Дискусии: Левски - Литекс

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Re: Левски-Литекс възможно ли всичко да е театър.

Мнениеот noo » 27 ное 2009 10:34

ЕМИЛ написа:
tprodanov написа:Който каквото и да е правил не е сметнал един факт. Факта се казва Гонзо.

А да са скалъпили нещо зад гърба му?Не ми се вярва ,но искам да видя твоето мнение

Пак почнахме с теория на конспирациите.

Потребителски аватар
Oskron
Контакти:

Мнениеот Oskron » 27 ное 2009 10:38

Аз мисля, че Батков усети след мача, че може да използва ситуацията за да пренасочи недоволството на феновете към БФС за да го оставят малко на мира и тая декларация както и изказването на Баждеков в Гонг веднага след мача беше с тази цел. За съжаление реакцията на БФС само ще му помогне в това.

Потребителски аватар
lestat
Контакти:

Re: Момиров, а за този "съдия" какво ще кажеш?

Мнениеот lestat » 27 ное 2009 10:44

На Момиров гледам ,цяла тема сте му посветили.
Тоя направо плаче за смяна,тая гнида.
Не знам дали и Дучето би се справил по добре.

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 27 ное 2009 10:45

ЕМИЛ написа:
tprodanov написа:Който каквото и да е правил не е сметнал един факт. Факта се казва Гонзо.

А да са скалъпили нещо зад гърба му?Не ми се вярва ,но искам да видя твоето мнение

Конспиративно, може би не знам. Според мен мустака вече се разделя с клуба. От там нататък, какво може да направи в последните си дни - не е ясно. Възможно е. Въпреки, че според мен не е така. Личното ми мнение - Литекс си дойдоха със съдията. Темата - Литекс ще е шампион е с начална дата 2ри кръг, много, много преди мача с Левски, за да се говори, че пищим, щото не сме можели да губим. Че ние не загубихме, напротив, за малко да бием с 9 човека. БФС е напълно наясно с тази история - как да си обясним бързата им реакция, че принципно на тях им трябва около месец, за да напишат декларация, а сега за няколко часа, кога пък се събраха бе? Страх ли е, какво? Някои неща ще станат видни скоро. Има още два кръга. Литекс ще гледат да ги вземат без съдийска помощ, че иначе лошо. Голямата резачка ще е началото на втория полусезон. Шанса на Левски е не просто да бие Литекс - в това нямам съмнение - шанса ще е Левски да разгроми Литекс и да го вкара в криза, от която и съдиите няма да го изкарат.

Е, все още не знаем разбира се, дали големия печеливш не е цска. От този равен все пак те печелят.

Дали участва Батков или не е все тая. Никога не съм го броял за част от Левски, никога не е бил. Скоро и фиктивната му връзка ще бъде прекъсната. Тодоре, съвеста ни не търпи такива като теб!

Потребителски аватар
lestat
Контакти:

Мнениеот lestat » 27 ное 2009 10:52

Аз съм сигурен,че Батков не участва в това.
Обаче той направи други поразии,не една и две, така че ,
ще е хубаво ако си събере багажа вече.

blue_ power1
Контакти:

Мнениеот blue_ power1 » 27 ное 2009 11:02

Съдийските резачки срещу Левски продължават,ние в Своге бихме на късмет,защото топката попадна в наш играч на късмет при 3-ия гол,но непосредствено преди това не се свири 1000% дузпа за балтия срещу Тасевски...Мачът с Литекс беше истинско дерби,но те се подсигуриха,ако напролет ЦСКА са в по-добра форма и тях ги чака същото в София...съдийски тесли и т.н.Видяхме,че мача им в Бургас се разви по много подобен начин и имаше много скандали...И тези от Ловеч стига са крякали,че вижте,другите не можели да губят,защото стават смешни вече...ама то какво друго да кажат...

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Re: Дискусии: Левски - Литекс

Мнениеот ehh » 27 ное 2009 11:13

Темата виждам, че вече се изчерпа.
От пиле мляко вече може да се види тук, което едва ли е похвално. Ако темата се заключи, няма да е грешка.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

phd
Контакти:

Мнениеот phd » 27 ное 2009 11:26

Стига, бе, хора, какво ви става? Оставете конспирациите на червените шамани, стига глупости! Така футбол не може да се гледа, така не може и да си привърженик - как да стане като вечно обвиняваш своите, че са продажници?
Има едни фенове, кото наричат футболистите си к*рви. Те ходят да гледат к*рви, на съответното съоръжение в Парка на свободата, плащат си дори за удоволствието, когато е нужно пердашат к*рвите, когато е нужно - налитат да ги прегръщат. Тези фенове на всичкото отгоре два пъти в седмицата сменят любимите си отбори в зависимост от това с кого играе Врагът. Държат се, с други думи, к*рвенски.
Нека поне левскарите запазят обичта си към отбора, без простотии, без паранои, без обвинения, без налуден опит да саморазрушиш тима отвътре. Левски е идея, Левски е житейска философия. ЦСКА също - с червеноармейската им военщина, грандомания и шаманизъм. За какво ни е да приличаме на тях? Бъдете ИСТИНСКИ левскари, каквито са били дядовците ви, колеги!!!

ivailodiakov
Контакти:

Мнениеот ivailodiakov » 27 ное 2009 11:27

Всичко е разработка на военните...

Потребителски аватар
rbs

Мнениеот rbs » 27 ное 2009 11:32

за мен си беше игра на точен резултат.в последните минути действията на някои от левски бяха загадачни.а съдията знаеше за кво става въпрос..
подуене е тумура на футбола ни и ражда само писатели и д'журналисти

Върни се в “Левски”