Левски (София) - Черно море (Варна) | 1-0 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски (София) - Черно море (Варна) | 29.08.2014 - 20:00ч.
Повечето ни отбори са на едно ниво и решаващо се оказва домакинството. Статистиката го доказва. Така че домакинска победа и в този мач. Ще се радвам ако манекените в синьо успеят да тичат до края на прилично ниво. Футболни качества кой знае какви не очаквам, но поне на бягане да го докарат, ще е много добре.
Спрямо мача с Литекс (0:3) в Ловеч Гонзо прави една промяна: вместо Божидар Краев в разширения състав попада Владислав Мисяк.
Отсъстват трайно контузените Пламен Илиев, Мирослав Иванов, както и Мики Орачев.
Групата на Левски: Кристиян Наумовски, Александър Любенов, Пламен Крумов, Борислав Стойчев, Аймен Белаид, Веселин Минев, Пламен Димов, Владимир Гаджев, Радослав Цонев, Владислав Мисяк, Стефан Велев, Георги Сърмов, Мигел Бедоя, Антонио Аниете, Роман Прохазка, Антон Огнянов, Валери Домовчийски, Валери Божинов, Луис Педро.
Ще има Левски пак паднали. Прогноза 1:2.
- trokadero_
- Контакти:
Моряците ще играят нахъсано. Един Х
Мача е повече 1 от колкото Х2. В България само Лудогорец може да се чувства фаворит преди да е излязъл на мач от А група. Останалите сме в едно и също нас**ано дередже. Статистиката показва, че не можем да ви бием в София. Според мен нелогично, но факт. През годините много играчи на ЦСКА и Левски са минали през Черно Море. Дори и сега Котев, Венков, Райков, Дани Георгиев, Миро Манолов и Жоро Божилов са гръбнака на Черно Море. Не мога или поне не искам да приема, че тия футболисти имат страх от Левски на Герена. Срещу Левски (както и срещу ЦСКА, Литекс и Лудогорец) не би трябвало да има значение нито кой е треньор нито в каква схема играят футболистите. Ако искаш уважение и признание трябва да побеждаваш и то не само у дома (където и стените помагат), но и като гост. Дано поне този път след табелата Варна, Моряците да излязат със самочувствие на терена и там да победи по-добрия. Нека да видим ФУТБОЛ и от двата отбора.
Успех Моряци !
Успех Моряци !
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
Blue Mind написа:А и забравих да кажа,всички плюете по Гонзо,който със сигурност има трески за дялане,но не разбирате ли,че футболистите са ни слаби.Вратар нямаме,защита нямаме в халфовата линия само Гаджев отговаря на стандарта на Левски,Педро аматьор,нападението няма да го коментирам.А уж щяхме да градим отбор за бъдещето,какво бъдеще със Сърмов,който със зор го изгонихме в Касънпаша когато беше в разцвета на кариерата си... къдеса Цоневи,къде е Мисяк...пълна трагедия сме.Ако имаше нещо хубаво щях да го кажа,даже много ми се иска да имаше какво хубаво да кажа,който може да го каже нека го посочи,затова не ми казвайте,че плюя по отбора това е чистата реалност,от върха стигнахме до дъното и с всяка следваща година копаем в него.
Ами тия "футболисти" кой ги домъкна на Герена? Аз, ти, "плюещите по Гонзо" или самия той?
0:1 райков гонзо вън завинаги
Прогнозирам:1-0 или 3-1 за Левски!
terata написа:Blue Mind написа:А и забравих да кажа,всички плюете по Гонзо,който със сигурност има трески за дялане,но не разбирате ли,че футболистите са ни слаби.Вратар нямаме,защита нямаме в халфовата линия само Гаджев отговаря на стандарта на Левски,Педро аматьор,нападението няма да го коментирам.А уж щяхме да градим отбор за бъдещето,какво бъдеще със Сърмов,който със зор го изгонихме в Касънпаша когато беше в разцвета на кариерата си... къдеса Цоневи,къде е Мисяк...пълна трагедия сме.Ако имаше нещо хубаво щях да го кажа,даже много ми се иска да имаше какво хубаво да кажа,който може да го каже нека го посочи,затова не ми казвайте,че плюя по отбора това е чистата реалност,от върха стигнахме до дъното и с всяка следваща година копаем в него.
Ами тия "футболисти" кой ги домъкна на Герена? Аз, ти, "плюещите по Гонзо" или самия той?
Както казах има трески за дялане,но според мен нямотията и неволята ги е домъкнала в Левски,а и нали не мислиш ,че Бедоя и Анисе Гонзо ги е домъкнал?

- batmanlevski
- Контакти:
днеска испанците трябва да се разпишат,дано Наумовски да е на вратата и да не играят Крумов и Велев
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]