Простотията на "Герена" генерира един от най-големите скандали в родния футбол. След изгонването на Еньо Кръстовчев, фенове на "сините" с обезумял поглед са превзели като турска орда ложите на "Герена" и са започнали саморазрправа с шефовете на Литекс. Двама от тях са ударени с камъни и на момента са се отправили в "Пиригов" да си вадят медицински свидетелства. Финансовият директор на носителите на купата Величко Дихонов е ударен с бутилка, Стойчо Стоилов - също, а в гърба с камък е уцелен и външно-търговският директор Андон Димитров. Последният обаче останал сам срещу "сините" олигофрени и успял да върне част от тях на начална позиция.
С камък е ударен и дългогодишен наш политик, работил над 30 години зад граница, а така също и бивш началник в ЦСКА, довел на "Герена" чужди мениджъри да гледат...Дарко Тасевски.
Онеправданите?Дали ще лишат от домакинство онеправданите за селянията по трибуните?Нееее,те са онеправдани въпреки това
Дискусии: Левски - Литекс
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Sagittarius
Re: Момиров, а за този "съдия" какво ще кажеш?
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
- asenkolev
- Контакти:
Re: Интересно...
Siegfried написа:asenkolev написа:Siegfried написа:Само на мен ли ми се струва или съдиите са се уговорили да съсипят това първенствоФакт е - че след всеки изминал кръг някой отбор има оплаквания към реферите
Ако това продължи - то просто няма смисъл вече да се коментира съдийството...
Само софийските отбори мрънкат от съдийството!
Убеден ли сиМного се дразня от хора , които първо говорят , а после мислят
Искам да кажа че съдийството е зле от много от време, но тази година изведнъж стана нетърпимо. И защо? Защото някой хора са решили че ще ги побутнат тук-там и кризата ще им мине, другите си мислеха че като са първи ще са такива до края.Обаче всичко това не стана, Левски и ЦСКА почнаха да падат в София и вече е нетърпимо. Що не буйствахте миналата година? Знаеш, че не едно и също Левски или ЦСКА да реве срещу съдята или Миньор, Ботев, Пирин, нали?

Голфо е за нас, тройката за вас!!!
asenkolev написа:В света има два вида футболни отбори - Барселона и всички останали!
Re: Интересно...
Siegfried написа:asenkolev написа:Siegfried написа:Само на мен ли ми се струва или съдиите са се уговорили да съсипят това първенствоФакт е - че след всеки изминал кръг някой отбор има оплаквания към реферите
Ако това продължи - то просто няма смисъл вече да се коментира съдийството...
Само софийските отбори мрънкат от съдийството!
Убеден ли сиМного се дразня от хора , които първо говорят , а после мислят
Убеден е той... Тук бих казал нещо за селенията,ама хайде. На хората от провинцията все им е крива София. Ако вземат и да си тръгнат от нея,колко по-хубаво би било. Все нещо сме виновни. Реват и си псуват треньора и налитат да го бият,после като бие цска му целуват задника. И ние сме били смешни

110 години любов!
Тиии, си ебаси фена. Ти от кой отбор беше бе, от антиЛевски ли, хахахахахха
Чудя се, колко ли е кофти, да си фен на жалък, мизерен отбор, да подкрепяш очевидните мафиоти, негови собствени и същевременно Левски да ти го слага целогодишно. Кофти е

Чудя се, колко ли е кофти, да си фен на жалък, мизерен отбор, да подкрепяш очевидните мафиоти, негови собствени и същевременно Левски да ти го слага целогодишно. Кофти е

Съжалявам ви ВСИЧКИ , които нямате очи да видите , че се подиграха с ЛЕВСКИ .Черноморците получиха 3ката на Герена и сега са бурни защитници на Литекс.Съдята ос*а мача тотално 2 та отбора с най-голям потенцял в първенството неможаха да довършат спектакъла за публиката.Левски заслужаваше да победи това е моето мнение !
Re: Дискусии: Левски - Литекс
Левскари , вижте сега - аз съм си фен на Черноморец , но много обичам и Левски ! Като футболен фен напълно разбирам какво преживявате , защото това се случи и на бургаския тим
Да ви кажа - няма смисъл да роптаем чак толкова много , ние не можем да върнем времето , мачът няма да се преиграе и така нататък
Както виждаме съдиите провалят първенство и за това полагат много усилия
Но аз съм на мнение , че рано или късно справедливост в БФС и съдийството ще има , но дотогава Боби Михайлов няма да е председател - не ! Ние , феновете - не можем да променим нищо . Нас никой не ни чува и няма да ни чуят - защото тези мачове представляват голям интерес за някои хора
Колкото и да се вайкаме - тези , които имат интерес този мач или който и да е друг да завърши така , няма да си мръднат пръста
Димо Момиров трябваше да поведе съдийството напред след ерата на Боре Александров - но какво стана
Има повече оплаквания откогато и да е било !!! Така мисля аз и споделих с вас мнението си - за момента толкова от съдийството - ,,Сърпрайз''....

[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]
нали все казваха не искаме съдиите да ни помагат а да свирят каквото виждат а сега реват това е най смелия съдия който съм виждал да свири по правилата на герена в последните 20 години трябва да ги накажат с лишаване от домакинство
От кой отбор си?
съдията беше на ниво
А дихонов ли какъв е там, вика - ами ние не искаме чужди съдии да ни свирят, щото много губим 

Re: Дискусии: Левски - Литекс
Мача не беше лош , като изключим факта че имаха нагласата да се ритат по краката . Резултата също ми хареса , съдията беше слаб но не повлия на изхода .
Тази година май Латекса ще са шампиони . Да влезе БАТЕ.
Тази година май Латекса ще са шампиони . Да влезе БАТЕ.

realno написа:
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...
Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...
Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .