Измъчена победа за Левски с 1:0 или 2:0. След мача отново ще слушаме изявления как Левски ще се вдигне, как върви по възходяща линия и е на правилния път, как са необходими 2-3 поредни победи, за да започнем да мачкаме, как на играчите им е необходима подкрепата на публиката, която ще е към 1000 човека и как в скоро време отборът ще разкрие своя потенциал (нещо, което липсва). Това до следващата загуба, когато ще осъзнаем, че видиш ли ни липсват агресия, организация в играта и Бог знае още какво и ще изгоним още някой играч, защото не става за Левски (нищо, че е взет през лятото), за да вземем на негово място друг такъв от 3-та дивизия на Занзибар...
И така докато не бъде изпълнена целта клубът да бъде ликвидиран.
Левски (София) - Черно море (Варна) | 1-0 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Левски (София) - Черно море (Варна) | 29.08.2014 - 20:00ч.
Без битка няма победа!
- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
Като цяло кофти противник, способен да задигне точки от всеки.
Все пак ако не им е ден на моряците няма да се изненадам да бием, може би дори с 2-3 гола.. стига нашите да поиграят.
Троен мач, в който по-скоро очаквам синя победа. И един вид ще има "новото лице на Левски" и всички, които се скатаха след боя в Ловеч ще дадат по 3-4 интервюта.
Все пак ако не им е ден на моряците няма да се изненадам да бием, може би дори с 2-3 гола.. стига нашите да поиграят.
Троен мач, в който по-скоро очаквам синя победа. И един вид ще има "новото лице на Левски" и всички, които се скатаха след боя в Ловеч ще дадат по 3-4 интервюта.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
Черно море са в лоша форма като нас но според мен ще ги биеме 1-0
Пак сме без публика.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Левски са трагични. 1:1
Единичка. А да попитам левскарите, тоя Луис Педро само на мен ли ми се струва или е абсолютен олигофрен ?

Vincenzo написа:Единичка. А да попитам левскарите, тоя Луис Педро само на мен ли ми се струва или е абсолютен олигофрен ?
Не ти се струва.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Нищо .... не ... е .... случайно ...

Това, разбира се, е окото на Гугутката, да не се объркате нещо.

Това, разбира се, е окото на Гугутката, да не се объркате нещо.
Призовават се хората да ходят на стадиона, а нищо не се прави за да бъде прочистен този стадион от гнидите които носят наказание след наказание за Левски. Аз имам желание да отида, но заради малоумните изцепки на група олигофрени трябва да бъда наказан и аз. После защо няма хора по стадионите. Малоумни фенове+малоумни наказания=на празни трибуни. Да вземат да закрият всички мачове от първенството да се играят на празни трибуни и да знам, че повече няма да се занимаваме с български футбол. Те олигофренчетата сигурно ще се постараят при следващото гостуване, та може и до там да я докараме-да играем цяло първенство на празни трибуни.