ЦСКА София - Левски София - 2:0 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
EL GALAKTIKO
Контакти:

Re: ЦСКА София - Левски София - 2:0 FT

Мнениеот EL GALAKTIKO » 28 юли 2014 15:55

Theos написа:
bigbonusprize написа:Не знам за вас, но мен не ми е толкова гадно след загубата. Ще ви кажа и моето позитивно виждане:
1. Личи си някакъв почерк, макар и съвсем лек за този момент. Личи си, как нашите юнаци се опитват да играят повече с топката, да играят с повече директни подавания. Има и определено наченки на движение без топка. Ама докато започнем да играем футбол като отбор 1 година не ни мърда. То не може досега да си играл ганкиното и основно по заведенията и изведнъж да сме още по-силни с почти изцяло нов отбор. :) Малко търпение и подкрепа, както винаги сме показвали. Начина на тренировки и промените, които се почват в школата ще ни докарат до европейското средно ниво. Сигурен съм, че ще гледаме отново един добър Левски със собствен стил на игра.

Колега, стига с това търпение, 5 години го търпим, ДО КОГА? Това не е Славия майка му стара, това е ЛЕВСКИ! ЛЕВСКИ е победи, шампион, успехи - престанете с тия примиренчески търпения! Кой ви облъчва и ви спуска опорните точки - Гонзо, Тара, КОЙ? Какви са тия глупости, ние 2 мача сме трагични, с 3 удара 3 гола са ни вкарали...не можем да надиграем отбори на 5 дни, без подготовка...ТОВА Е СРАМ! Погледни историята на Левски, защото явно се забравя, кой се опитва да направи Левски посредствен- НЕ, НЕ и пак НЕ!!!

Левски не е Славия и за радост никога няма да бъде. Вие май още си мислите че земята трябва да се върти около Подуене. Споко ще изживеете един катарзис за 10-тина години и пак ще може да мислите за 3 -ката.

Потребителски аватар
EL GALAKTIKO
Контакти:

Мнениеот EL GALAKTIKO » 28 юли 2014 16:31

Не се заяждам просто ви се чудя на СеверноКорейският ви стил на изказване.Той отбора покойник от 5 години, те още си вярват че тая година ще сме най -велики.

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 28 юли 2014 17:09

Theos написа:
bigbonusprize написа:Не знам за вас, но мен не ми е толкова гадно след загубата. Ще ви кажа и моето позитивно виждане:
1. Личи си някакъв почерк, макар и съвсем лек за този момент. Личи си, как нашите юнаци се опитват да играят повече с топката, да играят с повече директни подавания. Има и определено наченки на движение без топка. Ама докато започнем да играем футбол като отбор 1 година не ни мърда. То не може досега да си играл ганкиното и основно по заведенията и изведнъж да сме още по-силни с почти изцяло нов отбор. :) Малко търпение и подкрепа, както винаги сме показвали. Начина на тренировки и промените, които се почват в школата ще ни докарат до европейското средно ниво. Сигурен съм, че ще гледаме отново един добър Левски със собствен стил на игра.

Колега, стига с това търпение, 5 години го търпим, ДО КОГА? Това не е Славия майка му стара, това е ЛЕВСКИ! ЛЕВСКИ е победи, шампион, успехи - престанете с тия примиренчески търпения! Кой ви облъчва и ви спуска опорните точки - Гонзо, Тара, КОЙ? Какви са тия глупости, ние 2 мача сме трагични, с 3 удара 3 гола са ни вкарали...не можем да надиграем отбори на 5 дни, без подготовка...ТОВА Е СРАМ! Погледни историята на Левски, защото явно се забравя, кой се опитва да направи Левски посредствен- НЕ, НЕ и пак НЕ!!!

Уважавам мненниетоти, за мен най-модерния футбол е най-успешния. Но трайни успехи са възможни единствено след добра игра. И ако някой си мисли ,че за 2 месеца нашите ще се научат да играят по европейски,а не по селски дълбоко се лъже. В България може и да стане с кюскане и с "грабайте телата",но в Европа просто не става -справка мачовете на нашите отбори за ЛЕ. и 10 пъти да бяха играли нашите отбори със същите противници и 10 пъти щяха да отпаднат. Просто един отбор от средата на Втора дивизия на Австрия прегази Ботев и реалния резултат можеше да бъде и доста по-тежък. Ако ще играем някаква чобанска игра ,дори и да постигнем някакви успехи в България ,няма да стигнем до никъде в Европа,а там е истината и парите ,не на последно място. Друг е въпроса дали е най-правилната стратегия със съмнителни чужденци да се очакват успехи в чужбина. Просто ,ако тези футболисти имаха качества нямаше да играят у нас. Тук има и нещо друго чужденците поне са тактически грамотни ,докато нашите си знаят "дай и бягай".

Потребителски аватар
criminal
Контакти:

Мнениеот criminal » 28 юли 2014 17:22

Аз по-слаб отбор от сегашният ви , не съм гледал за 40 години :!:
Изображение

Потребителски аватар
amstel_beer
Контакти:

Мнениеот amstel_beer » 28 юли 2014 17:43

criminal написа:Аз по-слаб отбор от сегашният ви , не съм гледал за 40 години :!:

И аз не съм ви виждал по-слаби 8-)

Потребителски аватар
Theos
Контакти:

Мнениеот Theos » 28 юли 2014 18:08

honda написа:Уважавам мненниетоти, за мен най-модерния футбол е най-успешния. Но трайни успехи са възможни единствено след добра игра. И ако някой си мисли ,че за 2 месеца нашите ще се научат да играят по европейски,а не по селски дълбоко се лъже. В България може и да стане с кюскане и с "грабайте телата",но в Европа просто не става -справка мачовете на нашите отбори за ЛЕ. и 10 пъти да бяха играли нашите отбори със същите противници и 10 пъти щяха да отпаднат. Просто един отбор от средата на Втора дивизия на Австрия прегази Ботев и реалния резултат можеше да бъде и доста по-тежък. Ако ще играем някаква чобанска игра ,дори и да постигнем някакви успехи в България ,няма да стигнем до никъде в Европа,а там е истината и парите ,не на последно място. Друг е въпроса дали е най-правилната стратегия със съмнителни чужденци да се очакват успехи в чужбина. Просто ,ако тези футболисти имаха качества нямаше да играят у нас. Тук има и нещо друго чужденците поне са тактически грамотни ,докато нашите си знаят "дай и бягай".

За европейски футбол и европейски турнири няма смисъл да говорим, за 2 месеца поне може човек да се изясни с каква тактика и кой футболист какво може. Аз не съм казал ,че трябва да играем като Байерн, но ние не играем нищо...да играчите са проблем...но тогава защо се взимат хора без качества? Искам да играем нормален футбол който да ни радва....очевидно е ясно какви са проблемите ни, а всички бягат от тях, и се опитват да ни замазват очите с глупави и клиширани фрази от 5 години насам, ако преди 5 години звучеше правдоподобно вече не звучи! Като започнем през Паткоф, минем през Гонзо,НКП и стигнем до т.н. "Тръст" които щеше да разследва мустака, да взима акции, да чертае бъдеще - един вид алтернатива на нкп , един вид да бъде сдружение на умерените фенове...много бързо и те се продадоха на мустака...ЖАЛКО! Трябва да се реже до корен - нов собственик, нови директори, нови футболисти! Иначе светлината в тунела ще бъде само на идващия влак който ще ни удря челно всеки път...а ние ще чуваме след всеки удар думата: ТЪРПЕНИЕ!

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 28 юли 2014 19:11

Theos написа:
honda написа:Уважавам мненниетоти, за мен най-модерния футбол е най-успешния. Но трайни успехи са възможни единствено след добра игра. И ако някой си мисли ,че за 2 месеца нашите ще се научат да играят по европейски,а не по селски дълбоко се лъже. В България може и да стане с кюскане и с "грабайте телата",но в Европа просто не става -справка мачовете на нашите отбори за ЛЕ. и 10 пъти да бяха играли нашите отбори със същите противници и 10 пъти щяха да отпаднат. Просто един отбор от средата на Втора дивизия на Австрия прегази Ботев и реалния резултат можеше да бъде и доста по-тежък. Ако ще играем някаква чобанска игра ,дори и да постигнем някакви успехи в България ,няма да стигнем до никъде в Европа,а там е истината и парите ,не на последно място. Друг е въпроса дали е най-правилната стратегия със съмнителни чужденци да се очакват успехи в чужбина. Просто ,ако тези футболисти имаха качества нямаше да играят у нас. Тук има и нещо друго чужденците поне са тактически грамотни ,докато нашите си знаят "дай и бягай".

За европейски футбол и европейски турнири няма смисъл да говорим, за 2 месеца поне може човек да се изясни с каква тактика и кой футболист какво може. Аз не съм казал ,че трябва да играем като Байерн, но ние не играем нищо...да играчите са проблем...но тогава защо се взимат хора без качества? Искам да играем нормален футбол който да ни радва....очевидно е ясно какви са проблемите ни, а всички бягат от тях, и се опитват да ни замазват очите с глупави и клиширани фрази от 5 години насам, ако преди 5 години звучеше правдоподобно вече не звучи! Като започнем през Паткоф, минем през Гонзо,НКП и стигнем до т.н. "Тръст" които щеше да разследва мустака, да взима акции, да чертае бъдеще - един вид алтернатива на нкп , един вид да бъде сдружение на умерените фенове...много бързо и те се продадоха на мустака...ЖАЛКО! Трябва да се реже до корен - нов собственик, нови директори, нови футболисти! Иначе светлината в тунела ще бъде само на идващия влак който ще ни удря челно всеки път...а ние ще чуваме след всеки удар думата: ТЪРПЕНИЕ!

Може ли да те попитам на колко години си?
По принцип си прав за тов а,което твърдиш, но се надявам да си толкова нетърпелив и бояк ,не само когато става дума за футбол , а и за политическия живот в страната ни(за съжаление те не могат да бъдат разделени) та от 25 години едни и същи т.н. политици си разиграват коня на наш гръб ,а ние търпим, а тук говорим за футбол . Според мен въобще не може да има сравнение между едното и другото. От това ,което си написал че има нужда Левски ,аз бих го обеденил в една дума -пари. А парите в България са в една много малка криминално-политическа група. Смея да твърдя ,че знам какво говоря и с голямо съжаление казвам,че в момента Т.Батков като че ли е най-добрия вариант,донякъде са групата около Бойко Борисов ,а Д.Пеевски и Б.Манчев са абсолютно неприемливи за мен вараианти,единия от тях е страшно умен,но това не го прави по-малък крадец. аз предпочитам да гледам Левски в сегашното му състояние отколкото в ръцете на политическата мафия. Много пъти съм казвал,че за мен единствения правилен път е Левски да бъде на реално сампфинансиране от привържениците си, спонсори, тв права и т.н. ,а не да се разчита ма Чичко Паричко ,който ще дойде и ще развърже кесията си . Определено варианта със собственик,който налива парите е най-лесния за нас феновете,но в такъв случай ще трябва д а си зтаваряме устата и да го оставяме да прави каквото си иска. А е ясно ,че в България почти всички хора с пари са заложници на властимащите-справка Цв.Василев,Г.Ганчев, Ил.Павлов(лека му пръст) мога да изброя и доста други имена.
Иначе както се казва с тези коне такава кушия,или казано по друг начин"не стреляйте по пианиста,той толкова си може"

fiesta
Контакти:

Мнениеот fiesta » 29 юли 2014 08:35

honda написа:Може ли да те попитам на колко години си?
По принцип си прав за тов а,което твърдиш, но се надявам да си толкова нетърпелив и бояк ,не само когато става дума за футбол , а и за политическия живот в страната ни(за съжаление те не могат да бъдат разделени) та от 25 години едни и същи т.н. политици си разиграват коня на наш гръб ,а ние търпим, а тук говорим за футбол . Според мен въобще не може да има сравнение между едното и другото. От това ,което си написал че има нужда Левски ,аз бих го обеденил в една дума -пари. А парите в България са в една много малка криминално-политическа група. Смея да твърдя ,че знам какво говоря и с голямо съжаление казвам,че в момента Т.Батков като че ли е най-добрия вариант,донякъде са групата около Бойко Борисов ,а Д.Пеевски и Б.Манчев са абсолютно неприемливи за мен вараианти,единия от тях е страшно умен,но това не го прави по-малък крадец. аз предпочитам да гледам Левски в сегашното му състояние отколкото в ръцете на политическата мафия. Много пъти съм казвал,че за мен единствения правилен път е Левски да бъде на реално сампфинансиране от привържениците си, спонсори, тв права и т.н. ,а не да се разчита ма Чичко Паричко ,който ще дойде и ще развърже кесията си . Определено варианта със собственик,който налива парите е най-лесния за нас феновете,но в такъв случай ще трябва д а си зтаваряме устата и да го оставяме да прави каквото си иска. А е ясно ,че в България почти всички хора с пари са заложници на властимащите-справка Цв.Василев,Г.Ганчев, Ил.Павлов(лека му пръст) мога да изброя и доста други имена.
Иначе както се казва с тези коне такава кушия,или казано по друг начин"не стреляйте по пианиста,той толкова си може"

Че ФК "Левски" Е в ръцете на политическата мафия. Батков е просто посредник/курв@ на тази мафия. Който от мафията не му е подхвърлил повече пари, на него не му е близал отворите. Батков още в началото беше сложен, за да може ФК "Левски" да служи на мафията по всички възможни начини. Част от тях са:
- пране на пари;
- политически "прояви". Също и спирането на такива;
- преразпределение на капитали (различно е от прането, защото тук и държави са намесени, като действащи лица);

От преди няколко години, когато политическата мафия започна да се цепи, му лъсна гъз@ на Батков. Показва с пълна сила, че няма капацитета да управлява сам голямо начинание като "Левски". Трябва му господар, който да го ръчка в една или друга посока, за да знае това животно накъде да тръгне.

А това "да не се стреля по пианиста" ще довърши "Левски" от спомените ни, защото:
1. Политическата мафия (в която влизат и Златев, Ганчев, Цв. Василев, Домусчиев, и т.н.. Не са само "политиците" в кюпа) ще ожесточи действията си една срещу друга от сега нататък, поради ред причини. След като познаваш част от тях, ще се сетиш защо. Което значи, че Батков няма да има господар, който да му контролира животинските прояви, защото никой клон на мафията няма да допусне друг клон да се докопа до "вкусната мръвка", която е "Левски".
2. Батков и тези под него ще се осир@т още. Тези провали в последните години в "Левски" не са случайни. Те са причинени от умишлената управленска немощ на всички нива в клуба, преди и сега, за да се прикрива Батков зад грешките на другите. А пък той с липсата си на умение да управлява ще се вкара със сигурност в поредните глупости.
3. Като следствие от предишните точки, "Левки" ще затъва още повече.

Може би така е най-добре, че стават тези събития, защото ако няма крах, няма да има реформи в клуба. Паразита Батков няма да се махне. Клуба ще продължи да се ръководи на "комитетски" принцип, който в системата, в която живеем, се доказал като крайно неефективен. Няма да се спре с изтичането на пари и привърженици. И няма да има изход от този ад, в който се намира ФК "Левски" от няколко години насам.

Потребителски аватар
angmitov
Контакти:

Мнениеот angmitov » 29 юли 2014 13:20

Не мога да разбера как за два мача може да се прави някаква равносметка. Най-добре е Гонзо да търпи Мурсия до края на сезона, и ако играем трагично да го хване под ръка и да си заминават и двамата. Ако иска търпение по-добре да си носи последствията от избора му на треньор и селекцията, а не да изгони испанеца и зимата да изгони половината отбор и да взима футболисти на килограм. Единственият му шанс да успее е да не повтаря грешките си от миналия престой. И как искаш победи срещу ЦСКА при положение, че първия полусезон Сухия веодеше отбора, в предпоследното дерби Топчо, а сега Мурсия. Нормално е да ни бият, защото Стойчо Младенов се задържа като треньор на червените, а ние от Мъри насам ги сменяме като носни кърпи.
Животът ми без Левски е изгубен.
Животът ми без Левски е провал.
Левски е това което имам,
Левски - това е моя идеал.

Потребителски аватар
Jürgen
Контакти:

Мнениеот Jürgen » 29 юли 2014 16:29

Трябва да оставим Мурсия да работи на спокойствие. Не може след два мача да се искат оставки.

Върни се в “Левски”