Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот memnto » 20 юли 2014 22:52

Цецо Василев: Батков взе пари от Пеевски
Собственикът на Ботев (пд) Цветан Василев коментира изказването на „колегата" си от Левски Тодор Батков. Онзи ден в интервю за „Дарик", адвокатът обяви, че е взел заем от Василев, а не от Делян Пеевски, каквито информации се появиха в пресата малко по-рано

„Как г-н Батков е договорил с мен заем, при условие че не е говорил с мен, а с г-н Делян Пеевски и адвокат Александър Ангелов. Ако съм му дал заем, защо залогът на 39% от акциите на Левски не е в моя полза, а е в полза на подставените лица, свързани с този кредит?"

"Ако кипърската фирма, в която г-н Батков е заложил 39% от акциите на Левски, е 100% негова собственост, каква е логиката да дава в залог акциите на Левски сам на себе си? Кого лъже с този залог г-н Батков?", обяви Василев.

http://topsport.ibox.bg/news/id_1142172237

Потребителски аватар
veselinsk
Контакти:

Мнениеот veselinsk » 20 юли 2014 23:10

Време е за нова декларация от НКП :lol:
Изображение

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 20 юли 2014 23:15

memnto написа:
Собственикът на Ботев (пд) Цветан Василев коментира изказването на „колегата" си от Левски Тодор Батков. Онзи ден в интервю за „Дарик", адвокатът обяви, че е взел заем от Василев, а не от Делян Пеевски, каквито информации се появиха в пресата малко по-рано

„Как г-н Батков е договорил с мен заем, при условие че не е говорил с мен, а с г-н Делян Пеевски и адвокат Александър Ангелов. Ако съм му дал заем, защо залогът на 39% от акциите на Левски не е в моя полза, а е в полза на подставените лица, свързани с този кредит?"

"Ако кипърската фирма, в която г-н Батков е заложил 39% от акциите на Левски, е 100% негова собственост, каква е логиката да дава в залог акциите на Левски сам на себе си? Кого лъже с този залог г-н Батков?", обяви Василев.

Туй е долна лъжа, колега :lol: Знаеш ли Батков що хора е развел миналата година :mrgreen: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

100years
Контакти:

Мнениеот 100years » 20 юли 2014 23:23

Много неуважаеми фенове на Левски (СФ), Вие би трябвало да познавате г-н Папазов по-добре от мен и да знаете, че е изключително емоционален човек, който неведнъж е говорил и правил неща, които в последствие е обмислял. Аз не мога и не искам да коментирам неговите думи за "походът на жълто-синята лавина", но със сигурност доста от нещата, които изрече по адрес на г-н Цветан Василев в интервюто си, след 10-тия пореден мач без загуба на ПФК Ботев Пловдив в турнира Лига Европа, са правилни и отговарят на истината. Фенове на Левски (СФ) веднъж вече бяха на поход със същите тези т.н. "анархо-комунисти" при протестите срещу турцизацията на български имоти. Очевидно е, че потребителите на форума forum.levski.com рядко излизат от виртуалното пространство и имат сериозни пропуски на факти от реалния живот. За това не мога да ги виня, но да се слагат определения на цяла една публика заради идеологическите мисления на 10 човека в нея е наистина глупаво и детинско. Искам ясно да заявя, че всеки в нашата многобройна и вярна публика има пълното право да следва, каквито пожелае идеологии, стига те да не са в разрез със законите на Република България и ЕС. Убеден съм също така, че от наша страна не са водени, каквито и да било разговори с г-н Папазов, по отношение на такива походи. Но, когато става въпрос за България и опитите на шайка турци и техните роби да дестабилизират държавата и да вкарат българския народ в ненужни дългове, то аз и другите канари сме винаги готови да излезем рамо до рамо с всеки един български гражданин на улицата и да се борим за правдата. Изповядването, на каквито и да било идеологии и привързаността му, към който и да било отбор, по абсолютно никакъв начин не може да ни попречи да застанем рамо до рамо с всеки един жител на България, който с гордост се нарича БЪЛГАРИН!

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 21 юли 2014 00:24

memnto написа:

Aбе щом Батков веднага излезе и започна да се обяснява като ученичка, значи има нещо гнило :idea: :lol:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Мнениеот Logical person » 21 юли 2014 01:11

mikata написа:
memnto написа:

Aбе щом Батков веднага излезе и започна да се обяснява като ученичка, значи има нещо гнило :idea: :lol:

И не случайно избра да отговаря за офшорките си пред спортни журналисти, които само могат да кимат с глава по такава тема. На "Капитал" е отказал коментар. :lol: :lol:

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 21 юли 2014 06:23

memnto написа:

Браво на журналиста взел интервюто. Чудесна работа,само изникват няколко въпроса:
Как е успял да влезне в контакт с обявения за международно издирване Цв.Василев? Доколко в момента на Цв.Василев му е до офшорни компании свързани с Левски,аз все си мислех че на него приоритет му са проблемите около КТБ? Нали Цв.Василев и Д.Пеевски нямат нищо общо ,откъде Цв.Василев е така добре запознат с бизнеса на другия? Как г-н Цв.Василев е разбрал кой е собственика на офшорната компания?
Към автора на темата -надявам се правиш разлика между собственост, и залагане на акции като залог на кредит. Доколкото знам тези акции са заложени ,но при други хора .не е точно Д.Пеевски(има бизнес отношения с тях,но не е той ;) )
Преди няколко дена попитах как се връзват еврейските спонсори от Лев Инс и Мтел с ДПС на едно място. На мен нещо ми се губи логиката.

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 21 юли 2014 12:02

honda написа:
memnto написа:

Браво на журналиста взел интервюто. Чудесна работа,само изникват няколко въпроса:
Как е успял да влезне в контакт с обявения за международно издирване Цв.Василев? Доколко в момента на Цв.Василев му е до офшорни компании свързани с Левски,аз все си мислех че на него приоритет му са проблемите около КТБ? Нали Цв.Василев и Д.Пеевски нямат нищо общо ,откъде Цв.Василев е така добре запознат с бизнеса на другия? Как г-н Цв.Василев е разбрал кой е собственика на офшорната компания?
Към автора на темата -надявам се правиш разлика между собственост, и залагане на акции като залог на кредит. Доколкото знам тези акции са заложени ,но при други хора .не е точно Д.Пеевски(има бизнес отношения с тях,но не е той ;) )
Преди няколко дена попитах как се връзват еврейските спонсори от Лев Инс и Мтел с ДПС на едно място. На мен нещо ми се губи логиката.

Именно вчера обяснявах на един анархо-комунист от форума, че бащицата колкото и да е комунист, лаик чисто футболно и лъжец в живота, няма как да допусне елементарна финансова грешка! Дори да е заложил, продал, дарил или каквото се сетите акции на клубът, те са си негови и си е негова работа какво прави с тях! Освен това, каквото и да е правил с тези акции 1000% си е запазил контролния дял, всяко съмнение за това е в сферата на илюзията! И каквото и как е привил финансово, той в едно е цар и това няма как да му се отрече, че винаги успява да управлява Левски с чужди пари и винаги си остава той президента на края!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 21 юли 2014 16:24

Avanti_Ragazzi написа:Пеевски, Меевски, Цецо, Мецо и т.н. са ни през тва!

Ние сме Левски, ние сме най-обичания отбор в България, ние имаме над 50 национални трофея, положителен баланс над всички традиционни отбори в България, ние сме от друга мая спрямо вас!
Левски ще го има винаги докато хората които го обичат ги има, ние не сме клуб който разчита на един собственик за цялата си история, та да вземем някоя и друга купа и титла! Ние подкрепяме идеята Левски а не собственика! Левски е печелил десетки купи и титли преди ганя и ще печели и след него! Той може да се изживява като ФК Левски, ама ФК Левски е историята, традицията, играчите, успехите, купите, глупостите, простотиите и най-вече феновете! Това е Левски, не БаткоFF, Лефчис или който и да е друг собственик и юбилея го доказа на 100%!

Разликата между нас с розовите и вас е в манталитета мой човек! Вие жадувате да сте големи, да печелите титли и купи, да играете в Европа, да ни побеждавате, да ви приемаме на сериозно, да ви имаме за равностойни на нас, да се чувствате силни и вие! За това жадувате и сега тая работа с Цецооуу ви дойде като гръм от ясно небе! След толкова години на унижение, видяхте пари и се помислихте за по-католици от папата. Забравихте, че дори Литекс и Лудогорец едните на 16 години, другите на 3 ви задминаха по-титли и успехи. Но говорехте с другите фенове все едно сте Реал Мадрид а не Ботев Пловдив! Само че в живота има върхове и падения, и отново сте на път да се върнете там където бяхте преди 3 години, просто в живота е така колелото се върти и не спира! Ние спечелихме 3 титли 90'те, после 4 години нямахме нищо, после за 9 години спечелихме 6 титли, играхме в ШЛ и на 1/4 в Европа и сега пак 5 години нямаме нищо - просто в живота е така, кръговрат! Гледайте си отбора и Цецооуу защото отбора ви в момента има ужасно много проблеми, та проблема да сме ви ние! Вие може и да ни мразите, може да мразите София като град, да живеете за мача ви с Левски, ама за нас сте просто поредните фенове от провинцията които имат комплекс към нас и към София като град и нищо повече! :lol:

Не човече те ни мразят по заповед.Няма как 45 години да ти заповядват господарите да мразиш ЛЕВСКИ и цяла година да тренираш само за мача с ЛЕВСКИ за да го победиш и после 6 месеца да се гордееш с това.Имам познати който постоянно ми казват как мразят ЛЕВСКИ.А при въпроса ми защо нямат нито един смислен отговор а само един ,че сме били гадни.Аз им казвам ,че най много трябва да мразят техният господар ЦДНА защото тяхната история се гради на благословията на господарите им .И при въпроса ми защо не са играли 5 години в А група макар ,че са си заслужели честно класирането си те ми мрънкат и не знаят какво да ми отговорят.Те просто не си знаят историята си братче а ти искаш уважение от тях.Мразят нас защото господарите им Цдна още не са отменили заповедта за това.А колкото мизерия и мръсотия са им правили червените те просто не могат да го проумеят.Затова историята им е толкова постна от към евротурнири и титли и купи за сметка на господарите им.Но те си повтарят като папагали ,че ние сме били гадни и затова ни мразят без да са видели нищо лошо от нас.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

1914lsfc
Контакти:

Мнениеот 1914lsfc » 21 юли 2014 20:31

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=4PZwDdCM1Lo[/youtube]

Върни се в “Левски”