Георги Иванов-Гонзо

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Трябва ли Гонзо да си подаде оставката

ДА
105
68%
НЕ
50
32%

Общо гласове: 155

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Re: Георги Иванов-Гонзо

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 05 авг 2014 10:17

zlobul написа:ПС: Господа цесекари започвайте от днес кампания за набиране на средства за два паметника в Борисовата градина. Единият на Тара , а другият на Гонзо.

Мисля, че не е редно все пак да придаваме изцяло черни краски на Гонзо. Като ръководител се издъни, изглежда клекна и пред Борат. Но не трябва да мешаме това с приноса му като футболист, за който точно господата ЦСКА-ри със сигурност няма да му направят паметник :D
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
злато1234
Контакти:

Мнениеот злато1234 » 05 авг 2014 10:27

И аз се разочаровах от действията на Гонзо, но все пак смятам, че клекна пред БаткоФ и го направи заради Левски. Знае, че БаткоФ много по-трудно ще прави номера пред него. Поне така си мисля. И предлагам да дадем шанс за поне 3 мача на Гонзо като треньор, както той даде толкова на Мурсия. ;)

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 05 авг 2014 10:38

Нещата са много прости - подкрепа за Гонзо сега, означава подкрепа за ...... Тодор Батков. Защото Гонзо в момента е точно параван на Батков. Разбира се, той е достатъчно глупав, за да не си дава сметка как Мустака го използва за изтривалка и си мисли, че наистина върши нещо добро за Левски, но това не променя фактите.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 05 авг 2014 10:42

Betchualeng Arnaikem написа:
zlobul написа:ПС: Господа цесекари започвайте от днес кампания за набиране на средства за два паметника в Борисовата градина. Единият на Тара , а другият на Гонзо.

Мисля, че не е редно все пак да придаваме изцяло черни краски на Гонзо. Като ръководител се издъни, изглежда клекна и пред Борат. Но не трябва да мешаме това с приноса му като футболист, за който точно господата ЦСКА-ри със сигурност няма да му направят паметник :D

Голям футболист, няма спор! Едва ли има левскар, който да му отрече заслугите, като играч. Обаче като ръководител и треньор... е повече от пълна скръб. Човек няма за какво да се хване вече... провал като треньор, всички доведени от него треньори също се оказаха провал, по-голямата част от селекциите му също абсолютен провал, редица грешни управленски решения, лъжи и т.н. За какво да се хване вече човек, освен че е бил голям играч, да ама вече не играе на терена, за съжаление.

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 05 авг 2014 10:51

terata написа:

Голям футболист, няма спор! Едва ли има левскар, който да му отрече заслугите, като играч. Обаче като ръководител и треньор... е повече от пълна скръб. Човек няма за какво да се хване вече... провал като треньор, всички доведени от него треньори също се оказаха провал, по-голямата част от селекциите му също абсолютен провал, редица грешни управленски решения, лъжи и т.н. За какво да се хване вече човек, освен че е бил голям играч, да ама вече не играе на терена, за съжаление.

Ами то затова май най-умно от негова страна ще бъде да не се занимава като ръководител и да си остане за хората голям футболист на Левски. Ама нъцки..

Дано вземе да ме опровергае, ама а де...
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 05 авг 2014 10:56

terata написа:

Ами то затова май най-умно от негова страна ще бъде да не се занимава като ръководител и да си остане за хората голям футболист на Левски. Ама нъцки..

Дано вземе да ме опровергае, ама а де...

Дано, ама едва ли. Гонзо наистина иска да помогне, наистина обича безумно Левски, обаче просто няма възможностите да помогне, тва е, трябва да се примири. Само че, той не е от тия дето се отказват лесно. За Гонзо в пълна степен важи следното:

Попитали Айнщайн какъв помощник иска, той отговорил:
-Умен и работлив, но това е най-рядко срещаната комбинация и се намира изключително трудно, затова може умен и мързелив. В краен случай нека е глупав и мързелив, но в никакъв случай глупав и работлив. Защото най-лошото нещо е да имаш глупав ентусиаст.

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 05 авг 2014 11:42

Аз съм от онези фенове на Черно море, които не гледат със зелени очила на престоя му при нас. Лъжите (цитатите са по памет):
"Нямам никакво намерение да преквалифицирам футболисти. Един типичен нападател не може да се справи като флангови играч, за там трябват специфични качества."

И Миро Манолов, и Бакари играха в голяма част от мачовете като крила. Станчев игра като централен защитник, а Еденилсон като атакуващ халф.
"Тези момчета са бъдещето на Черно море. Ще разчитам на тях в мачовете."

И момчетата, и ние бяхме излъгани. Нямаше по-добър момент да бъдат изпробвани, когато стана ясно, че ще играем в първата седмица, но нямаме шанс за евротурнирите. Гонзо обаче мъдро заключи:
"В такива мачове юношите могат да пострадат психически."

Истината е, че Гонзо го беше страх за реномето му. Привлече Домовчийски, абсолютно безперспективно попълнение само за един полусезон, защото беше ясно, че Бакари ще бъде наказан поне за 2 мача, а на Гонзо не му стискаше да гласува доверие на Наско Илиев или Йосков.

Резултатите ни в плейофите мога да окачествя най-много като посредствени -- 2 победи, 5 равенства и 5 загуби. Победите бяха срещу Локо Пд, който беше вече с неясно бъдеще, демотивирани играчи и не особено талантлив треньор. Паднахме на "Тича" от един безобразно слаб отбор на Левски, което не се беше случвало от известно време. Общо за пълния сезон имахме 15 победи, 14 равенства и 13 загуби -- нищо по-различно от всеки друг посредствен сезон на Черно море. Имаше мачове без удари в противниковата врата, обаче играехме "извънземен футбол" и отбора израстваше. Тинтири-минтири.

На първата му пресконференция като спортен директор на Левски стана ясно, че вече е разговаряно с някои треньори (Мъри и Херо) -- как така, като Гонзо досега е бил служител на Черно море?!? Част от селекцията ви този сезон е спретната именно докато Гонзо беше при нас. Уж нямаше да взима наши играчи, но Домовчийски се озова в Левски (услужливо обиграван с тази цел миналия сезон). Толкова за професионализма му.

Имаше и уникални дупки в селекцията му -- Комел, Идалго, Дани Младенов (тотално разочарование), Ник Дашев (най-слабия вратар, играл някога в А група), Коста Янев (0 игрови минути), Стефан Станчев (разби традиционно здравата ни защита).

Радвам се, че Гонзо не е наш проблем сега. Твърде е възможно настоящия ни треньор да е по-зле от него, но приказките за "мъжкарството" и "професионализма" на Гонзо ме отегчаваха. Нямам мнение за Мурсия, но ми се вижда малко странно един начинаещ треньор като Гонзо да критикува методите му на работа и тренировъчния процес. Гонзо е с болни амбиции и иска да запише името си със златни букви в историята на Левски, това би трябвало да е ясно на всички. Не знам дали това е полезно за вас и дали коментарите ви, че бил подлога на Батков и т.н. отговарят на истината. По-скоро Гонзо от самото начало е искал точно той да бъде треньор (окрилен от "успехите" в Черно море) и всичко е съшито с бели конци. Няма нищо по-опасно от един амбициозен глупак.

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 05 авг 2014 13:45

yavorescu, yavorescu,
чак ми беше гадно да ти прочета коментара... Анализът ти изглежда доста логичен. Ако е верен, то няма да имаме нов треньор.

Иначе има някаква сляпа подкрепа за Гонзо от фракциите. ОК голям левскар е, но защо фракциите също се обявяват за съсипването на Левски? Нали Гонзо се пробва вече и не беше по-различна картинката. Сега пак дойде с обещания и не спази нито 1. Какво ги кара да си мислят, че ще цъфнем сега? Направо вече не знам какво да си мисля...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 05 авг 2014 17:09

yavorescu написа:Аз съм от онези фенове на Черно море, които не гледат със зелени очила на престоя му при нас.

Само да допълня и за играта... Класическите ни атаки по гонзово време бяха дълъг пас напред и Бакари гони топката като шашав. Друг тактически похват бяха карамболите след статични положения. Обаче, заради приказките на Гонзо за "бърз комбинативен футбол" и "свалихме топката на земята" незнайно защо много колеги моряци си помислиха, че наистина играем някакъв абсолютно революционен футбол. Имаше мачове, в които бяхме напълно беззъби, едно безцелно тики-така, което дори трудно може да се определи като такова след като всеки втори-трети пас е сбъркан. Имаше мачове, в които бяхме напълно летаргични (окачествени като "липсваше ни малко скорост и повече агресия") или супер хаотични ("все още отбора израства, има натрупана умора, мачовете са много нагъсто").

С този революционен футбол отбелязахме едва 40 гола и допуснахме цели 33, което е регрес спрямо по-предния сезон, а дори и от предния по отношение на атаката, ако екстраполираме кръговете в шампионата. Вкъщи "разнищвахме" противниците, както някои може би ще ви кажат, но регистрирахме 6 равенства и 3 загуби -- нещо твърде нетипично за Тича дори и при слабите ни треньори и в слабите ни години. Отборът бил "преодолял комплекса при гостуванията", но статистиката говори друго -- 4 победи, 7 равенства и 10 загуби. Това е статистика на отбор, който е слаб гост. Какъвто всъщност сме ние, и Гонзо нищо не промени в това отношение.

Успехите на Гонзо в Черно море са успехи само в кавички, скалъпени предимно от умело пригласящи журналисти и фенове, на които може би им се иска нещата наистина да са били малко по-различни от това, което всъщност са били. Изпратихме един безличен и посредствен сезон, с един единствен силен и запомнящ се мач -- победата срещу Лудогорец вкъщи. Може и аз да остарявам или не разбирам от футбол, не знам и не съм склонен да споря.

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 05 авг 2014 18:19

Както и очаквах, след като банките отвориха в понеделник, НКП очаквано излезе в подкрепа на Гонзо днес......
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Върни се в “Левски”