Левски София - Локомотив Пловдив

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
angelco77
Контакти:

Re: Левски София - Локомотив Пловдив

Мнениеот angelco77 » 19 юли 2014 22:31

popokutepetel написа:Гледам много фенчета на четирибуквието се появили тук и се топлят от лошото представяне на Левски.
Като им чета мъдрите мисли стигам до извода, че това първенство след брилянтното представяне срещу колоса от Молдова пълен фаворит за титлата е четирибуквието, което ще се бори с другите два основни конкурента Хасково и Славия. Възможно е в челната тройка да влезе и Литекс, но само при положение, че утре успее да вземе поне 3 т. от четирибуквието. В противен случай Литек отпада от борбата за медали. Борбата за оцеляване ще се води между Левски, Лудогорец и Марек, като два от тези три отбора със сигурност ще изпаднат :) :) :)

А истината е друга. От един мач кой знае какви изводи не могат да се правят. Вярно Локо Пд се събраха от десетина дена, но това изобщо не значи, че са някакво обречено тимче. Да не забравяме, че 1992 г. Дания събрана от плажовете стана Европейски шампион.
Лично мен играта на Левски ме разочарова доста, но в сравнение с миналата година се видяха и някои положителни моменти, като един от тях е многото удари от далечно разстояние и то от няколко футболисти. Положителен момент е и привличането на типично крило с добра техника. Защитата не може да се прецени, тъй като не е имало в какво да се прояви.

Бе ти сравняваш тоя жалък Левски с Дания от 92г. :o :shock: :mrgreen: :mrgreen:
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. :mrgreen:

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 19 юли 2014 22:31

amstel_beer написа:
Venko123 написа:
boabbb написа:А, бе, на някой направи ли му впечатление, че тоя Пепе нещо клякаше все около линията, ама не нормално клякане, а все едно кючек играе - клекне, подстане, пак клекне :lol: :lol:

Тихо бе, чорбар :lol:
Това е специален ритуал, виж колко добре играха момчетата. :oops:

Утре като паднете, вас двамата специално ще ви поздравя. :twisted:

Утре мача ще завърши 1:1. :)

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 19 юли 2014 22:33

onegavon написа:
boabbb написа:А, бе, на някой направи ли му впечатление, че тоя Пепе нещо клякаше все около линията, ама не нормално клякане, а все едно кючек играе - клекне, подстане, пак клекне :lol: :lol:

По маниерите и тъпотията ме напомня на Жадното. Това с феновете, че били доволни ме прозвуча като покана да го съблекат. :o

Абе, нещо се тръскаше надолу като все едно маа кючек, ама от бруталните - когато всички вече са в джаза :lol: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
scb
Контакти:

Мнениеот scb » 19 юли 2014 22:33

Не мога ви разбера какво искате. 4 човека от Проекта Ботев на Мърли Стоилов ви играят днес и ви изнесоха мача, а до онзи ден говорехте как ако не била селекцията на Мърли нищо нямало да стане с Ботев. Днес играхте хубаво, владеехте топката, опитвахте се да се надигравате, правилно отигравахте ситуациите, какво повече искате? Единствено може би само терена и празните трибуни ви повлияха малко, но гледайте напред и продължавайте да надграждате. Тази година Левски София ще вземе поне 1 отличие в БГ. Мога да се обзаложа.

Потребителски аватар
angelco77
Контакти:

Мнениеот angelco77 » 19 юли 2014 22:34

memnto написа:
Middlesbrough написа:
terata написа:
zlato1234 написа:На 19 Юли започва Първенството... Не е много лека програмата, но трябва Гонзо да ги стегне. :oops: 8-)

Е кво и е тежкото на програмата. Първите два кръга хем ще почиваме, хем ще сме с 6 точки. :mrgreen: Така момчетата ще имат повече време за подготовка.

+1 :lol:

TristaNNN написа:Така като гледам програмата, първото голямо препятствие ще ни чака в четвъртия кръг-гостуване на Берое, които стягат много, ама много сериозен отбор, а и традиционно са силни като домакини.

Демба_Ба написа:Мисля че до мача в Ловеч в шестия кръг, спокойно можем и да не загубим точки.В първия кръг сме домакини на разнебитения Локо ПД, втори кръг- мач с разнебитения ЦСКА,Ботев ПД на "Герена" си ги бием винаги, дори и с дублиращия отбор, плюс мачове срещу слабаците Берое и Локо СФ които тоя сезон ще се борят за оцеляване.И после вече идват тежките мачове срещу двата ни основни конкурента за титлата- Литекс и Лудогорец...ако вземем поне 4 точки от тях, мисля че ще зимуваме на върха, а вече за на пролет ша видим ко'ш прайм :twisted:

Разбирате ги нещата и до тук сте с програма максимум. 8-)

Тук ми намирисва с 20-те победи от пролетта. :mrgreen:
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. :mrgreen:

Потребителски аватар
bomba014

Мнениеот bomba014 » 19 юли 2014 22:36

искам да гледам такъв Левски който се раздава и бори от начало до край ,все пак започнахме мача с 5 -тима футболисти дошли тази седмица,нещата ще станат лека -полека ние сме с Левски и те ми харесаха .САМО ЛЕВСКИ !!!!!!!!!!

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 19 юли 2014 22:37

boabbb написа:
onegavon написа:

По маниерите и тъпотията ме напомня на Жадното. Това с феновете, че били доволни ме прозвуча като покана да го съблекат. :o

Абе, нещо се тръскаше надолу като все едно маа кючек, ама от бруталните - когато всички вече са в джаза :lol: :lol:

Да не гледаш "Кючек за начинаещи",че си толкова запознат,или ти е по природа?
Изображение

Потребителски аватар
caci

Мнениеот caci » 19 юли 2014 22:39

caci написа:
Питам и отговор не очаквам,има ли в Левски нападатели??? Защото Домо и Божо по скоро ми приличат на овчари излезни да се поразтъпчат по хубавата зелена трева.

Ми кандидатирай се ти като си толкова добър ;) . Като ти чета постовете направо можеш да съчетаеш няколко функции - играещ собственик-треньор например :)
Немаш грижа Батков каза, че за 10 млн. дава отбора. Вадиш кинтите и всичко е ОК

Наистина много разбирам футбола,но за съжаление от 16 год.съм с ТЕЛК поради което не можах да стана футболист,а бях много добър в юношите на един от пловдивските отбори. :lol: Бих купил акциите на Левски,но тук пак не зависят нещата само от мен,а от цялото ми семейство,а те не искат да плащат в каца без дъно. :lol:
Интервю на ген. Джуров:
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!
А аз мразя тази грешка цска!

Потребителски аватар
popokutepetel
Контакти:

Мнениеот popokutepetel » 19 юли 2014 22:41

angelco77 написа:
popokutepetel написа:Гледам много фенчета на четирибуквието се появили тук и се топлят от лошото представяне на Левски.
Като им чета мъдрите мисли стигам до извода, че това първенство след брилянтното представяне срещу колоса от Молдова пълен фаворит за титлата е четирибуквието, което ще се бори с другите два основни конкурента Хасково и Славия. Възможно е в челната тройка да влезе и Литекс, но само при положение, че утре успее да вземе поне 3 т. от четирибуквието. В противен случай Литек отпада от борбата за медали. Борбата за оцеляване ще се води между Левски, Лудогорец и Марек, като два от тези три отбора със сигурност ще изпаднат :) :) :)

А истината е друга. От един мач кой знае какви изводи не могат да се правят. Вярно Локо Пд се събраха от десетина дена, но това изобщо не значи, че са някакво обречено тимче. Да не забравяме, че 1992 г. Дания събрана от плажовете стана Европейски шампион.
Лично мен играта на Левски ме разочарова доста, но в сравнение с миналата година се видяха и някои положителни моменти, като един от тях е многото удари от далечно разстояние и то от няколко футболисти. Положителен момент е и привличането на типично крило с добра техника. Защитата не може да се прецени, тъй като не е имало в какво да се прояви.

Бе ти сравняваш тоя жалък Левски с Дания от 92г. :o :shock: :mrgreen: :mrgreen:

Май трундичко осмисляш по-сложните примери ;) . Айде прочети 10-15 пъти поста и белким схнанеш какво съм казал. Айде от мен да мине ще го кажа като за теб по простичко - примера с Дания се отнася до Локо Пд. Това, че са се събрали преди 10 дена не означава, че са толкова слаби. Все пак това са проф. футболисти макар и в България.
Така че от един мач изводи не може да се правят. Реално, колкото и клиширано да звучи Левски нямаха шанс. Създадоха достатъчно положения, но не влезе. Ще кажеш, че шанса е за по-добрите. В някаква степен е така, но далеч не винаги. Много световни колоси се дънят срещу отбори, паркирали автобус пред вратата. Случва се. С повече класа естествено това не би било така. Но нека гледаме обективно и позитивно - миналата година Левски след 6 кръга имаше 6 т., като падна от Локо ПД в София. И въпреки това на прекъсването на първенството бяха вече на 3-то място. Да видим тази година как ще е ;)
Последна промяна от popokutepetel на 19 юли 2014 22:45, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 19 юли 2014 22:42

Отлично начало на сезона. 8-)

Върни се в “Левски”