Левски София - Локомотив Пловдив

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Re: Левски София - Локомотив Пловдив

Мнениеот ralka_levskarka » 19 юли 2014 21:40

bobo_13 написа:
ralka_levskarka написа:
bobo_13 написа:ХАха, Локо се събра преди 1 седмици без тренировки и контроли и прави за смях "звездната" селекция на Левски, която цяло лято тренира. Къде ги видяхте тези положения за Левски. Освен 2 удара на Божинов от близо в аут. Кажете ми някое друго положение, че и на лайвскор-а не виждам да ги пише?

Кой е казал, че селекцията е "звездна" ?
С бутане и ръгане и други могат, както видяхме, започват със "З".

Е как да не е звездна? Звезден капитан Божинов, национала на Македония Наумовски, националения ляв защитник Минев, силния центр.защитник Стойчев, испанския плеймекър Бедоя, Сърмов, игралия в Херта - Домо и звездата на Ботев Луис Педро. Нали така ги представяха като добавим завърналия се национал Гаджев и завърналия се след контузия Велев.

А само погледни играчите на Локо и ги сравни с тези на Левски

Играчите си бяха представени съвсем нормално, това, че вие си доукрасявате е нещо друго ;)
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
scb
Контакти:

Мнениеот scb » 19 юли 2014 21:41

На мен Левски много ми харесаха как играят в този мач и мисля че безпристрастните зрители биха казали същото. В този отбор на Левски има много потенциал и с малко повече търпение нещата в Левски ще се оправят.

Потребителски аватар
bomba014

Мнениеот bomba014 » 19 юли 2014 21:41

от нас се иска да подкрепяме Левски и това ще правим ,нека момчетата работят на спокойствие ,след месец Левски ще е доста по-обигран и тогава ще се види истинското лице .Само Левски !

Потребителски аватар
popokutepetel
Контакти:

Мнениеот popokutepetel » 19 юли 2014 21:41

Мъка-а-а-а. Нищо старо не е забравено и нищо ново не е научено.
Вече не знам треньора ли е виновен и ги кара да играят с тия безсмислени и безконечни центрирания или играчите са толкова зле, че нищо друго не могат!
Вярно, трудно могат да се правят изводи от един единствен мач, но от това което се видя е, че във физическа подготовка отбора е гигазле. При положение, че Локо се събраха преди седмица от плажовете това, че Левски не можеше да ги смаже второто полувреме, а накрая трудно ходеха показва колко са зле във физическо отношение. Домусчийски е поне с 10 кила отгоре и е тромав като руски Москвич. Корнерите, като миналата година са си общо-взето аут, а статичните положения като цяло безсмислено прекъсване на играта. Играта с едно докосване е явно непознато в този отбор. В отнемане на топката да кажем, че са дръпнали с една идея - миналата година ги минаваха като варелчета, а тази при повечето опити за отнемане се стигаше до фал. Абе изобщо ако на тия не им напълнят главата да свалят топката долу, да играят бързо и с едно докосване май ще подобрят рекорда от 14 загуби за един сезон.
Изобщо много зле като се има предвид противника. Треньорът също ме разочарова. За него се твърдеше, че изповядва тоталния нападателен футбол. В случая срещу толкова неподготвен противник дори не посмя да рискува второто полувреме с промяна на схемата от 4-4-2 на 3-5-2 или 4-3-3 примерно.
Ако играят по същия начин и срещу Панчарево направо са си сготвени с 0:1 или в най-добрия случай 0-0

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 19 юли 2014 21:41

Този мач показа, че и 12 отбора са много за А група.

Потребителски аватар
Caligula furious 77

Мнениеот Caligula furious 77 » 19 юли 2014 21:43

batmanlevski написа:видя се доста желание и борба ,определено има подобрение в играта,но може би след 4-5 мача ще се случват нещата по-добре. иначе Наско Курдов е свободен агент и е в София и чака да поведе атаката на Левски !добро впечатление направиха Домо ,Педро и Прохазка !

Така е, след усърдни тренировки и с повече късмет "сините" може, дори да победят,да речем...Марек!
Последна промяна от Caligula furious 77 на 19 юли 2014 21:43, променено общо 1 път.
[rimg]http://www.mytinyphone.com/uploads/users/1980mercurytruck/493491.gif[/rimg]

Lead me not into TEMPTATION...Oh HELL...who am I kiding?
Follow me,I know a shortcut!!

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 19 юли 2014 21:43

Гонзо и Мурсия трябва да си заминават от "Левски". Не може с такива некадърни ръководители да се преследват поставените цели. Този "Левски" не е ОТБОР.
В момента "Левски" е ФК "Батков". Това е всъщност вече дванадесет сезона..
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
caci

Мнениеот caci » 19 юли 2014 21:43

Нямам думи,всъщност имам,но са само псувни.Най много ме дразнеха в тоя мач Божинов,Прохазка,Сърмов и Крумов.Гаджев изобщо не знам защо влезе,тоя е доказан некадърник.Изобщо всички ми изглеждаха някак схванато-дървени,като спънати коне.Изключението е Луис Педро.И влизат в единоборствата като нежни китки.Изобщо положението е потресаващо.Дано само не изпаднем.
Интервю на ген. Джуров:
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!
А аз мразя тази грешка цска!

Потребителски аватар
Централен

Мнениеот Централен » 19 юли 2014 21:44

bomba014 написа:от нас се иска да подкрепяме Левски и това ще правим ,нека момчетата работят на спокойствие ,след месец Левски ще е доста по-обигран и тогава ще се види истинското лице .Само Левски !

:lol: :lol: :lol:
„Човек заради едното име красно живей"
Рачко Пръдлето

" валидол за теб на 07 Окт 2013 19:32 :
Да и некрофил съм. "

Потребителски аватар
captain_drifuss
Контакти:

Мнениеот captain_drifuss » 19 юли 2014 21:44

къде сте бе, левскарчета!? бяхте много отворени в четвъртък, днес сте някак умърлушени... не ви ли прави щастливи приказната феерия в синьо, която ви представиха вашите любимци срещу сглобения през седмицата отбор на Локо?
днес бяхте страховити, нямам търпение да дойде мачът от втория кръг...

Върни се в “Левски”