Трансферно лято 2014 (Спекулации, трансфери, мълви и т.н)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Re: Трансферно лято 2014 (Спекулации, трансфери, мълви и т.н)

Мнениеот tiamat » 11 авг 2014 08:39

Бивш бранител на Лудогорец пред трансфер в Ботев
От topsport.bg
Гулдан договори личните си условия с „канарчетата"

Пловдивският Ботев е в напреднали преговори да върне словашкия защитник Любомир Гулдан в България. 30-годишният футболист напусна като свободен агент миналото лято Лудогорец и отиде в Заглебие (Полша). Интерес към него имаше от ЦСКА и Левски, но те не удовлетвориха условията му. Преговорите с Гулдан се водят лично от треньора на Ботев-Велислав Вуцов.

Ексцентричният наставник "гарантира с главата си", че иска още един футболист от чужбина, който наподобява на пловдивския любимец Тодор Неделев. Името му обаче се пази в тайна.

"Толкова добре го знам, че съм готов да заложа главата си за него - каза Вуцов. - Този футболист е много скъп, но ние искаме да го вземем евтино, което всеки иска да направи. Далеч по-наложително е да намерим опитен централен защитник. Ако вземем двама на този пост, ще сменя схемата и ще играем далеч по-агресивно и с по-малко защитници и повече нападатели."

А ний що не можем да го вземем тоз? Не ни ли е по-висок тавана на заплатите от Ботев??

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 11 авг 2014 08:48

tiamat написа:
Бивш бранител на Лудогорец пред трансфер в Ботев
От topsport.bg
Гулдан договори личните си условия с „канарчетата"

Пловдивският Ботев е в напреднали преговори да върне словашкия защитник Любомир Гулдан в България. 30-годишният футболист напусна като свободен агент миналото лято Лудогорец и отиде в Заглебие (Полша). Интерес към него имаше от ЦСКА и Левски, но те не удовлетвориха условията му. Преговорите с Гулдан се водят лично от треньора на Ботев-Велислав Вуцов.

Ексцентричният наставник "гарантира с главата си", че иска още един футболист от чужбина, който наподобява на пловдивския любимец Тодор Неделев. Името му обаче се пази в тайна.

"Толкова добре го знам, че съм готов да заложа главата си за него - каза Вуцов. - Този футболист е много скъп, но ние искаме да го вземем евтино, което всеки иска да направи. Далеч по-наложително е да намерим опитен централен защитник. Ако вземем двама на този пост, ще сменя схемата и ще играем далеч по-агресивно и с по-малко защитници и повече нападатели."

А ний що не можем да го вземем тоз? Не ни ли е по-висок тавана на заплатите от Ботев??

Е що, нали си имаме "звезди" като Йети. За кво ние тоз. За чужденци, като Гулдан и Диего пари за заплати няма, но виж за дружките на Гонзо Минев и Сърмата има... и двамата са почти на тавана на заплатите, а примерно на Диего е отказано да се плащат 5000 евро. :roll: За Гулдан няма пари за заплата щото не можел да се вмести в 15 000 и затова е на път да играе в Ботев за наполовина по-малко. :? Блажевич бе готов да се вмести в тавана на заплатите, но вместо това се взимат двама некадърници, които най-вероятно, общо са с по-голяма заплата от на Горан. :? За освобождаването на М.Иванов пък да не говорим. Абе нали си имаме "звезди" като Кунчев, Сърмата, Крумов (за първи път в живота си виждам футболист, който от наказателното поле на съперника, да върне топката на своя вратар :shock: ), Божи и т.н... все пак хората казаха, че в следващия мач ще сме с ново лице. За кой ли път слушам това?

Потребителски аватар
Синичко
Контакти:

Мнениеот Синичко » 11 авг 2014 14:49

Централен написа:
Синичко написа:..........Гонзо каза нещо от сорта на това, че при толкова много взети играчи е нормално да има недоразумения и те ще си ходят през зимата....

А каза ли, кога недоразуменията, взели толкова много "играчи" ,ще си ходят? :lol:

Като ще ме цитираш, направи го с цялото ми мнение? Ако го прочетеш отново, може би ще разбереш колко одобрявам Гонзо като ръководител/треньор след уволнението на Мурсия.
Изображение
Левскар да си, братко, е дума велика, левскар да си, братко, е чест!

Изображение
Wherever you may be, cause we are the famous CFC!

Потребителски аватар
Синичко
Контакти:

Мнениеот Синичко » 11 авг 2014 14:56

tiamat написа:А ний що не можем да го вземем тоз? Не ни ли е по-висок тавана на заплатите от Ботев??

Защото футболът е като всяка една друга професия. Не се гледат само пари, а и редица други фактори. Ботев може да му предложи спокойствието, което ние не можем. Ботев доказа, че се управлява правилно в последните години за разлика от нас.
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
Централен

Мнениеот Централен » 11 авг 2014 16:54

Синичко написа:
Централен написа:
Синичко написа:..........Гонзо каза нещо от сорта на това, че при толкова много взети играчи е нормално да има недоразумения и те ще си ходят през зимата....

А каза ли, кога недоразуменията, взели толкова много "играчи" ,ще си ходят? :lol:

Като ще ме цитираш, направи го с цялото ми мнение? Ако го прочетеш отново, може би ще разбереш колко одобрявам Гонзо като ръководител/треньор след уволнението на Мурсия.

Каквото съм решил, това съм цитирал.
Някъде да съм казал дали одобряваш или не Гонзо и дали ми пука ?
Явно имаш чувство за хумор, колкото божинов демараж. :lol:
По темата.
За мача с БотевЪ трябва да вземем задължително по две каси бира, по 20 кИбапчета и 16 кИФтета.Ако се получи "недоразумение" до зимата ще се освободим от тях и ще можем да привлечем вратни пърДжоли,кървавица и червено вино.Тогава ще бъдем с ново лице! :mrgreen:
„Човек заради едното име красно живей"
Рачко Пръдлето

" валидол за теб на 07 Окт 2013 19:32 :
Да и некрофил съм. "

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 11 авг 2014 18:07

всички футболисти които дойдоха в Левски са взети само на един принцип.
Да слушат Гонзо и когато им каже да изиграят мача в правилната посока на тотото.
Когато всички го разберем или когато Наско се престраши да го каже ще е така.
Мурсия за това бе изгонен.
Стефчето Кунчево за това го взехме.
Иначе дали е възможно плана на Гонзи и Борето да стане достъпен за всички нас.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
Централен

Мнениеот Централен » 11 авг 2014 18:31

zlatan написа:всички футболисти които дойдоха в Левски са взети само на един принцип.
Да слушат Гонзо и когато им каже да изиграят мача в правилната посока на тотото.

Може и до някъде да си прав.Но има едно НО.
Те хубаво сега играят за тото-то и падат, но така коефициентите ще са големи за победа и малки за загуба, например.
А ако следващата среща "трябва" да победят, а те по принцип не могат да играят, какво се получава? :lol:
„Човек заради едното име красно живей"
Рачко Пръдлето

" валидол за теб на 07 Окт 2013 19:32 :
Да и некрофил съм. "

Потребителски аватар
сини шампиони

Мнениеот сини шампиони » 11 авг 2014 21:10

Централен написа:
zlatan написа:всички футболисти които дойдоха в Левски са взети само на един принцип.

Може и до някъде да си прав.Но има едно НО.
Те хубаво сега играят за тото-то и падат, но така коефициентите ще са големи за победа и малки за загуба, например.
А ако следващата среща "трябва" да победят, а те по принцип не могат да играят, какво се получава? :lol:

А да ли не могат или така им е наредено!!! ;)
И само Левски оле

Потребителски аватар
Синичко
Контакти:

Мнениеот Синичко » 12 авг 2014 12:50

Централен написа:Каквото съм решил, това съм цитирал.
Някъде да съм казал дали одобряваш или не Гонзо и дали ми пука ?
Явно имаш чувство за хумор, колкото божинов демараж. :lol:
По темата.
За мача с БотевЪ трябва да вземем задължително по две каси бира, по 20 кИбапчета и 16 кИФтета.Ако се получи "недоразумение" до зимата ще се освободим от тях и ще можем да привлечем вратни пърДжоли,кървавица и червено вино.Тогава ще бъдем с ново лице! :mrgreen:

Не съм те разбрал, за което ти се извинявам. ;) И все пак си мисля, че можеше да не правиш такива изводи за чувството ми за хумор. :lol:

Не може да взимаш 12 нови играчи преди началото на сезона и 6 нови преди началото на втория полусезон. Не може да сменяш 4 треньори за същия този сезон. И накрая да се чудиш що тей нямаме успех...
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 12 авг 2014 13:07

Аз също подозирам, че отборите ни масово си допълват бюджетите по подобен начин - за това и не им пука, че посещаемостта постоянно намалява.
Това включва в играта почти всички. И миналата година и тази имаше прекалено странни резултати (вкл на мачове на Лудогорец, Литекс и Ботев).
Има обаче по няколко истински мача, от които си личи истинското лице на всеки отбор. В мача от 2-ия кръг се видя, че новите попълнения на Гонзо са повече от спорни ...... а оставането в отбора на божи86 не искам да коментирам. Ако не друго, то поне новите бързо ще научат чалготеките :)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Върни се в “Левски”