MagicMoments написа:Eminem написа:И каква е подкрепата на публиката ? Бой с полиция, хвърляне на бутилки, бомбички, факли, които пречат на играчите и маймунски звуци. Да ви имам подкрепата. Публиката съвсем реално отговаря на клуба - трагедия.
А каква е твоята подкрепа пред телевизора плюейки по всичко и всички.Тези хора си дават парите,сърцето и душата и не трябва да бъдат съдени от хора неСтъпващи на мачове.Аз на гостувания извън София не мога да ида,имам абонаментна карта и както върви май за още 2-3 мача ще изгори,ама не тръгвам наляво и надясно да рева,че съм дал пари и постоянно ни наказват,защото поне при гостуванията сме си повече отколкото при домакинствата и там хората пеят,а не е като на мачовете с Локо СФ,Марек,Хасково и т.н 200-300 човека от Б да пеят.А и както и да го гледате факта,че всеки мач се плащат по 3-4 000 глоби,наказват ни от домакинства е протест срещу Батков и Баждеков.
Броят ми мачове на стадиона зависи от възможностите ми! Свободно време, финанси и т.н. Всеки човек има личен живот и някакви пречки да отиде на мач. Не живея в София.
Ти няма как да знаеш по колко пъти ходя на домакинства и гостувания, така че си спести малоумията.
Доста хора обаче бяха изгонени точно от тази част фенове.
Това, че нямам възможност да съм на всеки мач, не те прави теб или който и да е друг, по-голям фен от мен!!!
Така че е жалко и малоумно с това да нападате хората.
Колкото до това, че тези хора давали парите си и не трябва да бъдат съдени е още по-голямо малоумие.
Изчисли каква сума плаща клубът от глоби и колко печели от билети.