Малко по-късно, но пък нека и аз изкажа мнението си за мача.
С излизането на титулярните състави бях обнадежден от единствения нападател и новата схема на игра. Смятах, че двамата испанци ще направят все нещо напред заедно с Божинов. Но съм грешал. Очевидно е, че и тримата направиха страшно слаб мач. Дали защото нямат никакви качества и са поредните некадърници или пък още не са навлезли в ритъм - предстои да разберем, само след още няколко мача ще стане ясно. Това относно испанците, за Божинов не знам какво да кажа. Толкова много се надявахме именно на него да поведе отбора в този тежък момент, а той да се отплаща така... Единствено Педро беше по-идеен от останалите в атака.
И докато в атака е ясно на всички, че сме гола вода, поне от защитата очаквах повече. Безобразен мач на Белаид и Стойчев, крайните защитници ги минаваха като малка гара, за включванията им напред и центриранията да не говорим. Тройчо всеки път по един и същи начин ни бие - желязна дисциплина отзад, а напред... там Левски сам си вкарва гол. Далеч съм от мисълта, че е виновен Мурсия. Тези играчи може да не могат да подават, стрелят, да се позиционират, но най-дразнещото от всичко са центриранията. Имаше някои хубави пробиви през първото полувреме и всичките завършиха с подавания я прекалено назад, я прекалено в трибуните. Другият момент е липсата на каквато и да е психика. ЦСКА вкараха първия си гол и вече всичко стана ясно. Не може да си свалиш гащите по такъв начин, напъни се още повече, опитай се да създадеш някакво положение, колкото и да не ти е ясно как става това. За сметка на това направихме всичко възможно да пуснем още един гол, сякаш да не си даваме много зор до края.
Какъвто и треньор да дойде с тези футболисти няма да станем шампиони. Повечето се хващат за изказването на Мурсия. Е, какво да каже човекът? Че сме играли адски слабо и веднага да го питат за оставка? Аз искам да се даде време на този отбор, колкото и некадърен да е той. Защото знам какво ще се случи след това, ако сега махнем Пепето. Идва Кокала/Сухия/Новият Митов или който щете, правим 2 победи и след това лъкатушим с идеята, че сезонът е провален. Ако Мурсия стои повече време в Левски, по-добре ще става, ще му се набият някои неща в главата за родната действителност.
ЦСКА София - Левски София - 2:0 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: ЦСКА София - Левски София - 2:0 FT

Левскар да си, братко, е дума велика, левскар да си, братко, е чест!

Wherever you may be, cause we are the famous CFC!
Theos написа:но тогава защо се взимат хора без качества?
Тоя въпрос ми е много интересен. И в Левски, и в ЦСКА, все се чудят как не може да се вземат свободни агенти като Меси и Роналдо, ами само некадърници взимат. Имам един приятел, дето всяка година си сменя колата и, понеже не може да извади повече от 1500-2000 лева, като я покара малко, е недоволен и почва да търси друга. Засега не е намерил нещо, дето да му хареса за тия пари, ама продължава да спонсорира автокъщите.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.
С най-добрия ми приятел, който е цесекар, това си говорихме- ако нямаш пари, остави 5-6 по-опитни и около тях юноши, които да взимат по 1000-2000 лв. и търпиш два сезона поне, за да се наложат. Колко години ше ни замазват очите с некадърници, които нямат сърце и душа да играят за Левски. И какво, Гонзо като изгони Мурсия и ще вържем, нали? Този филм сме го гледали- 10 нови през зимата и пак градим, и пак, и пак, и пак. Щом Мурсия е работил в Атлетико е сто пъти по добре от Гонзо, Сухия, Топчо и тн. С нов състав и наченки на някакъв проект или концепция за развитие е глупаво след 5 нулеви години да поставяш каквито и да са цели, защото ударихме отдавна дъното. Не сме първия и няма да сме последния гранд изпаднал в криза, но ние имаме историята, името и любовта на великата синя публика, както и левскарският дух, благодарение на които ще се изправим някой ден.Според мен най-добрия вариант за треньор беше Светослав Тодоров, но както и да е. С Батков толкоз.
Животът ми без Левски е изгубен.
Животът ми без Левски е провал.
Левски е това което имам,
Левски - това е моя идеал.
Животът ми без Левски е провал.
Левски е това което имам,
Левски - това е моя идеал.
- Gonzalez1914
- Контакти:
Лично аз изгледах всички контроли на Левски и там си личеше , че Пепе налага нов стил на игра и се опитваше да направи облик на отбора по неговите виждания .
Колкото и некадърни да са футболистите се виждаше че се опитваха да не задържат повече топката , да подават бързо ,да се опитват да играят на скорост и да прилагат едно от най страхотните оръжия в днешния футбол пресата !
Всичко това с много условности ... видя се че много от нещата не се получаваха но все пак се бе тръгнало по нов път .
Дойде мача с Локото .... просто нищо от това което правиха в подготовката , ама абсолютно нищо и в този мач се загатна сериозно че не сме мръднали нито сантиметър и особено като почнаха само да центрират (това е показателно за отбори който нямат идея за игра а всичко е хаос ) !!!
За мача с розовите просто човек остава без думи .
Когато топката беше по тревата имаше няколко добри момента и толкоз ... просто не може Педро да ни е най добрия футболист на фона на всички онези който дори не изпотиха фланелката !
Чисто самоубийствен си бяха тези безумни ритани топки от онзи вратаря (дано никога повече не изиграе мач за Левски ) и множество центрирания ... то поне да можеха да центрират ... ако имаше обобщена статистика от мача сигурно 90 % от високите топки а може и повече ги спечелиха чорбарите !
Чорбарите , ни бият пореден мач както каза един колега в предишните мнения абсолютно по един и същ начин ... здрава защита а напред ние си ги вкарваме сами головете !
Наистина никой от ръководството няма право да се оправдава за двата мача с отбор на 5 тренировки и със чорбарите който са пълна трагедия ... видя се с молдовците че тези са пълна трагедия и един отбор със стегната игра може да ги надиграе тотално !
Човек се пита защо Антон Огнянов ще ходи в Локо Сф. под наем .... а иначе влиза да обръща мач !!!
Аз съм песимистично настроен не заради двата мача а че просто УЖ бяхме тръгнали по друг път с нов треньор ,ново виждане за играта и прочеее .... нищо подобно .
От година на година си мислим че сме ударили дъното но разбираме че има още много да дълбаем надолу , всеки се пита кой е виновен - Буратино,Гонзо,треньори всякакви,Наско и още куп хора .... Абсолютно всички са виновни къде повече къде по малко а и онези няколко наркомани който ни лепнаха огромно срамно петно с Петев !
Просто не може на ст.Георги Аспарухов да идват всякакви отборчета и да ни надиграват ...
Колкото и некадърни да са футболистите се виждаше че се опитваха да не задържат повече топката , да подават бързо ,да се опитват да играят на скорост и да прилагат едно от най страхотните оръжия в днешния футбол пресата !
Всичко това с много условности ... видя се че много от нещата не се получаваха но все пак се бе тръгнало по нов път .
Дойде мача с Локото .... просто нищо от това което правиха в подготовката , ама абсолютно нищо и в този мач се загатна сериозно че не сме мръднали нито сантиметър и особено като почнаха само да центрират (това е показателно за отбори който нямат идея за игра а всичко е хаос ) !!!
За мача с розовите просто човек остава без думи .
Когато топката беше по тревата имаше няколко добри момента и толкоз ... просто не може Педро да ни е най добрия футболист на фона на всички онези който дори не изпотиха фланелката !
Чисто самоубийствен си бяха тези безумни ритани топки от онзи вратаря (дано никога повече не изиграе мач за Левски ) и множество центрирания ... то поне да можеха да центрират ... ако имаше обобщена статистика от мача сигурно 90 % от високите топки а може и повече ги спечелиха чорбарите !
Чорбарите , ни бият пореден мач както каза един колега в предишните мнения абсолютно по един и същ начин ... здрава защита а напред ние си ги вкарваме сами головете !
Наистина никой от ръководството няма право да се оправдава за двата мача с отбор на 5 тренировки и със чорбарите който са пълна трагедия ... видя се с молдовците че тези са пълна трагедия и един отбор със стегната игра може да ги надиграе тотално !
Човек се пита защо Антон Огнянов ще ходи в Локо Сф. под наем .... а иначе влиза да обръща мач !!!
Аз съм песимистично настроен не заради двата мача а че просто УЖ бяхме тръгнали по друг път с нов треньор ,ново виждане за играта и прочеее .... нищо подобно .
От година на година си мислим че сме ударили дъното но разбираме че има още много да дълбаем надолу , всеки се пита кой е виновен - Буратино,Гонзо,треньори всякакви,Наско и още куп хора .... Абсолютно всички са виновни къде повече къде по малко а и онези няколко наркомани който ни лепнаха огромно срамно петно с Петев !
Просто не може на ст.Георги Аспарухов да идват всякакви отборчета и да ни надиграват ...
Аз си мисля,че този треньор е добър!В началото на мача ми направи впечетление,че отборът ви е подреден.В смисъл,някак си винаги имаше човек около топката.Зоните на терена бяха запълнени.Друг е въпроса,че щом топката стигаше до някой от вашите или все едно се удряше в стена или като я овладееше ставаше още по-страшно защото не знаеше какво да я прави.Само тоя Педро опитваше да играе,но не забравяйте,че той в Ботев беше резерва.Такива треньори може и да научат некадърните НИ футболисти да играят тази "проста" игра!Въпроса е,че много бой ще ядете следващите няколко месеца и най-вероятно ще го изгоните.
- ralka_levskarka
- Контакти:
Ако Блажевич е слаб, Кунчев какъв е? 

[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
- modor
- Контакти:
Темата се поизчерпа вече...
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.