Да ни накажат 1 месец без публика! Крайно време е тези нарко.....ъъъъ "фенове" да разберат, че не може да се продължава така!
Освен това и лично наказание. 100 000 лв. глоба и ако не я плати до една седмица - в мината! + доживотна забрана да посещава мачове.
Берое Ст. Загора - Левски София | 2-1 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: БФС готви тежка санкция за Левски
Последна промяна от Eminem на 10 авг 2014 23:21, променено общо 1 път.
Re: Берое Ст. Загора - Левски София | 2-1 FT
Вие тука си говорите е така просто..
как ще накараш някой да вика против Батков като цялата ви агитка ви е на заплатка от 30 бона на месец.. 

Teo написа:Вие тука си говорите е така просто..как ще накараш някой да вика против Батков като цялата ви агитка ви е на заплатка от 30 бона на месец..
Ама на човек ли?

Брех, те взимат повече от футболерите бре, тц тц.

[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/952/8092952a.png[/wrapimg][/center]
Re: Берое Ст. Загора - Левски София | 10.08 20:00ч.
ralka_levskarka написа:Берое не ни превъзхождаше, грам.
Е, те си нямат Стефано
Стефано мефано, вкарай им 5 гола и толкова, а Левски освен гола от статично положение друго положение нямаше.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
mtaraduda написа:trex написа:А преброихме ли налаганите юноши?
Е Гаджев, Стойчев и Домо са юноши на Левски, ако нямаш нищо против.
Домовчийски е по - скоро юноша на Марица, азапочва да играе в родния си Раковски. При вас идва на 17 години и почти веднага започва с мъжете.
Teo написа:Вие тука си говорите е така просто..как ще накараш някой да вика против Батков като цялата ви агитка ви е на заплатка от 30 бона на месец..
тео,недей тая вечер че съм обезомял моля те,приятел.Знам че всичко което ще кажеш е истина ,но моля те не днес.
Скоро в София наистина ще има гръм ама не от Ебола-вярвайте ми.
LEVSKI_FOREVER
Re: Берое Ст. Загора - Левски София | 10.08 20:00ч.
BadBoy написа:ralka_levskarka написа:Берое не ни превъзхождаше, грам.
Е, те си нямат Стефано
Стефано мефано, вкарай им 5 гола и толкова, а Левски освен гола от статично положение друго положение нямаше.
Абсолютно

Само Левски!
zlato1234 написа:То това не беше полягане, той реши, че както е дебел от инерцията, ще се плъзне като пингвин и ще надмине защитата на Берое за да достигне топката. За негово нещастие, сланинките по-корема в следствие допира до сухата трева го накараха да прилича на тюлен гонен от бяла мечка...![]()
Това ме разби. Аз помислих, че е обул оловните бутонки. Ясно е, че всички които обичат Левски иска да побеждава и има свои възгледи. Като си погледнем мненията има разлики и няма как да се угоди. Най-интересно ми беше какво ще каже Гонзо. По думите му разбрах само, че предишните мачове е бил треньор на отбора, защото все даваше компетентното си мнение. Батков каза, че било решено за Мурсия преди мача с Локомотив, но Гонзо го отлагаше и казваше не се знае, не е взето решение още. Гонзо не е виновен, знам че иска да успее и дано Левски успее, колкото и да е трудно в момента.
mtaraduda написа:Teo написа:Вие тука си говорите е така просто..как ще накараш някой да вика против Батков като цялата ви агитка ви е на заплатка от 30 бона на месец..
Интересно как определи група от 50 човека за цялата агитка? И тва го казваш от позицията на човек, дет е търпял дучето да му сере в устата 10 години.Смисъл супер неадекватен си, по - добре не се излагай.
Дучето работеше до 2005-2006 след това към края на 2009 вече беше никой в сектора тъй че синко нема какво коментирам тая тема

Докато при вас... платените фенове и не сте 50 човека, а цялото ви организирано НКП е на заплатка от Батков.. цялото

mtaraduda написа:@Magic не виждам, от ква позицията ми говориш за ходене на мачове, при положение, че и ти не си в Стара Загора. И да на гостувания не ходя и не мисля и да започвам, имам си лични виждания за нещата. Гонзо като играч - да, но като ръководител за какво да го търпим като 5 пари не струва? И не ми изнасяй доводи за сафарита - мафарита, защото Наско Сираков ми е донесъл най - големите радости и като играч и като ръководител в Левски, а Гонзо в момента ми носи само срам.
То този "Мagic" е някакъв платен трол явно! Харесал му мача, прехласнал се от тактическата постройка и играта на отбора. Незнам за кой мач казва, да не е пил повечко ракии и да мисли, че за Арсенал-Ман сити пишем!!