Трансферно лято 2014 (Спекулации, трансфери, мълви и т.н)
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- levskar forever
- Контакти:
Re: Трансферно лято 2014 (Спекулации, трансфери, мълви и т.н)
Аз пък не съжелявам,точно в тези моменти се познават истинските левскари.Предложи ли му малко повече пари и той веднага бяга.Евала на Гаджев,много хора го плюят,но той поне е мъжкар и голям левскар.Интересно ми е,когато подгонят Домусчиев скоро време ,какво ще стане с отборчето им,и колко време ще се помни.
Не е важно колко акъл имаш,важното е да ти дойде навреме!!! [url=http://www.mrazia.com/483/CSKAa.html][img]http://www.mrazia.com
Мистри и аз съм на това мнение ама имам наблюбение аз съм от Монтана и отбора се събра пред хотел Житомир в центъра на града имам предвид отбора на Монтана остави, че повечето са ми неизвестни момчета с изключение на Росен Колев и правилно си ме разбрал момчета защото повечето не са на повече от 22-24 години и почти всичките дойдоха с коли за по 50-60000 лева за това ми е мисълта ,че реват за повече и повече а дали ги заслужават и тия е отделен въпрос

AN71 написа:Мистри и аз съм на това мнение ама имам наблюбение аз съм от Монтана и отбора се събра пред хотел Житомир в центъра на града имам предвид отбора на Монтана остави, че повечето са ми неизвестни момчета с изключение на Росен Колев и правилно си ме разбрал момчета защото повечето не са на повече от 22-24 години и почти всичките дойдоха с коли за по 50-60000 лева за това ми е мисълта ,че реват за повече и повече а дали ги заслужават и тия е отделен въпрос![]()
За много неща си прав.Двт се много пари на куцо и сакато.
Но уравновиловката не е решение.
Да е жив и здрав-ще видим до къде ще стигне.

- Red Warrior
- Контакти:
Шампионът на България Лудогорец нанесе сериозен удар по Левски. Разградчани отмъкнаха от "Герена" един от най-големите таланти на "сините" - 19-годишното крило Стивън Петков. Младокът ще продължи кариерата си при "орлите", след като подписа договор за три години.
Новината потвърди изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев.
Странно защо, юношата на Левски не получи предложение за нов договор на "Герена" и си събра багажа в посока Разград.
В момента Стивън Петков е на лагер с юношеския национален отбор, който се подготвя за участието си на Европейското първенство до 19 години.
Юношата на Левски е роден през 1995 година. Дебютира за "сините" на 23 април 2012 година в мач от първенството с Калиакра. През изминалия сезон изигра 6 мача, но не успя да се разпише.
"топспорт.бг"
Новината потвърди изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев.
Странно защо, юношата на Левски не получи предложение за нов договор на "Герена" и си събра багажа в посока Разград.
В момента Стивън Петков е на лагер с юношеския национален отбор, който се подготвя за участието си на Европейското първенство до 19 години.
Юношата на Левски е роден през 1995 година. Дебютира за "сините" на 23 април 2012 година в мач от първенството с Калиакра. През изминалия сезон изигра 6 мача, но не успя да се разпише.
"топспорт.бг"
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
Негова си работа, няма да заплача, че си е тръгнал. 

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Като си заминал, много му здраве.
Винаги в такива моменти лъсват всички като хора. Предпочете на Домуса парите пред Отбора на народа.
Левски го е имало преди Стивън (сериозно, ебаси изгъзеното име), ще го има и след него.
Винаги в такива моменти лъсват всички като хора. Предпочете на Домуса парите пред Отбора на народа.
Левски го е имало преди Стивън (сериозно, ебаси изгъзеното име), ще го има и след него.
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".
- modor
- Контакти:
Голям праз 

"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
Започвам да се притеснявам. Много хора си тръгват, а почти никой не идва.
"Тоя и без това не ставаше."