Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 25 авг 2014 12:21

Stahlgewitter написа:
Laetitia написа:Тия са за разстрел! Само това мога да кажа.
А, и също, че не заслужават подкрепата на публиката!

Публиката,my love,подкрепя ЛЕВСКИ,не играчите,не треньора,не собственика!Писна ми да ви обяснявам едно и също.

Извинете, кой точно прави отбора тогава? Викаш като паднем всъщност не пада Левски, падат Божи и компания ахам..
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

konvoec
Контакти:

Мнениеот konvoec » 25 авг 2014 12:22

MagicMoments написа:
Eminem написа:И каква е подкрепата на публиката ? Бой с полиция, хвърляне на бутилки, бомбички, факли, които пречат на играчите и маймунски звуци. Да ви имам подкрепата. Публиката съвсем реално отговаря на клуба - трагедия.

А каква е твоята подкрепа пред телевизора плюейки по всичко и всички.Тези хора си дават парите,сърцето и душата и не трябва да бъдат съдени от хора неСтъпващи на мачове.Аз на гостувания извън София не мога да ида,имам абонаментна карта и както върви май за още 2-3 мача ще изгори,ама не тръгвам наляво и надясно да рева,че съм дал пари и постоянно ни наказват,защото поне при гостуванията сме си повече отколкото при домакинствата и там хората пеят,а не е като на мачовете с Локо СФ,Марек,Хасково и т.н 200-300 човека от Б да пеят.А и както и да го гледате факта,че всеки мач се плащат по 3-4 000 глоби,наказват ни от домакинства е протест срещу Батков и Баждеков.

Страшен протест е, пичага! Събират се пари за какво ли не и от кого ли не, да се спаси отбора, да се платят някакви си кирливи съблекални и разни такива мизерии, пък после се изкарват глоби в по-големи суми. Ей, е*а ти протеста, е*а ти чудото! И тия пичове гонят хора като мен, които карта нямат, но на всяко домакинство си ходят. Честно ти казвам, отвратен съм!

gun175
Контакти:

Мнениеот gun175 » 25 авг 2014 13:01

Предлагам да се закрие Левски докато все още има някаква история...
С това управление и с тези играчи по-добре да не излизаме повече да се излагаме!

Потребителски аватар
suni

Мнениеот suni » 25 авг 2014 13:35

mtaraduda написа:
suni написа:
gun175 написа:Предлагам да се закрие Левски докато все още има някаква история...
С това управление и с тези играчи по-добре да не излизаме повече да се излагаме!

+ 191? - Подкрепям !

Все едно някой те е питал или ти е търсил мнението.

Re: Литекс (Ловеч) - Левски (София) | 3-0FT
Ново мнение от haha на 25 Авг 2014 12:27

Заеби, Левски са толкова слаби, че дори нямам желание да ги подигравам вече. Това без съмнение е най- зле организираният професионален отбор в света. Жалко само, че полицаите не пребиха ония наркомани с патериците вчера.

:?
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 25 авг 2014 13:38

И по какъв начин вторият цитат е искане на мнението ти, във връзка с първия цитат?
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 25 авг 2014 13:50

MagicMoments написа:
Eminem написа:И каква е подкрепата на публиката ? Бой с полиция, хвърляне на бутилки, бомбички, факли, които пречат на играчите и маймунски звуци. Да ви имам подкрепата. Публиката съвсем реално отговаря на клуба - трагедия.

А каква е твоята подкрепа пред телевизора плюейки по всичко и всички.Тези хора си дават парите,сърцето и душата и не трябва да бъдат съдени от хора неСтъпващи на мачове.Аз на гостувания извън София не мога да ида,имам абонаментна карта и както върви май за още 2-3 мача ще изгори,ама не тръгвам наляво и надясно да рева,че съм дал пари и постоянно ни наказват,защото поне при гостуванията сме си повече отколкото при домакинствата и там хората пеят,а не е като на мачовете с Локо СФ,Марек,Хасково и т.н 200-300 човека от Б да пеят.А и както и да го гледате факта,че всеки мач се плащат по 3-4 000 глоби,наказват ни от домакинства е протест срещу Батков и Баждеков.

Броят ми мачове на стадиона зависи от възможностите ми! Свободно време, финанси и т.н. Всеки човек има личен живот и някакви пречки да отиде на мач. Не живея в София.
Ти няма как да знаеш по колко пъти ходя на домакинства и гостувания, така че си спести малоумията.
Доста хора обаче бяха изгонени точно от тази част фенове.
Това, че нямам възможност да съм на всеки мач, не те прави теб или който и да е друг, по-голям фен от мен!!!
Така че е жалко и малоумно с това да нападате хората.
Колкото до това, че тези хора давали парите си и не трябва да бъдат съдени е още по-голямо малоумие.
Изчисли каква сума плаща клубът от глоби и колко печели от билети.

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 25 авг 2014 14:50

Има ли още поддръжници на Гонзо? Ще стане Сираков 2, ако така продължава.

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 25 авг 2014 15:06

Никога, ама никога не съм си представял че Левски може да бъде толкова слаб. С извинение но нащо фалирало ЦСКА
никога не е било толкова слабо въпреки всички удари които понесе последните години, дори когато паднахме 8 : 0 от Литекс
отбора не беше толкова слаб колкото сегашния Левски. Имам една идея мисля че има един отбор по футзал дето е на София Запад
и май са от водещите в БГ, направете един мач м/у сегашния Левски и тези момчета аз си мсиля че скъпоплатените "прота"
може и да не победят!!!

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 25 авг 2014 15:23

Nuke написа:Има ли още поддръжници на Гонзо? Ще стане Сираков 2, ако така продължава.

Ооо има, има. Няма как да ти дадат адекватен отговор защо го подкрепят, но го подкрепят.
Бил голям левскар, вкарал на ЦСКА и така. Нищо, че за треньор и директор се искат други качества.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 25 авг 2014 15:25

Pichichi написа:Никога, ама никога не съм си представял че Левски може да бъде толкова слаб. С извинение но нащо фалирало ЦСКА
никога не е било толкова слабо въпреки всички удари които понесе последните години, дори когато паднахме 8 : 0 от Литекс
отбора не беше толкова слаб колкото сегашния Левски. Имам една идея мисля че има един отбор по футзал дето е на София Запад
и май са от водещите в БГ, направете един мач м/у сегашния Левски и тези момчета аз си мсиля че скъпоплатените "прота"
може и да не победят!!!

Ще победят. Всеки втори от улицата е по-добър от сърмов, велев в това му състояние, божинов, домовчийски, минев, крумов, педро и т.н. вие ги знаете.

Върни се в “Левски”