Мача беше с много напрежение и просто един от най-интересните на които съм ходил.
А съдията просто Литекс в следващите 2-3 години да не съм ги чул да се оплачат. То им спести 2 сигурни червени, то на нас даде 6 жълти за 20 минути, 3 от които просто бяха за неправилно дишане.
Вагнер ми направи впечатление. Не можеше да тича, но пък за сметка на това направи 2-3-4 отигравания. После добре го смениха.
И при оня авантаж съдията вика на Йовов - "Играй" и той нали си е наш вика "с кой ?". Просто такъв съдия не бях виждал. Това момче просто не харесваше Левски, а Литекс ни държат отговорни. Е нагло е момчета. Последния гол ви го подариха, за сметка на това ви взеха една дузпа, но кръчмаря затвори бара с 10 супер-мега смешни картона и нагло гонене на Гонзо, дето оная саксия от Литекс я мързеше да се дръпне да хване топката.
Дискусии: Левски - Литекс
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Дискусии: Левски - Литекс
storm написа:Доктор Хаус написа:Тиеро и Грило какви играят?
контузени
Re: Момиров, а за този "съдия" какво ще кажеш?
Sagittarius написа:Простотията на "Герена" генерира един от най-големите скандали в родния футбол. След изгонването на Еньо Кръстовчев, фенове на "сините" с обезумял поглед са превзели като турска орда ложите на "Герена" и са започнали саморазрправа с шефовете на Литекс. Двама от тях са ударени с камъни и на момента са се отправили в "Пиригов" да си вадят медицински свидетелства. Финансовият директор на носителите на купата Величко Дихонов е ударен с бутилка, Стойчо Стоилов - също, а в гърба с камък е уцелен и външно-търговският директор Андон Димитров. Последният обаче останал сам срещу "сините" олигофрени и успял да върне част от тях на начална позиция.
С камък е ударен и дългогодишен наш политик, работил над 30 години зад граница, а така също и бивш началник в ЦСКА, довел на "Герена" чужди мениджъри да гледат...Дарко Тасевски.
Онеправданите?Дали ще лишат от домакинство онеправданите за селянията по трибуните?Нееее,те са онеправдани въпреки това
За себе си говориш нали?
РОДЕНИТЕ ДА ПЪЛЗЯТ НЕ МОГАТ ДА ЛЕТЯТ
valyo1912 написа:нали все казваха не искаме съдиите да ни помагат а да свирят каквото виждат а сега реват това е най смелия съдия който съм виждал да свири по правилата на герена в последните 20 години трябва да ги накажат с лишаване от домакинство
Малко ви е селския с това изказване...
РОДЕНИТЕ ДА ПЪЛЗЯТ НЕ МОГАТ ДА ЛЕТЯТ
Каква поредна съдииска драма.
След снощният мач, съдята отново е играч на мача.
Това само може да ни говори, че ние в БЪЛГАРИЯ нямаме право да гледаме качествен футбол. Ако не са слаби отборите, то мъжете в черно се стараят да омеришат гащите.
Какво да правим? Не чужд съдя, а можеби мача нетрябва да се играе в БЪЛГАРИЯ.
Но това не е най-важното. Важното е че Левски отново се изправи и вече е на крака.
Кризата вече е минало, нашият Левски е тук !
Чуите Литекс Цска и всички смешници. На пролет ще ви газим
ЛЕВСКИ ШАМПИОН.
Това само може да ни говори, че ние в БЪЛГАРИЯ нямаме право да гледаме качествен футбол. Ако не са слаби отборите, то мъжете в черно се стараят да омеришат гащите.
Какво да правим? Не чужд съдя, а можеби мача нетрябва да се играе в БЪЛГАРИЯ.
Но това не е най-важното. Важното е че Левски отново се изправи и вече е на крака.
Кризата вече е минало, нашият Левски е тук !
Чуите Литекс Цска и всички смешници. На пролет ще ви газим

ЛЕВСКИ ШАМПИОН.
- Левски София
Re: Каква поредна съдииска драма.
Левски няма да е шампион тази година, защото съдиите тотално ни режат! Шампиона за сезон 2009-2010 е Литекс. Купена купа, а ония съдия дето ръководеше мача тези пари, които Гриша Ганчев му даде нека да ги дава за хапчета. 

България е нашата родина, Апостола е нашия баща !

Гледам мача и не вярвам на ушите си,както би казал г-н Вучков.Така гледах и аз мача и си мислех,дали съм си мислел някога,че някой съдия така явно ще се реши да подпира даден отбор,за да получи или да се доближи до точният резултат за който е изпратен.Публиката много ясно усеща това и дори го подкани да даде дузпа за литекс,за да не "провали" мача.
Вече ясно се очертават мачовете до края на първенството в каква посока ще вървят.И кой е правилният шампион.
Вече ясно се очертават мачовете до края на първенството в каква посока ще вървят.И кой е правилният шампион.
България е нашата родина,
Апостолa е нашия баща,
"Георги Аспарухов" е стадиона,
a Левски е в нашите сърца!
http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=lakito7
Апостолa е нашия баща,
"Георги Аспарухов" е стадиона,
a Левски е в нашите сърца!
http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=lakito7
-
- Контакти:
Само ревете орязан Левски, ощитен Левски, а никой не казва за коя точно ситуция става въпрос
-
- Контакти:
гаврата беше тотална. това да си позволиш толкова демонстративно да порежеш един от грандовете в БГ на собствения му стадион е повече от наглост. демонстрация на непукизъм и феодална недосегаемост. гледал съм всякакви мачове в които съдиите "удрят по едно рамо" на едните или другите, но такова нещо като снощи не съм виждал.
[wrapimg=]http://kachi-snimka.info/images/cqs1253642290x.jpg[/wrapimg]
- bebenceto
- Контакти:
То не бяха жълти картони,то не бяха червени...Тия Литекс бяха повече от нагли и не играха феър плейл както се очакваше.Съдията според мен доста спести на Литекс и те трябва страшно да са му благодарни.Иначе мачът ми хареса имаше доста динамика и добри положения
Много се радвам,че Левски победиха...

- bebenceto
- Контакти:
Левски София написа:Левски няма да е шампион тази година, защото съдиите тотално ни режат! Шампиона за сезон 2009-2010 е Литекс. Купена купа, а ония съдия дето ръководеше мача тези пари, които Гриша Ганчев му даде нека да ги дава за хапчета.
И аз имам такова усещане...И страшно много се дразня така..Тоя съдия незнам как спокойно въобще се движи...Но дано нещата да се обърнат и да се надяваме Левски да са шампиони тази година.