Стефчо Стоянов и спортната журналистика.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

petko.h.markov
Контакти:

Re: Стефчо Стоянов и спортната журналистика.

Мнениеот petko.h.markov » 26 авг 2014 13:41

Captain Stottlemeyer написа:
bobo_13 написа:Не забравяйте и синчето на Томето и Ирина - Мартин Русев, който дори няма и висше, но о незнайни пътища е минал интервю и работи в Гонг, пише статии, коментира мачове....само на 19 години

Bobo_13, ако не се лъжа, това е частна медия и Томето може да назначи на работа когото си поиска - има кой да му държи сметка, но това не си ти, защото не плащаш пряко или косвено и 1 (една) стотинка. Като не ти харесва Мартин Русев - просто не го слушай, не слушай радио "Гонг", не чети репортажите. Гледай БНТ и слушай БНР - това са държавни медии и на тях можеш да държиш сметка колкото си искаш... 8-)

Че е частна,частна е,но не е на Томислав.И тя като всяка частна медия се изхранва от рекламодатели.А те следят броя
на хората,които я слушат.Така че,всеки се бори за всеки слушател и съответно рекламодател.

Потребителски аватар
Селянинотградскитип
Контакти:

Мнениеот Селянинотградскитип » 26 авг 2014 13:55

Captain Stottlemeyer написа:
Селянинотградскитип написа:...И аз съм неутрален в тази тема - не съм фен нито на Левски нито на ЦСКА..... Просто искам да кажа, че на нас НЕУТРАЛНИТЕ фенове ни е писнало от непрестанното говорене само за Левски и ЦСКА. Други отбори в България не съществуват ли??? събрали се в студиото 5-6 фена на Левски и ЦСКА и си обясняват как едните са най-велики а другите обратното... отврат!

И на мен понякога ми писва от комплексари като теб, които освен да излеят негативизма си не влизат с друга цел в този форум, но търпя - има свобода на словото, все пак. :) Като не ти харесва да се говори само за "Левски" и ЦСКА - не гледай и не слушай предаванията бе, аланкоолу! Намери си радио, телевизия, вестник, сайт в които ще се говори и пише и за твоето отборче и спри да рИвеш!... :lol:

Къде видя негативизъм бе аланкоолу?!? Ако изброяването на факти е негативизъм не говори добре за теб самия. А колкото до това дали гледам и слушам - ами НЕ гледам и НЕ слушам предавания, на които 90% от времетраенето им е посветено на великите неземни грандове Левски и ЦСКА. Да, намерил съм си друго радио, телевизия, вестник и сайт за моето "отборче", което за тебе може да е отборче, но за мене е най-великият отбор. Ти рЕвеш, не аз.

Потребителски аватар
atanas7510
Контакти:

Мнениеот atanas7510 » 26 авг 2014 15:24

Е какво да коментира Стефчо по радио Левски освен Левски отдавна не ги слушам в понеделник се хванах на бас като се връщах от работа колегата искаше да слуша Гонг за спорта за 5 лева, че темата е Левски. Пуснах и чух познатите гласове който 10 минути от 1 час предаване говориха за Левски. Спечелих пак ще ги пусна след 5 месеца ако нещо ме интересува около Левски и Цска за всички останали отбори си има други медии.

Потребителски аватар
Синичко
Контакти:

Мнениеот Синичко » 31 авг 2014 21:28

Вашето виждане за журналистите е странно. Искате да станат едва ли не революционери, да спасят отбора и да разкрият Батков. Тяхната работа е да коментират мачове, да отразяват спортните събития и да дават мнението си. Нали в крайна сметка те интервюират хора като Батков и Домусчиев, които достигат до нас точно чрез журналистите. Томислав утре като наплюе Домусчиев (просто пример), нали повече няма да му се включи в Гонг, ами ще говори пред БТВ. Къде по света журналистите оправят футболни клубове? :roll:

А относно вечните мрънкания, че се говорило само за Левски и ЦСКА - естествено, че ще се говори за това, за което най-много се интересуват. Все едно в Испания не се отразява най-много Реал и Барселона...
Изображение
Левскар да си, братко, е дума велика, левскар да си, братко, е чест!

Изображение
Wherever you may be, cause we are the famous CFC!

Върни се в “Левски”