Обективно мнение!!!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

tprodanov
Контакти:

Re: Обективно мнение!!!

Мнениеот tprodanov » 26 ное 2009 00:41

kartago написа:Абе хайде спрете се малко най-накрая бе! Проданов, направо съм възхитен от производителността ти! Ти си работник мечта! Няма тема, където да не си влязъл и да не си написал по няколко поуста срещу всички които посмеят да не са съгласни с твоето мнение! Форум е, всеки има право на мнение, и аз не съм съгласен с тебе, но направо не смея да го напиша! :lol:

Че напиши го бе? Междувременно, като ме коментираш, няма ли да си сложиш сам БАН, поради нарушаване на правилото да обсъждаш потребител? :mrgreen:

Изобщо не ме интересува кой е съгласен и кой не. Аз чакам някакви доводи и факти, а виждам само безмислици.

А за работника - мечта - твърде лично е, не мислиш ли? Пък може и 20 човека да пишем от тоя акаунт, замислял ли си се?

Tsetso
Контакти:

Мнениеот Tsetso » 26 ное 2009 00:47

Е, щом така ви е добре - стойте си със сините очила... странно защо през тях се вижда розово. :)
Цитат от това, което е казал Топузаков:
...според мен резултатът е закономерен ... (за картоните) искаше да поуспокои мача, но не се получи. На нас ни се видя, че имаше нарушение, но след като е свирил гол, трябва да гледаме записа....

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 26 ное 2009 00:54

tprodanov,
виждам, че си под напрежение, даже правилата си позабравил, ама нейсе! То и от твоя страна няма факти, а и някой да ти ги каже ти не слушаш. Моето мнение, че не вие чак толкова виновен съдията колкото самите футболисти! Да, имаше грешки но и в двете посоки. Четох някъде за картона на Кишишев, първия, какъв каратистки прийом бил използвал, е да, ама на повторението се вижда, че и вашия футболист прави абсолютно същото. Минев първия картон си го получи повече заради това,че репликира и спря контраатака, втория няма да го коментирам, ти си голямо момче! Еньо, съдията го предупреди за тези влизания с лакти, и нормално беше да получи картон, всички го видяха, че влезе с лакът,но съм съгласен, че можеше и да няма втори картон. При гола на Литекс, втория, ама абсолютно никакво нарушение нямаше, Рабех се засуети и не изчисти, после се навря в Миланов и го събори през това време Муши бутна топката. Интересно беше след гола, дали това бутане на съдията също не заслужаваше картони?! Прочетох тука един "умник" , който е написал, че Дока се самоконтузил докато се търкалял по тревата! Е това са хора които не са помирисвали топка явно. Никакви дузпи нямаше, нито за "Левски", нито за "Литекс" и в двата случая,футболистите не играха с топката!!!! А тя ги удари по ръката! ................ Това е моето мнение! Ти не ми отговори за провкациите в наредбата?! Просто не обичате да губите, разбираемо е, но човек трябва да се научи! За мен "Левски" направи добър мач, защото и с 9 човека успя да завърши наравно с един от най-добрите отбори в нашето жалко първенство, но че футболистите сами се нашариха с грубостите си това е факт! Ето ми мнението на независим фен!
Меци, няма да ти коментирам поуста, ти явно си от друга вселена, си човек, но не си част от народа!.................... :lol:
Апропо щях да пропусна, относно, че 20 човека пишете от твоя акаунт! По принцип стилът си е стил и трудно се бърка, но ако не е така, кажи им на другите малко да внимават, че ако някой се изпусне ще пострада именно твоя акаунт! ;)

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 26 ное 2009 01:00

Въпреки всичко,според мен се получи уникален мач!Просто имаше всичко....всичко!Дано по-често гледаме такива мачове,без същото съдийство де :mrgreen: Колкото повече такива мачове,токлкова повече публика по стадионите!

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 26 ное 2009 01:13

МЕЦИ написа:Верно ли?!И от кой народ?Гласуващ за станишев,царя,бойко...Аз не съм от този народ...Аз съм човек,не народ...

Нека обобщим, какво искаш да кажеш с този "интересен" пост? Че всички НЕ-левскари, не са хора от народа ли? Че те не гласуват за същите ли?! И от къде разбра, че kartago е гласувал за този или онзи, или изобщо дали е гласувал? Тъй като имах удоволствието, да се запозная с повече подробности, около твоята уважаема особа само ще ти кажа, че не ти отива подобно отношение към хората, най-малко на годините ти! Не ти прави и чест, да се разграничиш, като част от Отечеството
МЕЦИ написа:Аз не съм от този народ...!
От Кой народ си, като не си от този? Какъв изобщо го раздаваш?! От къде си?! Да не кажеш сега, че такива са Левскарите?! Аз ще те апострофирам и ще кажа, че не. Има много стабилни и читави хора между тях, които вероятно в момента ги е срам като четат, какви си ги наредил. Както навсякъде има добри хора, така има и не толкова добри хора. Нито Левскарите са само добри или само лоши, нито никои останали! Хайде най-накрая малко уважение!
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
МЕЦИ

Мнениеот МЕЦИ » 26 ное 2009 01:23

slavia_forever написа:
МЕЦИ написа:Верно ли?!И от кой народ?Гласуващ за станишев,царя,бойко...Аз не съм от този народ...Аз съм човек,не народ...

Нека обобщим, какво искаш да кажеш с този "интересен" пост? Че всички НЕ-левскари, не са хора от народа ли? Че те не гласуват за същите ли?! И от къде разбра, че kartago е гласувал за този или онзи, или изобщо дали е гласувал? Тъй като имах удоволствието, да се запозная с повече подробности, около твоята уважаема особа само ще ти кажа, че не ти отива подобно отношение към хората, най-малко на годините ти! Не ти прави и чест, да се разграничиш, като част от Отечеството
МЕЦИ написа:Аз не съм от този народ...!
От Кой народ си, като не си от този? Какъв изобщо го раздаваш?! От къде си?! Да не кажеш сега, че такива са Левскарите?! Аз ще те апострофирам и ще кажа, че не. Има много стабилни и читави хора между тях, които вероятно в момента ги е срам като четат, какви си ги наредил. Както навсякъде има добри хора, така има и не толкова добри хора. Нито Левскарите са само добри или само лоши, нито никои останали! Хайде най-накрая малко уважение!

Явно четеш избирателно...Съжалявам..Рядко влизам в този форум, но ...хайде малко въображение...Всеки текст има и подтекст..ЗнаМ ,че ще ми изтриеш мнението или ще ме...баннеш...каквото и да значи това...защото е по-лесно да затвориш по някакъв начин устата на опонента със сила,а не с аргументи... Всеки народ се състои от ЛИЧНОСТИ,от ХОРА...Аз съм от този народ,който никога не се е примирявал с посредствеността...Достатъчно ли е като отговор?!И НЕ ГО РАЗДАВАМ...СБОГОМ.
РОДЕНИТЕ ДА ПЪЛЗЯТ НЕ МОГАТ ДА ЛЕТЯТ

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 26 ное 2009 01:30

МЕЦИ,
е добре де, маааалако по-горе казваш, че не си от този народ?! Хайде уточни си, намери вътрешния си мир и ни кажи и стига си спамил по темата!

Потребителски аватар
МЕЦИ

Мнениеот МЕЦИ » 26 ное 2009 01:31

И за последно..Защото ме питаш и ме "следиш" изпращам ти още едно мнение от "свестен" фен.Аз съм лошият а такива като него са добри.

* Изтрий съобщение
* Цитирай съобщение

Изпратено на: 26 Ное 2009 00:25
От: child in time
До: МЕЦИ
Мале ако изчезнеш от земята каква услуга ще направи6 на целия свят! :) :) :)
БЛАГОДАРЯ ЗА ВНИМАНИЕТО
РОДЕНИТЕ ДА ПЪЛЗЯТ НЕ МОГАТ ДА ЛЕТЯТ

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 26 ное 2009 01:36

МЕЦИ написа:И за последно..Защото ме питаш и ме "следиш" изпращам ти още едно мнение от "свестен" фен.Аз съм лошият а такива като него са добри.

* Изтрий съобщение
* Цитирай съобщение

Изпратено на: 26 Ное 2009 00:25
От: child in time
До: МЕЦИ
Мале ако изчезнеш от земята каква услуга ще направи6 на целия свят! :) :) :)
БЛАГОДАРЯ ЗА ВНИМАНИЕТО

Беше пратен на личен но явно си зает със собствения си АЗ за да мислиш и деистваш рационално! Винаги съм бил на мнение че елементи като теб нямат място във Форума!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

bobi743
Контакти:

Мнениеот bobi743 » 26 ное 2009 01:51

tprodanov написа:На теб нещо ти пречи с мисленето, но не съм сигурен, че утре проблема ще е отстранен, по-скоро си е по рождение. Как, при положение, че споровете са за съдийството, ти ми слагаш мнение, на човек, който отказва коментар за съдийството? Малко адекватност не може ли? Значи, аз и ти спорим за времето, идва Топчо и казва - абе нема да коментирам времето, ама в Африка има лъвове. И кво, мнението му е напълно точно, нали? Да ти имам и мисленето...

Че защо спорите за съдийството?То си беше нормално.С нищо не повлия на 4-те гола.Напълно редовни бяха.Ми така де.

Върни се в “Левски”