АНКЕТА: Да бойкотираме ли мачовете на Левски?
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: АНКЕТА: Да бойкотираме ли мачовете на Левски?
Трябва да се ходи масово на стадиона, и ясно и категорично да се изразява позиция- чрез скандирания, освирквания, ако се наложи и с по-радикални действия, както направиха феновете на Локо ПД примерно. НЕходенето на стадиона е добре дошло за Батков. Заради неходене на стадиона от страна на феновете, Венци дебелия вече 20 години е в Славия, Гигов над 20 години е в Локо СФ, и виждаме какво представляват тези два клуба- средняшко живуркане, черно тото и т.н.
Всеки има глава на раменете си...аз лично ще подкрепям моят отбор.А относно Гонзо не приемам,че е подлога или каквото и да е друго...той е човек с достойнство и истинско синьо сърце.
Аз съм 74-ти набор, за пръв път ходих на мач някъде 8 годишен към 82 година, вече не помня.....играхме със Славия, мача завърши 0:0 мисля и въпреки че съм бил малък, страшно много ми хареса....Интересен мач с много атаки и от двата отбора, почти не седяхме и имаше страшно много хора..
Ходех на мачовете, защото Левски играеше добре - е, не винаги сме побеждавали, но почти винаги беше интересно...
Не знам дали г-н Батков е виновен, треньора или футболистите, но вече не ми е интересно!
Стадиона е стар, мръсен и опасен....Пълно е с пияни и заляни, а също и малки и големи наркомани....Или някой ще ти плюе семки във врата или ще псува кат' хамалин - аз сега не бих завел 8 годишно дете на стадиона, както ме заведоха мен някога...............
Няма смисъл да се напъвам да ходя на мач на Левски - отдавна няма нищо интересно там......вече не ми доставя удоволствие и затова не съм виновен аз.....Ходил съм няколко пъти на Сан Сиро и то в агитката на Интер - да и там се бутат и там пеят и там е "интересно", но пак бих отишъл да гледам футбол и да се забавлявам.....Не виждам поне за момента, за какво да ходя на Герена .....Добра обстановка няма, козирка няма, футбол няма, няма нищо интересно- пълно с лумпени....Е, ходи ми се на мач на Левски, ама аз да се напъвам да ходя, а тия с по 10 000 лв. на месец, няма ли да се напънат поне малко?

Ходех на мачовете, защото Левски играеше добре - е, не винаги сме побеждавали, но почти винаги беше интересно...
Не знам дали г-н Батков е виновен, треньора или футболистите, но вече не ми е интересно!
Стадиона е стар, мръсен и опасен....Пълно е с пияни и заляни, а също и малки и големи наркомани....Или някой ще ти плюе семки във врата или ще псува кат' хамалин - аз сега не бих завел 8 годишно дете на стадиона, както ме заведоха мен някога...............
Няма смисъл да се напъвам да ходя на мач на Левски - отдавна няма нищо интересно там......вече не ми доставя удоволствие и затова не съм виновен аз.....Ходил съм няколко пъти на Сан Сиро и то в агитката на Интер - да и там се бутат и там пеят и там е "интересно", но пак бих отишъл да гледам футбол и да се забавлявам.....Не виждам поне за момента, за какво да ходя на Герена .....Добра обстановка няма, козирка няма, футбол няма, няма нищо интересно- пълно с лумпени....Е, ходи ми се на мач на Левски, ама аз да се напъвам да ходя, а тия с по 10 000 лв. на месец, няма ли да се напънат поне малко?

А червените фенове ...(и прикритите такива представящи се за сини във форума)...да не дават съвети,защото те не милеят за отбора!
- Captain Stottlemeyer
James Beattie написа:plamenst7 написа:.НЕ УСКОРЯВАЙТЕ ПРЕВРЪЩАНЕТО НА ЛЕВСКИ В СРЕДНЯШКИ ОТБОР!!!
Да ти припомня, че Левски завърши на 5-то място през миналия сезон. Сега се намират на 6-то. Това ако не е средняшки отбор ... нямам си и на представа какво искаш да кажеш под "средняшки отбор" ....
"Левски" е завършвал и на 7-мо място през далечната 1938 година, но това не му пречи да бъде най-титулувания футболен клуб в България с 26 шампионски титли и 26 купи на страната. А това, че след третия кръг отборът е на 6-то място и ти вече го определяш като средняшки (намеквайки едва ли не за зараждаща се традиция) говори, че ти си нямаш представа за много работи...

По темата: Темата е провокативна и е пусната от човек, който се представя за фен на "Левски". От друга страна анкетата към нея е напълно безсмислена, да не кажа тъпа , за да не обидя някой трудно мислещ модератор, като се има предвид, че акционерите (най-вече), както и повечето фенове на други отбори във форума с неистова радост ще гласуват "ЗА"...

Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 05 авг 2014 09:57, променено общо 1 път.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
Бойкота не е начина. Твърдо трябва да сме на стадиона! И там трябва да се покаже позицията на публиката.
- POPCORN
- Контакти:
mor написа:А червените фенове ...(и прикритите такива представящи се за сини във форума)...да не дават съвети,защото те не милеят за отбора!
ти тотално си се побъркал.кой фен на ЦСКА ще се прави все едно е фен на Левски.ако са искали да са фенове на Левски отдавна да са станали . пък и да ти кажа всеки трезво мислещ цскар надали му е през оная работа дали ще ходите на стадиона или няма да ходите .. параноята е лощо нещо !
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
-
- Контакти:
Re: Не ходи на стадиона. Спаси Левски
bilyaletdinov написа:И как показваш позицията си от форума и пред телевизора? За толкова години така ли не разбрахте, че Титани, Сашенца, Батковци, дебелите кореми Динев и Стефанов и още куп тарикати на дребно разсипали българския футбол, не се трогват хич от празните трибуни?
Събевци,Домусчиевци,Порточановци,Ганчевци,Сираковци,Лечковци,Михайловци,Гиговци...БФС-та,МФС-та,ВИС,СИК,ТИМ,БИМ,КИМ...
всичко да се измете час по скоро.това е решението за Българския футбол.
- Captain Stottlemeyer
bobo_13 написа:Централен написа:bobo_13 написа: Нима държавата е помогнала на някой провинциален отбор освен пловдивските Локо и Ботев?
Берое?
Вярно, тия ги изтървах, но тях не ги смятам, защото много ги режеха и тях през комунизма. Стига се дотам, че в мач с/у Левски в СтЗ ги режат жестоко, за да може "великите" футболисти на Левски да не губят точки и на следващото гостуване на Левски(което е било във Велико Търново) се изсипват 3 000 заралии и подкрепят Етър и опъват трансперанр "Вси беройци сме за Етър". Представятели си протест по време на комунизма с/у военнтото БФС
Не знам кой мач в Стара Загора имаш точно предвид (ако е този, след който изхвърлиха "Берое" от "А" група, много грешиш), но аз помня добре друг случай, когато благодарение именно на "Левски" отборът на "Берое" стана шампион.

Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 05 авг 2014 11:34, променено общо 1 път.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
Колеги в синьо, разберете най-после, мутрите не се плашат от празен стадион, напротив, така им е най-лесно и удобно да си разиграват коня и да се чувстват безнаказани. Това, от което истински ги е страх е ПЪЛЕН стадион, затова съзнателно дразнят хората, разчитайки на най-масовата реакция - "няма да им стъпя повече"...