ЦСКА София - Левски София - 2:0 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
sostenere
Контакти:

Re: ЦСКА София - Левски София

Мнениеот sostenere » 21 юли 2014 11:47

Ако сега не успеят да бият ЦСКА, които имаха мач в четвъртък, вчера тежко гостуване в Ловеч, след няколко дни ново такова в Молдова и те събрани цял нов отбор, а ние през това време разходка на Герена срещу Локо ПД, които 2 седмици преди мача не знаеха дали ще имат отбор... ей Богу значи нищо не става от тех и всичкото е само празни приказки от страна на Гонзо, който не знам с какъв акъл се съгласи да играе по свирката на комунистическия каскет начело на отбора, който лъже всеки ден и в кой знае какви лайна е вкарал отбора.
Животът ми без Левски е безмислен
животът ми без Левски е провал
Левски е това, което имам
Левски е моят идеал !

mtaraduda
Контакти:

Мнениеот mtaraduda » 21 юли 2014 11:48

Ще се повторя, но ще кажа пак, че най - хубавото за нас беше, че Ловеч загубиха вчера (нищо чудно с тоя треньор). Просто такова надуване на балона се получи след тази победа, че ми е кеф да гледам. А играта им беше по - трагична и от мача със Зимбру. Дефакто единствените 2-ма, които стават за нещо при тях са вратаря и тоя супусепа мисля че се казва. Всичко останало е пълен ташак. Ако Мурсия е треньор ще пусне 2 бързи крила (единия Педро, другия обаче не ми е ясен) срещу Апата и Венци Василев и ще гледаме същото което направи Асприля вчера с Венци. Просто бековете им са уникално зле и трябва да се възползваме от това. Игра по крилата и прострелни центрирания.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 21 юли 2014 11:50

Както писах в другата тема - очаквам 1:0 "Stoycho style" :lol: :lol: Ръганье, гнясане, фалцове в 5-тия ред и гол след разбъркване и рикошет :lol: Нещо футболно може да се види след падане на гола и отварянето на играта ;)
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Leeroy
Контакти:

Мнениеот Leeroy » 21 юли 2014 11:51

Сините да стискат палци да вкарат гол на ЦСКА, а не за победа над ЦСКА :) Голям майтап сте този сезон, искрено ще се забавляваме с вас :mrgreen:

mtaraduda
Контакти:

Мнениеот mtaraduda » 21 юли 2014 11:52

boabbb написа:Както писах в другата тема - очаквам 1:0 "Stoycho style" :lol: :lol: Ръганье, гнясане, фалцове в 5-тия ред и гол след разбъркване и рикошет :lol: Нещо футболно може да се види след падане на гола и отварянето на играта ;)

"Stoycho style" се бие супер лесно, ако има кадърен треньор от другата страна. С малко по - бърза игра, а не да се подвеждаме по неустойчовото кюскане.

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 21 юли 2014 11:59

popokutepetel написа:...Ако обаче насити средната линия и научи за една седмица тия главунчовци да да играят с ниски топки по земята и да могат да си подават поне на 5 метра нещата ще изглеждат по друг начин

Тия главунчовци, пасовете по земя на пет метра трябва да са ги учили в детските си години, когато са прохождали в тази игра. Сега се учат други работи.
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
radoslav_rashkov
Контакти:

Мнениеот radoslav_rashkov » 21 юли 2014 12:02

ЦСКА изненада (не много) в Ловеч, Левски показа, че не е готов, колкото им се иска. Което ме навежда на мисълта 1:0 или 2:1 за ЦСКА.
Изображение

Потребителски аватар
zlato1234
Контакти:

Мнениеот zlato1234 » 21 юли 2014 12:02

Аз залагам на Х въпреки, че искам победа. Но си мисля, че и двата отбора, ще гледат как да не загубят мача, а не толкова да го спечелят. Възможно е да има победител при някоя фрапантна грешка или индивидуален проблясък на някой футболист. Шансовете за успех на ЦСКА са малко по-големи заради 4-те поредни победи, задължителната такава за Левски и лошата ни защита. Която срещу Локо Пд реално не видяхме какво представлява, защото почти не ни затрудниха освен с една добра контра - удар и гол. ;)
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/952/8092952a.png[/wrapimg][/center]

Leeroy
Контакти:

Мнениеот Leeroy » 21 юли 2014 12:03

В едно съм сигурен че ЦСКА ще излезне без страх, а сините ще излезнат с топка лайна в гащите си от страх и ще има картинки по слиповете им :)

Върни се в “Левски”