tprodanov,
виждам, че си под напрежение, даже правилата си позабравил, ама нейсе! То и от твоя страна няма факти, а и някой да ти ги каже ти не слушаш. Моето мнение, че не вие чак толкова виновен съдията колкото самите футболисти! Да, имаше грешки но и в двете посоки. Четох някъде за картона на Кишишев, първия, какъв каратистки прийом бил използвал, е да, ама на повторението се вижда, че и вашия футболист прави абсолютно същото. Минев първия картон си го получи повече заради това,че репликира и спря контраатака, втория няма да го коментирам, ти си голямо момче! Еньо, съдията го предупреди за тези влизания с лакти, и нормално беше да получи картон, всички го видяха, че влезе с лакът,но съм съгласен, че можеше и да няма втори картон. При гола на Литекс, втория, ама абсолютно никакво нарушение нямаше, Рабех се засуети и не изчисти, после се навря в Миланов и го събори през това време Муши бутна топката. Интересно беше след гола, дали това бутане на съдията също не заслужаваше картони?! Прочетох тука един "умник" , който е написал, че Дока се самоконтузил докато се търкалял по тревата! Е това са хора които не са помирисвали топка явно. Никакви дузпи нямаше, нито за "Левски", нито за "Литекс" и в двата случая,футболистите не играха с топката!!!! А тя ги удари по ръката! ................ Това е моето мнение! Ти не ми отговори за провкациите в наредбата?! Просто не обичате да губите, разбираемо е, но човек трябва да се научи! За мен "Левски" направи добър мач, защото и с 9 човека успя да завърши наравно с един от най-добрите отбори в нашето жалко първенство, но че футболистите сами се нашариха с грубостите си това е факт! Ето ми мнението на независим фен!
Меци, няма да ти коментирам поуста, ти явно си от друга вселена, си човек, но не си част от народа!....................

Апропо щях да пропусна, относно, че 20 човека пишете от твоя акаунт! По принцип стилът си е стил и трудно се бърка, но ако не е така, кажи им на другите малко да внимават, че ако някой се изпусне ще пострада именно твоя акаунт!