Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот ralka_levskarka » 01 авг 2014 23:02

Раева си вре носа там, където не трябва..
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 01 авг 2014 23:09

Мурсийката май си заминава, но какво трябваше да очакваме от псевдо треньор сменил за 10 години 12 отбора? Едва ли и той си е редил състава, а като добавим абсолютно некадърните коне и мишоци събрани в Левски нищо чудно утре да му е последния ден в Левски.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 01 авг 2014 23:25

ralka_levskarka написа:Раева си вре носа там, където не трябва..

ти не беше ли там днес,нали от Търново беше.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 02 авг 2014 02:27

Мъжът й е легенда на Левски, самата тя също е свързана с този клуб, защо да не си вре носа "там, където не трябва" ??!

Може би само продавачите на "билки", в чийто фенклуб сигурно 5 пъти полицията намираше какви ли не интересни вещества и смеси, плюс теглилки, пликчета, специализирани машинки и т.н., имат право да си врат носа "там". :|
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 02 авг 2014 09:46

Според мен изходът от ситуацията за Мурсия е един. Подмяна на няколко титуляра - Прохазка, Сърмов, Белаид, Стойчев, Божинов, Луис Педро - и замяната им с юноши. Ако той има наистина желание да гради, няма да ползва стари и куци коне! Младото може да го научиш на нови номера, но старото.... вари го, печи го - той като не се е научил досега... Кондиционно отборът изглежда трагично. Не го знам испанец ли какъв е там тоя, но от подготовката им зависи целия полусезон. Играли си с топка, ала-бала... нали трябва да им се харесат. Морално са трагични. Винаги!, когато са ни повеждали, независимо, дали става дума за Перник или Ливърпул, съм бил сигурен, че онея там на терена няма да се дадат. Вече няколко сезона виждам как им повеждат и дотам. Ако съперниците ни го знаеха това, нямаше да излизат с 11 в защита, а просто щяха да ни вкарват бърз гол, и дотам. С ЦСКА Пепе бе избрал страхлива тактика. Не може така. Това отсреща не беше Арсенал, а ЦСКА. Отборът, който остави Мъри известно време играеше сам, независимо от треньора. Колективът вероятно е бил силен, освен единиците, а тези.... Ми те не се познават.

Дано Мурсия направи така - да подмени половината отбор и да вкара юноши, защото, не искам пак смяна на треньор. Не ми харесва Пепе от това, което виждам ("Левски" бил играл според него добре срещу ЦСКА), но по-добре той до края на полусезона поне. Ако дотогава не става - ок. Или да бяха назначили още отначало Топчо за сезон. Да кажат "отглеждаме си тренор", и така...

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 02 авг 2014 09:50

Само ти ли не разбра,че Мурсия нищо не реди, а спортния директор?

Потребителски аватар
trokadero_
Контакти:

Мнениеот trokadero_ » 02 авг 2014 09:57

Нещо си правят пиарче Раева и къмпани :lol:

restless
Контакти:

Мнениеот restless » 02 авг 2014 11:03

ralka_levskarka написа:Раева си вре носа там, където не трябва..
А кой има? Вече специално одобрение от кого е нужно, за да те е еня за отбора?
Срамно е, че едни платени лумпени сраха върху Левски и съблякоха треньора. Още по-срамно че има "фенове" дето се радват като малки дечица, че подобни... човекоподобни се водят привърженици на Левски.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 02 авг 2014 11:25

Че то целия живот на Раева е било свързано с Левски и била си вряла носа там... прегледайте се.. :idea:
Жената си е супер права, че там които бяха са хора с интереси... особено тоя с А J фланелката, дето и той не знаеше какво говори.. тоя казал, оня казал.. Насо го пита.. КОЙ БЕ, кой е казал?! :idea: :lol:

А Гугунцето.. като мишок седи и не се обажда.. ви имам и прецедателя смешен :lol:
Последна промяна от Teo на 02 авг 2014 11:28, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 02 авг 2014 11:28

Ще ме извинявате, ама си пуснах точно 30 секунди от клипа от Велико Търново и само като му чух тона на селянина, който задаваше въпросите на Насо, ми стана ясно за какво става въпрос :x Не мога да си представя, че има привърженици на Левски, които могат да одобрят подобно маймунско поведение. Грозна история ... По въпроса за Мурсия ви казах още когато го назначиха - максимум до 5-ти кръг, а той даже преизпълни плана, мисля :?
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Върни се в “Левски”