар", "честен служител" и т.н. Колкото пъти си отвори устата поне една лъжа изрича, конкуренция на Лупи ли иска да прави???
Red Warrior написа:Tommi написа:siniq_fen написа:Божинката разтрогнал ли е с нас, нали затвори трансферният прозорец?
По принцип футболист, който е прекратил договора си извън трансферния период, може да бъде картотекиран в друг клуб най-рано през следващия трансферен период. Освен правилата в Италия да са различни, но аз лично се съмнявам.
Свободни агенти могат да се картотекират по всяко време.
Tommi написа:Red Warrior написа:Tommi написа:siniq_fen написа:Божинката разтрогнал ли е с нас, нали затвори трансферният прозорец?
Свободни агенти могат да се картотекират по всяко време.
Когато договорът им е прекратен или изтекъл по време на трансферен период. Ако е прекратен/изтекъл извън трансферен период, могат да се картотекират в първия трансферен период след прекратяването.
Red Warrior написа:Но Лупи не е заявил, че повече от 15% няма да продаде от ЦСКА при вторичното предлагане. Напротив - каза, че именно то му е целта. Ако Тара беше казал, че иска да се освободи от Левски през борсата и се беше създал Тръста за тази цел, донякъде щях да го разбера, но какъв му е смисъла при положение, че повече от 15% няма да придобие? Единствено за да съществува сам за себе си и ръководството му да се "подпомага" с членския внос и продажбата на артикули.
Потребители, разглеждащи този форум: futbolqga, obi4am_pirin и 35 госта