hd-fen написа:konvoec написа:Честито, най-правилният ход на Гонзо, откакто се е върнал, а и изобщо. Ще има възможност и той да израства като треньор покрай Херо. Само се надявам мустака да получи амнезия, да не може да говори или да замине на лов в Узбекистан и да не се връща дълго, може и за постоянно ...
Най-после нещо смислено, което евентуално ще се случи.
Как ще израства като треньор покрай Херо като той ще му е шеф и ще оценява работата му.И мислиш ли че човек с ограничен умствен багаж може да научи нещо.
Мисля, че сътвори много глупости, вероятно за това, че си казвам, ме баннаха и от официалния форум, но не може да се отрече, че това е добро решение. Плюс това всеки може да се учи, стига да не е заслепен и да си позволи това друг да му дава акъл. Такива не са много, от Гонзо си зависи. Относно това как да учи, той ще е близо до отбора, ако ще и чистач да е, така че ще има тази възможност да попива от Херо. Това вече си е лично за него, желая му успех и толкова! Мен повече ме интересува Левски. Херо добре си връзва кошницата и като цяло действа разумно. Поема отбора чак преди подготовка, която той сам може да направи. Много се надявам и да се обърне внимание на физическата подготовка, защото след 60-та минута издъхваме. Ако наистина има цялата спортно-техническа власт, ще ги махне тези въшки, които само смучат и ще сложи нормални хора за треньор на вратарите и кондиционен. И отделно, може да нямаме средства, но това би било едно добро начало(назначаването), като можем да изградим поне на първо време боеспособен отбор, с парите, които даваме(а те не са малко, дори в сегашния момент). Чак след това можем да мислим за някакви други цели. Като начало да се уталожат нещата, да махне най-накрая некадърниците, като не взима нови(Херо) и да не сме посмешище, защото сме точно това в тоя момент, за съжаление.