Берое Ст. Загора - Левски София | 2-1 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши срещата между отборите на Берое Ст. Загора и Левски София

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
bold
Контакти:

Re: Берое Ст. Загора - Левски София | 10.08 20:00ч.

Мнениеот bold » 05 авг 2014 14:16

Stahlgewitter написа:Вижте се какви сте оптимисти само.Или това животинче футбола ви е като прочетена книга?Поне от уважение към ЛЕВСКИ,което за някои тук знам ,че имате,напишете нещо положително или не пишете нищо.Кои са Берое?Голям европейски гранд или?Или са запазили стария отбор от миналата година и са надградили до неузнаваемост?
Този мач може да го вземем само на фланелка,но песимизмът в повечето от вас е надделял.Няма значение моята прогноза е положителна и твърдо заставам ЗА ЛЕВСКИ.

+1

mor
Контакти:

Мнениеот mor » 05 авг 2014 16:36

bilyaletdinov на 05 Авг 2014 11:56
Най-сетне, първи мач за сезона :!:
Мачът е ясен! Или Берое ни свива сърмите и червената орда налазва или Гонзалес ги занулява, червена орда налазва и обявява, че БФС е синьо и Берое са ни легнали. Едно нещо е сигурно след тоя мач, червените ще налазят форума :lol:

Ха ха ха ! :) :) :)

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 05 авг 2014 18:16

Едно от любимите ми гостувания. 8-)
Тежък мач ни чака. Домакините ще са яко надъхани след лошия старт и ще търсят задължително победата. От нашите путки на терена мога да очаквам вече всичко ,така че не се наемам с прогноза...
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 05 авг 2014 19:16

Оф мачовете срещу Берое като гости винаги крият риска от издънка, а сега Левски е в ужасна форма. Все пак надеждата ми е в това, че и Берое не са баш на ниво. За мен лично колкото и зле да сме.. има едни 30-на процента шанс за победа, а най-вероятния изход е равен.

Би било добре ако имахме нападение, което може да играе цял мач. Дотук в поне 2 мача (на толкова обърнах внимание) Берое се дъни накрая. В мач, който може да бъде решен от 1 гол това би било възможност... ако отбора беше способен да се възползва от нея.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Sinite ot Sofia
Контакти:

Мнениеот Sinite ot Sofia » 05 авг 2014 19:43

0:2
Децата в игрите за Левски мечтаят, за славния Левски футболен тим...

mtaraduda
Контакти:

Мнениеот mtaraduda » 05 авг 2014 22:04

Ако паднем ще е защото сме слаби, ако не паднем е защото берое са слаби, ако бием е уговорен мач. Общо взето това ще са тезите на розовите, но на кой му пука. Победа с 0:1.

PFKLS
Контакти:

Мнениеот PFKLS » 06 авг 2014 12:01

1:2 Време е вече да ги бием като гости

Dire.Straits
Контакти:

Мнениеот Dire.Straits » 06 авг 2014 12:10

Искрено се надявам да се окаже, че нищо не разбирам от футбол, обаче като сравня играта на двата отбора от началото на сезона и като знам колко ядове берем по принцип срещу "Берое" - особено, но не изключетелно и само в Стара Загора, би ми било доста трудно да предположа победа за "Левски" дори и без да ги имаше сътресенията в клуба... С тях отгоре е абсурд е да спечелим този мач, за жалост. Впрочем съм склонен да прогнозирам също, че и през този сезон "Левски" ще загуби страшно много точки именно в такива гостувания - качествата, необходими за стабилно представяне там: а именно много добра физическа подготовка и подходящ тактически подход, са при нас съответно несъществуващи и невъзможни. Прогноза - 2:0.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 06 авг 2014 12:27

Dire.Straits написа:Искрено се надявам да се окаже, че нищо не разбирам от футбол, обаче като сравня играта на двата отбора от началото на сезона и като знам колко ядове берем по принцип срещу "Берое" - особено, но не изключетелно и само в Стара Загора, би ми било доста трудно да предположа победа за "Левски" дори и без да ги имаше сътресенията в клуба... С тях отгоре е абсурд е да спечелим този мач, за жалост. Впрочем съм склонен да прогнозирам също, че и през този сезон "Левски" ще загуби страшно много точки именно в такива гостувания - качествата, необходими за стабилно представяне там: а именно много добра физическа подготовка и подходящ тактически подход, са при нас съответно несъществуващи и невъзможни. Прогноза - 2:0.

Играта на двата отбора? Берое кого биха, че не се сещам? Каква игра имат изобщо? Цял мач симулиране и бавене...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Върни се в “Левски”