Левски пита: Кой?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Brabam

Re: Левски пита: Кой?

Мнениеот Brabam » 27 авг 2014 15:53

Avanti_Ragazzi написа:Само, че там е въпроса, че никой не ни е трошил главите тогава от полицията в Пловдив! Нито където и да е в България (изключвайки пак финала за купата с Литекс в Стара Загора) освен в Ловеч? Проблеми нямаме другаде с полицията само там, за това става дума!

Не отричам, че между феновете има олигофрени и ненормалници, ама нека ги арестуват а не да бият всички наистина като хуни! Съмнителното защо винаги е в Ловеч, ако беше навсякъде в провинцията така ОК, ама все си е в Ловеч винаги тоя проблем!

Е ти толкова ли не се сещаш конкретно кой стои зад тоя проблем ? Гришата си е местен феодал и мутра(бивша такава няма),гаранция ги е инструктирал как да действат при най-малкия повод, пък и е гаранция,че винаги ще му го дадете.
Ч-Б П Д В Е М

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 27 авг 2014 16:00

Гръцкия модел ми харесва.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Kristianski
Контакти:

Мнениеот Kristianski » 27 авг 2014 16:01

Вържете си попа да ви е мирно селото.

Докато има лумпени в агитките, така ще е.

Кой изгони Петев?

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 27 авг 2014 16:01

Нито клубът, нито публика си взе поука, а обвиняват други. Ами после да не се чудят защо пак има наказание.
Този клуб е тотално сбъркан.

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 27 авг 2014 16:08

Долно уйно написа:Гръцкия модел ми харесва.

В Гърция положението е пъти, ама пъти по-зле от нашето! Там стават такива боеве с полицията на стадиона, вандалщини из градовете и побоища между феновете, че ни е бегла фантазията! Това тук е като Baby TV пред тях! Тази година Панатинайкос позволиха да има само 800 човека фенове на ПАОК на домакинството си и станаха такива поразии, в пъти по-зле от мача в неделя! Освен това те имат 6 големи агитки и няколко по-малки като тези на Лариса, ОФИ и Янина! Докато ние имаме само 4 и една по-малка като тази на Берое! За тук това е прекалена мярка т.к. в Гърция не всички гостувания са забранени а само между тези на големите публики! А моите уважения към Литекс и Лудогорец но те са притегателни гостувания заради силните отбори там а не заради тяхната публика!
Последна промяна от Avanti_Ragazzi на 27 авг 2014 16:09, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Bradat-brat
Контакти:

Мнениеот Bradat-brat » 27 авг 2014 16:08

bigbonusprize написа:Аз питам кой се мъчи да изгони зрителите от стадиона?

Не съм привърженик на "Левски", но вчера зададох с малко повече думи същия въпрос. За т.н. "фактори" в българския футбол най-добре е на мачовете да няма зрители! Защо? Нека всеки сам си потърси отговора.

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 27 авг 2014 16:08

TodorT написа:Aйде стига глупости. Българските фенове сме си айдуци и това е. В Испания да не е да джобят всички фенове на влизане на Ноу Камп ? В Англия такива ли проверки търпят ? Ние тук все се оправдаваме, ама полицията провокира, децата (които подават топките) ни провокираха, нямаше стюарди.... глупости на търкалета. Сами са си виновни! Бой по такива фенове с палките, ама яко! Лицата им се виждат, съдят ги за хулиганство и забрана (ама ефективна !!!) да не посещават мачове за срок от 5 години! Докато няма закони няма да се оправим. Бой и закони и всичко ще стане. Българите от друго не разбираме.... ааа забравих и парични санкции на хулиганите! ;)

100% прав!!! И още нещо мога да добавя. как пък веднъж не решиха да кажат - да... и ние си имаме кусури, да - феновете прекаляват, да - не е нормално да използваш патерица за бой на полицай... А относно полицията - полкова е просто - всяко ченге с пушка за пейнтбол. Нападаш ченге - червена боя, хвърляш предмети - зелена боя, расистки възгласи - черна боя... И на излизане - прокурорите, санкциите и довиждане
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 27 авг 2014 16:12

Avanti_Ragazzi написа:

В Гърция положението е пъти, ама пъти по-зле от нашето! Там стават такива боеве с полицията на стадиона, вандалщини из градовете и побоища между феновете, че ни е бегла фантазията! Това тук е като Baby TV пред тях! Тази година Панатинайкос позволиха да има само 800 човека фенове на ПАОК на домакинството си и станаха такива поразии, в пъти по-зле от мача в неделя! Освен това те имат 6 големи агитки и няколко по-малки като тези на Лариса, ОФИ и Янина! Докато ние имаме само 4 и една по-малка като тази на Берое! За тук това е прекалена мярка т.к. в Гърция не всички гостувания са забранени а само между тези на големите публики! А моите уважения към Литекс и Лудогорец но те са притегателни гостувания заради силните отбори там а не заради тяхната публика!

Тогава за какво пискате, че са ви наказали?
Между другото клуба Литекс с какво е виновен за всичко това, което се е случили?
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 27 авг 2014 16:20

Долно уйно написа:
Avanti_Ragazzi написа:

Тогава за какво пискате, че са ви наказали?
Между другото клуба Литекс с какво е виновен за всичко това, което се е случили?

Mи аз специално за наказанието не казвам нищо, нито пискам! Напълно заслужено наказание е за мен! Просто отбелязвам, че такива проблеми с полицията в провинцията имаме само в Ловеч! И че ако не бяха влезли накрая в сектора, нямаше да има тия простотии, това казвам само! :?
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 27 авг 2014 16:29

Съгласен съм с някои неща от декларацията, ако има тенденциозност, това би било лошо, но като цяло считам че наказанието е правилно, защото на подобни сцени сме свидетели не за първи път. В най-скоро време обаче трябва да бъдат предприети нормативни промени, насочени към задължително поставяне на камери по стадионите и по-засилен контрол при влизането, да има брутални наказания за всеки провинил се и разпознат по камерата, абсолютна забрана за влизане с бутилки, димки, бомбички, влизане в нетрезво или дрогирано състояние, всякакви видове чупения и т.н., да има трицифрени глоби, едногодишни забрани за стъпване на стадион, при повторно провинение - доживотни забрани и затвор. След като бъде предприето всичко това и започне да се спазва, вече наказанията за самите клубове се обезсмислят, ще бъдат несправедливи и няма да има нужда от тях. Просто по 50-100 човека от всяка агитка ги правят проблемите и те завинаги трябва да напуснат тялом и духом българския футбол, да ги впрегнат в общественополезен труд за някой-друг месец. Даже ако може и форума да им спрат, ама не знам как ще стане това.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Върни се в “Левски”