Трансферно лято 2014 (Спекулации, трансфери, мълви и т.н)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
darakchiev_77
Контакти:

Re: Трансферно лято 2014 (Спекулации, трансфери, мълви и т.н)

Мнениеот darakchiev_77 » 30 юли 2014 16:30

TristaNNN написа:
terata написа:Горан ако вардеше и първия гол нямаше да влезе. Толкова неориентиран и слаб вратар като Кунчев не бях виждал скоро. При положение, че Горан е в отбора защо не го използват?

Да. И с цялата си наглост е преспокоен :evil: :evil: :evil:

7 Дни Спорт:

Кунчев спокоен:
Нищо страшно не е станало

Вратарят на Левски във вечното дерби Стефано Кунчев прие спокойно загубата. Стражът дори намери с какво да се оправдае за допуснатия първи гол.
- Нищо чак толкова страшно не е станало. Първенството едва сега започва. Не мога да си обясня защо не можахме да натиснем противника дори когато останахме с човек повече. Ударът на Карачанаков бе перфектен, нямаше какво да направя, за да го спася - оправда се Кунчев.
- Всички знаем, че трябва да се вдигнем още със следващата тренировка и да работим за името на клуба. След мача си казахме, че заради хората със сини шалчета по трибуните, трябва да даваме всичко от себе си - завърши Кунчев.

Пу да го ева в мушмулата. То хубаво ще дават всичко от себе си ама кога. Друг път.

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 30 юли 2014 17:10

Сигурно ще намери с какво да оправдае и пасовете които правеше към центъра на терена при червените. Не съм виждал вратар с по-слаб удар от този. Топката едва минава центъра.

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 30 юли 2014 17:38

terata написа:Горан ако вардеше и първия гол нямаше да влезе. Толкова неориентиран и слаб вратар като Кунчев не бях виждал скоро. При положение, че Горан е в отбора защо не го използват?

Горан за 4 мача срещу харизмата пусна 8 гола. И той не е кой знае к'во. За тия парички дето си ги взима се иска повече. Ама според мен тоя Стефано е абсолютното дъно - и като характер и като качества. Този, иначе толкова симпатичен, испански посредственяк преди да пуска отново бастуна Кунчев да вземе да звънне на Херо и да го пита що е бил резерва в изпадналия Черноморец :lol:

ПП: Гонзо ме вцепени с интервюто си. Било трудно да се държи нивото от миналия сезон са намаления бюджет :lol: :mrgreen: Абе човече ти в ред ли си? Ти, ако си дошъл да държиш нивото от миналия сезон по-добре се връщай във Варна... как не се научиха тия хора да не плямпат глупости.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 31 юли 2014 14:08

Nuke написа:
TristaNNN написа:
Nuke написа:
TristaNNN написа:
Nuke написа:
Кои младежи ще бъдат твъди титуляри през новия сезон?

Стига бе, и ти ли стана като онзи леко неграмотния колега, който обича да задава такива ударни въпроси :lol: Как да знаем кои младежи ще бъдат твърди титуляри бе пич :lol:

Толкова труден въпрос ли ти се струва? Аз знам отговора. Няма да има нито един от тях, който да е твърд титуляр.

Аааа, това било реторичен въпрос-прощавай,не се усетих :oops: Ама не бъди толкова скептичен де, няма нужда :) Нека да почнат офоциалните мачове, едва тогава ще имаме моралното право да хвалим или съдим ;)

Съдейки по последните няколко години, не виждам големи шансове да бъдем приятно изненадани, но въпреки това ще те послушам. Спирам с критиките засега.

Вече може ли да критикувам? Пълен провал е стратегията на Левски. Аз бих се справил поне 10 пъти по-добре от Гонзо.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 31 юли 2014 16:32

Nuke написа:Вече може ли да критикувам? Пълен провал е стратегията на Левски. Аз бих се справил поне 10 пъти по-добре от Гонзо.

Не може :mrgreen: Нека да изиграм поне пет-десет мача, не е правилно да се съди само от 2 официални срещи, но то си е твоя работа де :)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
cvalkov
Контакти:

Мнениеот cvalkov » 31 юли 2014 17:28

Ей хора, истината е много елементарна. Докато не се махне от Левски прокобата Батков няма да станем ОТБОР. Чак след това може да бистрим трансверите. :idea:

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 31 юли 2014 17:45

в събота отново няма да спечелим мача-вервайте ми.Този отбор наистина е много зле селектиран.Единственото което май е направил испанеца-е физическата подготовка.Как пък един свестен нападател не можаха да намерят.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 01 авг 2014 10:11

:shock:

Халфът на „Левски“ Лъчезар Балтанов може да се счита за сигурно ново попълнение на „Ботев“ (Пловдив), пише „Меридиан Мач“. Халфът се е договорил с „канарчетата“ и в близките дни ще се присъедини към подготовката на тима.

Лично наставникът на „жълто-черните“ Велислав Вуцов е лобирал за трансфера. Той е водил преговорите със „сините“, като е получил съгласие за идването на футболиста от спортния директор Георги Иванов. Балтанов ще бъде част от новия проект на пловдивския отбор.

„Ботев“ прави селекция по време на първенството, тъй като чужденците обявиха, че ще напуснат клуба. Лъчезар Балтанов ще играе под наем под тепетата, но „канарчетата“ ще могат да го откупят през лятото. Така той ще стане вторият играч, който „сините“ преотстъпват на конкуренти в „А“ група след Антон Огнянов в Локомотив (София).

Балтанов игра през миналия сезон за Черноморец, където носи капитанската лента. През лятото той стана първия трансфер на „Левски“, като се върна на „Герена“ като свободен агент. След идването на Георги Сърмов за Балтанов стана трудно да спечели титулярно място.

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 01 авг 2014 10:19

И входящите и изходящите са един път. :shock:

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 01 авг 2014 10:33

terata написа::shock:

Халфът на „Левски“ Лъчезар Балтанов може да се счита за сигурно ново попълнение на „Ботев“ (Пловдив).....

Въобще, купонът при нас не спира :lol: Ако приемем новината за вярна обаче, аз лично по-скоро ще се радвам. Този ход ще освободи място за Цонев или Велев.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “Левски”