Честит рожден ден на Гибона

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
caci

Re: Честит рожден ден на Гибона

Мнениеот caci » 01 авг 2014 22:00

Когато той започна в Левски бях на 10 годишен и не пропусках мач и ако той не играеше ми беше някак неестествено.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=eeTuSu0y5-A[/youtube]
Интервю на ген. Джуров:
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!
А аз мразя тази грешка цска!

Потребителски аватар
geopo

Мнениеот geopo » 02 авг 2014 00:00

защо написа:
Captain Stottlemeyer написа: спечелил прозвището "Радостта на народа" подобно на великия Гаринча

Да е жив и здрав още 100 години, аз съм от ЦСКА, ама му се радвах, даже и когато се изявяаше за наша сметка! Само че това Радостта на народа някой чул ли го е от жив човек, или Модерния ляв и пр. журналистически измислици, щото аз още не съм?

ЧРД на Гиби! Най-талантливия български футболист,който аз съм гледал на живо.

П.П. Знам какви ще бъдат коментарите на розовите, за това подчертавам талантлив, не най-успял. Но той успя да направи, така, че хората да му казват "Радостта на народа" и за онзи по - горе, ето аз съм един от живите дето преди 20-25 години си го знаех ме с този прякор.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 02 авг 2014 00:59

шивача написа:Авторчето, дали от възрастта, дали от комплекси, е забравило да спомене, че Гибона игра и за ЦСКА, Шумен и тн. Не е срамно и не нужно да се прикриват тези факти, както навремето със Соколето, лека му пръст...

И твоята не е лесна!... :lol: Господ те дарил с мозък колкото да пазиш равновесие и сламка да пикаеш, ама ти все се буташ при големите... 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Върни се в “Левски”