Sinite ot Sofia написа:
ПС - В Ловеч винаги публиката на Левски е провокирана!
Добре да кажем че е така. Защо се отговаря на провокацията на така наречените от някои фенове "селяни". Падаш им на нивото и с нищо не показваш, че си нещо повече. Освен това виковете против провинциалните отбори че са селяни не е ли провокация от сините фенове, които го скандират. Така се генерира само омраза. Освен това след като защитаваш сектор Б, да кажеш Сараево с какво провокира, че тогава в онзи мач тука така наричащите се "най-големите фенове на Левски", чупиха всички тъпомери с простотията си. Още ме е срам като се сетя за онези скандирания и надписи. Чисто като човек го казвам, защото да се подиграваш със страданието на хора и с паметта на загинали по ужасен начин хора, е много грозна и долна гавра. Като добавя и случката с Петев само и става достатъчно да стане ясно какъв тумор е станал сектор Б. Направете си един отбор и си подкрепяйте него, нямате нищо общо с това което е символизирало Левски при създаването си. Много хора искат да се махне Батков, аз мисля че по-голямото зло сте вие и трябва да оставите Левски, защото го задушавате и само му пречите с идиотизмите си. Не само феновете които не ходят заради вас, не само че карате другите фенове да мразят Левски, заради държанието ви спрямо тях, но и на имиджа на клуба пречите и оттам спонсори и тн.