honda написа:Може ли да те попитам на колко години си?
По принцип си прав за тов а,което твърдиш, но се надявам да си толкова нетърпелив и бояк ,не само когато става дума за футбол , а и за политическия живот в страната ни(за съжаление те не могат да бъдат разделени) та от 25 години едни и същи т.н. политици си разиграват коня на наш гръб ,а ние търпим, а тук говорим за футбол . Според мен въобще не може да има сравнение между едното и другото. От това ,което си написал че има нужда Левски ,аз бих го обеденил в една дума -пари. А парите в България са в една много малка криминално-политическа група. Смея да твърдя ,че знам какво говоря и с голямо съжаление казвам,че в момента Т.Батков като че ли е най-добрия вариант,донякъде са групата около Бойко Борисов ,а Д.Пеевски и Б.Манчев са абсолютно неприемливи за мен вараианти,единия от тях е страшно умен,но това не го прави по-малък крадец. аз предпочитам да гледам Левски в сегашното му състояние отколкото в ръцете на политическата мафия. Много пъти съм казвал,че за мен единствения правилен път е Левски да бъде на реално сампфинансиране от привържениците си, спонсори, тв права и т.н. ,а не да се разчита ма Чичко Паричко ,който ще дойде и ще развърже кесията си . Определено варианта със собственик,който налива парите е най-лесния за нас феновете,но в такъв случай ще трябва д а си зтаваряме устата и да го оставяме да прави каквото си иска. А е ясно ,че в България почти всички хора с пари са заложници на властимащите-справка Цв.Василев,Г.Ганчев, Ил.Павлов(лека му пръст) мога да изброя и доста други имена.
Иначе както се казва с тези коне такава кушия,или казано по друг начин"не стреляйте по пианиста,той толкова си може"
Че ФК "Левски" Е в ръцете на политическата мафия. Батков е просто посредник/курв@ на тази мафия. Който от мафията не му е подхвърлил повече пари, на него не му е близал отворите. Батков още в началото беше сложен, за да може ФК "Левски" да служи на мафията по всички възможни начини. Част от тях са:
- пране на пари;
- политически "прояви". Също и спирането на такива;
- преразпределение на капитали (различно е от прането, защото тук и държави са намесени, като действащи лица);
От преди няколко години, когато политическата мафия започна да се цепи, му лъсна гъз@ на Батков. Показва с пълна сила, че няма капацитета да управлява
сам голямо начинание като "Левски". Трябва му господар, който да го ръчка в една или друга посока, за да знае това животно накъде да тръгне.
А това "да не се стреля по пианиста" ще довърши "Левски" от спомените ни, защото:
1. Политическата мафия (в която влизат и Златев, Ганчев, Цв. Василев, Домусчиев, и т.н.. Не са само "политиците" в кюпа) ще ожесточи действията си една срещу друга от сега нататък, поради ред причини. След като познаваш част от тях, ще се сетиш защо. Което значи, че Батков няма да има господар, който да му контролира животинските прояви, защото никой клон на мафията няма да допусне друг клон да се докопа до "вкусната мръвка", която е "Левски".
2. Батков и тези под него ще се осир@т още. Тези провали в последните години в "Левски" не са случайни. Те са причинени от умишлената управленска немощ на всички нива в клуба, преди и сега, за да се прикрива Батков зад грешките на другите. А пък той с липсата си на умение да управлява ще се вкара със сигурност в поредните глупости.
3. Като следствие от предишните точки, "Левки" ще затъва още повече.
Може би така е най-добре, че стават тези събития, защото ако няма крах, няма да има реформи в клуба. Паразита Батков няма да се махне. Клуба ще продължи да се ръководи на "комитетски" принцип, който в системата, в която живеем, се доказал като крайно неефективен. Няма да се спре с изтичането на пари и привърженици. И няма да има изход от този ад, в който се намира ФК "Левски" от няколко години насам.