Спрете незабавно първенството!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Спрете незабавно първенството!
Пиша и споделям малко неадекватно, но след този мач(съдия)....., Левски си е Левски
Съдията,който според някои малоумници,бил свирил добре,според мнение на Момиров отпреди 5 мин.повече нямало да помирише футбол! Левски официално поиска оставката на Перуката и БФС! И ще я получи! Нека всички се обединят,няма значенеие от кой отбор са ! Тези гадове се гаврят с всички! Беше Черноморец,Цска,Тича,сега е Левски! Всички вън!
Батков докога ще мълчиме?????
Докога бе Тошко докога ше ги търпим?Предлагам да Бойкотираме първенството.Супата рева за нищо с Локото,а ние какво трябва да направим.Вади отбора от първенството и да ги почваме по другия начин.В Ловеч ще бъде страшно пролетта отсега да си знаете.Това което ви направиха ЦСКА с стадиона ще си мислите че е манифестация.Като не искате да живееме в Европа ще я караме постарому.
-
- Контакти:
Ама то на човек му идва до гуша вече бе. Едно дерби не се игра тая година без съдиите да си свирят квото са им наредили, най пресните примери са Локо София ЦСКА и Левски Литекс, и двата мача щяха да станат чудесни ако съдиите бяха от чужбина. ТОЙ ЛЮБО ПЕНЕВ ДОБРЕ СИ ГО КАЗА
[
Пич съдията е пълен некадърник,но прецака и двата отбора-не само вас-Йеленкович го изгони за нищо,спести червен още първото полувреме на Минев,дузпа не им даде![/quote]
Йеленкович съм съгласен ,че беше малко пресилен но посягането си беше 100% ! Много ама много пресилено изгонване на Еньо според мене .За каква дуспа ми говориш не знам ,припомни ми ???[/quote]
Ами и ти се подведе по мене- не Йеленкович а Кишишев ама нищо -разбрахме се-
ЗА Йовов дето си я бутна с ръка и то два пъти в наказателното![/quote] направо 6 пъти я бутна ... неволони си бе6е и 1вото полувреме някакъв сме6ник от латекса я пипна ама ни6то пак неволно слу4ват се батко
Пич съдията е пълен некадърник,но прецака и двата отбора-не само вас-Йеленкович го изгони за нищо,спести червен още първото полувреме на Минев,дузпа не им даде![/quote]
Йеленкович съм съгласен ,че беше малко пресилен но посягането си беше 100% ! Много ама много пресилено изгонване на Еньо според мене .За каква дуспа ми говориш не знам ,припомни ми ???[/quote]
Ами и ти се подведе по мене- не Йеленкович а Кишишев ама нищо -разбрахме се-

ЗА Йовов дето си я бутна с ръка и то два пъти в наказателното![/quote] направо 6 пъти я бутна ... неволони си бе6е и 1вото полувреме някакъв сме6ник от латекса я пипна ама ни6то пак неволно слу4ват се батко
Cesc Fabregas написа:Ако дадат 2 000 000, Батков ще им играе кючеци по масите в Холандия, и ще им продаде цялото си семейство!
-
- Контакти:
Как така изведнъж стана гавра пък с целия народ. С мен не е.Точно в този мач мисля че няма гавра.
downlow написа:Боримечката написа:Кво ревете ,ве?Много готин и здрав мач стана.Радвайте се ,че вече играете по този начин.
За тези,които плюят съдията-всичко тръгна от онова бразилско цигане,дето се излигави и изгониха Тинката.Така,че споко
за всяко посягане без топка се дава червен картон,а да не говорим че можеше Кишешев да бъде изгонен по-рано.
Още в 34-тата минута, ака трябва да сме точни
Последна промяна от Addler на 25 ное 2009 21:44, променено общо 1 път.
niki87",
Е виж ми долното мнение бе пич-казвам го и това -чиста дузпа за вас-затова и казвам че ОЩЕТИ и давата отбора!
Е виж ми долното мнение бе пич-казвам го и това -чиста дузпа за вас-затова и казвам че ОЩЕТИ и давата отбора!

- maximalniq
- Контакти:
wiseman написа:Съдията,който според някои малоумници,бил свирил добре,според мнение на Момиров отпреди 5 мин.повече нямало да помирише футбол! Левски официално поиска оставката на Перуката и БФС! И ще я получи! Нека всички се обединят,няма значенеие от кой отбор са ! Тези гадове се гаврят с всички! Беше Черноморец,Цска,Тича,сега е Левски! Всички вън!
ЦСКА-рите умират от кеф сега,но ще заревът когато и тях ги ощипят.Винаги е така...

- Боримечката
- Контакти:
downlow написа:Боримечката написа:Кво ревете ,ве?Много готин и здрав мач стана.Радвайте се ,че вече играете по този начин.
За тези,които плюят съдията-всичко тръгна от онова бразилско цигане,дето се излигави и изгониха Тинката.Така,че споко
за всяко посягане без топка се дава червен картон,а да не говорим че можеше Кишешев да бъде изгонен по-рано.
Е за к'во ревете тогава за Еньо?Удар с лакът без топка...нали се сещаш