Дискусии: Левски - Литекс
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Дискусии: Левски - Литекс
След показаното срещу Черно море съм оптимист за сряда,мисля,че ще бием с 2:1 

след последния съдийски сигнал, доволната публика ще скандира: Еньоооооооо, Еньоооооооооооо 

Кой ще ходи ? Аз идвам с баща ми, брат ми, един приятел, а той сигурно с още доста приятели. :D 2 сектора да се напълнят е предостатъчно. 

storm написа:Доктор Хаус написа:Тиеро и Грило какви играят?
контузени
YoTheReal написа:Кой ще ходи ? Аз идвам с баща ми, брат ми, един приятел, а той сигурно с още доста приятели. :D 2 сектора да се напълнят е предостатъчно.
За съжаление мача е през седмицата и това ме възпрепядства

-
- Контакти:
Отбора се посъбуди, крайно време е и публиката да го направи. Идвайте на мачовете, не е толкова трудно.
ehh написа:PFC Litex написа:...Най-важния елемент е, че "правилния" не е на кормилото, а това е голям плюс![]()
...
Много се заблуждаваш, ама карай.
Може и да съм в заблуда, не зная, но аз гледам как играят сега и как играха преди.

delqnski47 написа:sin4ec написа:Делянски,няма проблем-ако искаш,аз ще те водя на мача с мене и ще те върна,където кажеш.Ти си читав и това наистина е последен проблем...
Нее това да отида на мач на Левски можеше да стане преди 30 години,когато на дербито нямаше Сектор Б и Г и публиката е била смесена!Тогава не е имало проблеми!
Сега има псувни,хулиганщини и всякви такива!Иначе за мачове на националния отбор проблеми няма никакви!Без проблем мога да дойда при вашто стадо и да избягам от моето за един мач примерно![]()
Преди няколко години ходих с мой приятел цесекар точно на Левски-Литекс и си беше весело!
25.11.2009 г. /Сряда/ 19.30 ч.
ЛЕВСКИ /Сф/ - ЛИТЕКС /Лч/
НИКОЛАЙ ЙОРДАНОВ Сф, НИКОЛА ДЖУГАНСКИ СфО, НИКОЛАЙ ПЕТРОВ Гб,
4-ти ГЕОРГИ ИГНАТОВ Сф
За мен в момента това е най-добрият съдия в България

-
- Контакти: