Левски София - Берое Ст. Загора | 18:30 ч.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Син до гроб_
Контакти:

Re: Левски София - Берое Ст. Загора | 18:30 ч.

Мнениеот Син до гроб_ » 06 юли 2014 12:18

Сега чета, че сме имали интерес към Джазула. Я по-запознатите да кажат какво що е, че от това което съм гледал го докарва на Тасевски N:2.
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 06 юли 2014 12:20

Син до гроб_ написа:Сега чета, че сме имали интерес към Джазула. Я по-запознатите да кажат, че от това което съм гледал го докарва на Тасевски N:2.

Джазула през първия полусезон беше на ниво, но от пролетта е бледо копие на онзи играч, който беше основен играч на Литекс до зимата.
Те и затова го махнаха. А и трудно би се навил с тавана на заплатите при нас. За последно аз четох, че е пред договор с отбор от Турция.

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 06 юли 2014 12:36

Все ми е тая дали ще бием,искам да видя отбора да играят като отбор,да има смисъл в играта.
Изображение

rebel
Контакти:

Мнениеот rebel » 06 юли 2014 12:37

zlato1234 написа:Ще го излъчват ли по Канал 3 или друга телевизия? :roll:

Не знам за телевизии, но в сайта на Берое се излъчват контролите на Берое :) http://www.beroe.bg

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 06 юли 2014 12:54

alfalik написа:Ще паднеме лошо :(

Не мисля така.
Изображение

Потребителски аватар
Djack_84
Контакти:

Мнениеот Djack_84 » 06 юли 2014 13:11

Няма да е лошо чичко Мурсия(не че ще ме чуе де :) ) в оставащите 2-3 контроли да обиграва състава за първенството.Ясно е,че ще има 2-3 -ма нови,които обаче ще се включат по-късно заедно с юношеските национали.Галин Ташев има талант,но едва ли може да се разчита отсега на него за ляв бек в сериозните мачове.В тази връзка не е лошо Белаид да изиграе няколко мача на тази позиция(той в Локото предимно там игра) и заедно с Димов,Стойчев и Меси да карето в отбрана.Може и Крумов да се пробва отляво.В халфовата линия Велев,Балтанов и пред тях Гаджев.Напред - Домо,Огнянов и Божинов.Тони Огнянов обаче показва колебливи изяви след контузията и според мен поне за начало не е готов за титуляр.Лично според мен на този етап с ограничения потенциал с който разполагаме не е никак лоша система 3-5-2: Меси и Огнянов по двата фланга.Белаид,Димов и Сточев в центъра.Вътрешни халфове Велев,Балтанов и Гаджев и напред Валери-Валери.

Потребителски аватар
bold
Контакти:

Мнениеот bold » 06 юли 2014 13:27

Според мен минимална победа за Левски.По-важно е каква игра ще покаже отбора

ico_beroe
Контакти:

Мнениеот ico_beroe » 06 юли 2014 14:11

надявам се да се получи приятна контрола без контузени и от двата отбора и същевременно здрав мач има още доста какво да се желае и от двата отбора ...но Берое като цяло е по обиграният и по някакси качественият отбор...по скоро и двамата тренъори ще търсят схеми и варианти в по глобален план...но след мача най важното е всички да са здрави...само берое ...лустрация за чорбата със закон са създадени със закон да ги заличат...и да почнат наново от а окръжна ....

konvoec
Контакти:

Мнениеот konvoec » 06 юли 2014 15:40

Син до гроб_ написа:Сега чета, че сме имали интерес към Джазула. Я по-запознатите да кажат какво що е, че от това което съм гледал го докарва на Тасевски N:2.

Чеп за зейе не става. Цоневи са с една класа отгоре, а и от тех нищо не става на последък. Значи си прави сметка за къв играч става въпрос. Бавен, тромав, не тича достатъчно, но за сметка на това трябва да дава пасове като по конец. Е. не ги дава! От това което гледах - пълна издънка. Вземем ли го този, ще се чудим как да го разкараме. Това показа в Литекс, при нас МОЖЕ да е различно, ама надали...

Върни се в “Левски”