Наско Сираков - официална тема

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Re: Наско Сираков - официална тема

Мнениеот terata » 01 авг 2014 15:28

milen.hristov написа:
terata написа:
Red joker написа:Никога не съм уважавал Сираков,но това вече е прекалено,щеше да е тъпо,но донякъде има резон ,ако фенове на ЦСКА да бяха постъпили така с него и с Илияна,но от ваши фенове...просто е ужасно :shock:

Как точно са постъпили с него, че нещо не е много ясно? Задавали му въпроси и снимали с фотоапарат. :o Ужаст, ебати "атаката". Мъжа в семейството (демек Илияна Раева) да излезе и да обясни кво точно се е случило, че нещо не е много ясно, или просто пак вдигат шум около себе си (използвайки феновете на Левски и името на клуба за собствени цели), та белким хората се сетят, че Насето книга промотира.

Нали се сещаш какви глупости пишеш, ако искаше реклама щеше да напише, че е нападнат от цскари, та и утрафеновете да си купят книгата и т.н.

Леле, ти ли ми говориш за писане на глупости. :) :) :) НИдей молЪ тЪ. Абе всичко са случайни съвпадения, прав си. Междудругото пусна ли Раев бомбата? :?

Потребителски аватар
Синичко
Контакти:

Мнениеот Синичко » 01 авг 2014 18:27

За съжаление огромна част от утрепките в българското общество се ориентират към футбола. Драйфа ми се, когато заема място в сектор Б и пред мен група тийнейджърчета, ненадвишаващи скромните 15 години и 50 кила, пушат трева и се заканват как ще чупят глави. И не става въпрос само за такива на Левски, същите ги има и в агитките на всички отбори, които що годе имат някаква фенска маса. И въобще не имам впредвид тази случка. Единственото, което може да се направи, е да се вземат сурови мерки срещу тези. Как може все едни и същи да предизвикват уличните сбивания, да събличат треньори и да не се прави нищо срещу тях. Но то корупцията и неспазването на закона са си напълно характерни за нашата държава, че общо-взето няма нищо изненадващо...
Изображение
Левскар да си, братко, е дума велика, левскар да си, братко, е чест!

Изображение
Wherever you may be, cause we are the famous CFC!

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

СКАНДАЛНО !!!

Мнениеот za nas e toj religiq » 02 авг 2014 12:06

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=XSexwEpI5JE[/youtube]
Както се вижда не съм от Левски, за това ще се въздържа и от коментар!
Предполагам обаче, че видеото ще е интересно за всички Левскари !

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 02 авг 2014 15:51

Мнение от един сайт:
ТОЯ С ГОЛАТА ГЛАВА Е ЛЮБО МЛАДЕЖА ОТ БАНДАТА НА ЧУКОВЕТЕ НА ТАКИ. ДРУГИЯ,КОЙТО СПОРИ Е ТОНИ ЗАСТРАХОВКАТА ДЕСНА РЪКА НА ИЦО ИСУСА. ТЕЯ КОЛКО КИЛОГРАМИ КОКАИН СА ПРОДАЛИ И ХОРА СА ПРЕБИЛИ ТОЛКОВА КОСМИ НЕМАТЕ ПО ГЛАВАТА.

Аз разбрах, че тия са от София Запад. Смятайте какви хора са отишли да леят морал и да дават акъл. Такива хора докараха Левски до това положение. Такива хора и го управляват в момента.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 03 авг 2014 02:13

Лека корекция - Младежа е дясна ръка на Ицо Исуса/Стружката, не Тони. А и Тони никого не е пребивал.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
ultrasbooks.com
Контакти:

Мнениеот ultrasbooks.com » 03 авг 2014 08:54

На подобни "промотирания" на книги се продават не повече от 10-20 бройки....нищо не е... пътя си не можеш да избиеш.... И къде в записа се говори изобщо за книга?! Къде е Павел Колев и каква се явява Раева?! Къде са самите книги?
А тези, които четат и искат да си купят книгата - ще си я купят и прочетат без никакви подобни изяви.
Тук явно замисълът с тези обиколки е друг...но от подобни махленски свади никой не печели....освен враговете на ЛЕВСКИ :(

Върни се в “Левски”