Трансферно лято 2014 (Спекулации, трансфери, мълви и т.н)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Bate_Mitko
Контакти:

Re: На курорт за още 1 година

Мнениеот Bate_Mitko » 01 юли 2014 16:17

bobo_13 написа:След поредното "иде ми - дойде ми" Гаджев не успя да се уреди с трансфер в чужбина и подписа нов договор с Левски за 1+1 година. След като през зимата и последния в Украйна не го пожела, Владко пак подписа договор с Левски, където ще е на курорт, без да си дава много зор и ще получава скромните 8000 евро заплата на месец + бонуси.

Крайно неморално е това спрямо всички привърженици на Левски. Гаджев отказа да подпише договор и беше свободен играч само и само да си уреди отборче в чужбина, ако беше станало ЛЕвски нямаше даполучи и стотинка.

Самата история говори достатъчно за липсата на футболни качества у Гаджев, а и факта, че като полузащитник за 5 години бележи не повече от 2-3 гола на сезон не са оптимистични за Левски. Още по-зле е с асистенциите. Да не говорим, че във важните мачове може да го чуеш само ако се сдърпа с някой или получи картон.

И тук идва въпросът...заслужава ли Гаджев да е футболист на Левски и да получава по 8000 евро(вчера в Гонг казаха, че ще взема по 15К евро) на месец?

http://levski.gong.bg/bg-football/a-gru ... vec-285871

При такива кинти в Левски се питам за какво му е в чужбина ?!? На времето ходиха в чужбина за пари футболистите сега си подритват в нашето първенство, презадоволени са , играят когато им е кеф! То Гаджев вече за смях стана с неговите трансфери всеки сезон и все не може да си намери отбор!
Ако не можеш да подкрепяш любимият отбор когато губи, не го подкрепяй и когато печели!
Бъди толерантен, битката е долу на терена!
Само БОТЕВ ПЛОВДИВ !

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 01 юли 2014 16:18

Какво да кажа, ще е от полза. Но определено не ми харесва желанието му всяко лято да напусне отбора по посока чужбина.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
Tobacco
Контакти:

Мнениеот Tobacco » 01 юли 2014 16:22

На курорт или не,няма по-добър футболист от него в Левски,пък да не говорим за халф.

И последно 8000 хиляди евро или 15к евро?Май се оплете нещо :lol:
Офтопик:

Офтопик:

Потребителски аватар
zlato1234
Контакти:

Мнениеот zlato1234 » 01 юли 2014 16:22

Bate_Mitko написа:При такива кинти в Левски се питам за какво му е в чужбина ?!? На времето ходиха в чужбина за пари футболистите сега си подритват в нашето първенство, презадоволени са , играят когато им е кеф! То Гаджев вече за смях стана с неговите трансфери всеки сезон и все не може да си намери отбор!

Отбор може да си намери, въпросът е, че хем иска отбора да е голям, хем да взима много пари. А той не е показал качества за такъв отбор. Искат го в Русия, Италия и Китай, но все малки отбори. Напълно разбираемо е, да не иска в тях въпреки парите, все пак не е на 30+ години, че да ходи където му падне за много пари. И още нещо, за разлика от много цесекари и всякакви други той не се продаде на друг БГ отбор заради 5-6 хил. лв повече. ;)

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 01 юли 2014 16:23

За мен Гаджев и в най-трудните моменти е бил лоялен към Левски . Радвам се ,че се връща при нас . В негово лице ние имаме играч с левскарско сърце и хъс за победа . Гаджев никога не е бил мишка и не се е крил .

А заплатата няма какво да я коментирам . Щом има кой да му ги дава тези пари значи така трябва да бъде .

Потребителски аватар
Централен

Мнениеот Централен » 01 юли 2014 16:30

bobo_13 написа:След поредното "иде ми - дойде ми" Гаджев не успя да се уреди с трансфер в чужбина и подписа нов договор с Левски за 1+1 година. След като през зимата и последния в Украйна не го пожела, Владко пак подписа договор с Левски, където ще е на курорт, без да си дава много зор и ще получава скромните 8000 евро заплата на месец + бонуси.

Крайно неморално е това спрямо всички привърженици на Левски. Гаджев отказа да подпише договор и беше свободен играч само и само да си уреди отборче в чужбина, ако беше станало ЛЕвски нямаше даполучи и стотинка.

Самата история говори достатъчно за липсата на футболни качества у Гаджев, а и факта, че като полузащитник за 5 години бележи не повече от 2-3 гола на сезон не са оптимистични за Левски. Още по-зле е с асистенциите. Да не говорим, че във важните мачове може да го чуеш само ако се сдърпа с някой или получи картон.

И тук идва въпросът...заслужава ли Гаджев да е футболист на Левски и да получава по 8000 евро(вчера в Гонг казаха, че ще взема по 15К евро) на месец?

http://levski.gong.bg/bg-football/a-gru ... vec-285871

Искаше го в Етър ли? :lol:
И какво ви пука на акционери, пернати ,и фенове на отбори от незнайни групи? :lol:
Коментирайте си Орехчето, Строежа... :lol:
„Човек заради едното име красно живей"
Рачко Пръдлето

" валидол за теб на 07 Окт 2013 19:32 :
Да и некрофил съм. "

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 01 юли 2014 16:33

Боклук, да не стъпва при нас! Само сее раздори в съблекалнята и се влачи по-терена все едно е на 80!

Може да има талант, да е много добър футболист ама е невероятен мързел и пълен интригант като човек!

Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Трансферно лято 2014 (Спекулации, трансфери, мълви и т.н)

Мнениеот TristaNNN » 01 юли 2014 16:44

memnto написа:
TristaNNN написа:
memnto написа:Не изключва разбира се. Просто попитах тогава от къде са го искали наистина, като изключим вестникарските партенки.

Ами за голяма жалост понякога се налага да четем и партенки. Впрочем, във вашия подфорум има един дето пишел на Бадема във ФБ, та може да го помолиш да разучи. Предполагам, че Гаджев и Гъргоров се имат покрай национлания, та Бадема сигурно ще си каже какво знае :roll:

Свържи се с него и го разпитай. ;)

Каква сума може да предложите на Ботев за някой от техните футболисти? :roll:
Офтопик:
Стори ми се, че го бях написал и преди? :roll: :roll: :roll:

И защо аз да се свързвам с колегата ти, като ти задаваш въпроса и вероятно искаш да получиш отговора? Да ти имам и начина на мислене :shock:
Колкото до това каква сума можем да предложим на Ботев, отговорът е 0, пари нямаме и си кретаме тихичко, че след това не искаме разни власи и кариоки да ни разнасят с години по съдилищата :idea:
Офтопик:
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:

GAVAO
Контакти:

Мнениеот GAVAO » 01 юли 2014 17:35

Егати и нахалника!Вместо да му дават такава заплата на този бездарник,а той по цял сезон да се чуди в кой мач да си изпроси червен картон за да не играе,парите за него трябваше да се вложат в сектор А.

milanov69
Контакти:

Мнениеот milanov69 » 01 юли 2014 17:38

Каквото и да дрънкате "разбирачи" такива, Гаджев е един от най-добрите халфове в България !

Върни се в “Левски”