Анкета: Новият треньор

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Кой да е?

Иван Колев
1
1%
Любко Петрович
7
5%
Светослав Тодров
3
2%
Елин Топузаков
4
3%
Ивайло Петев
80
62%
Кристиан Арамбашич
2
2%
Асен Букарев
5
4%
Миливойе Брачун
2
2%
Неделчо Матушев
2
2%
Вили Вуцов
23
18%

Общо гласове: 129

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Анкета: Новият треньор

Мнениеот TristaNNN » 19 май 2014 10:21

Не смятам, че треньор ще е който и да е от изброените в анкетата. Аз тайничко се надявам на Ероносян, макар че според изказванията, а и вестите в пресата, този вариант засега е утопичен :|
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
bobbi
Контакти:

Мнениеот bobbi » 19 май 2014 10:32

Дано да е Петев!

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 19 май 2014 14:19

Ивайло Петев в нашият храм на Аспарухов ти ела.Завладей ни с великата игра.Ще те издигнем на пиедестал ние. Когато твоята осанка с всенародната любов се сдобие. И ще те сложим на императорския трон любим.Като Цезар ще бъдеш ти непоклатим.Ще се почувстваш целунат ти от Господ Бог.Уважаван от левскарският народ.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

Потребителски аватар
bobbi
Контакти:

Мнениеот bobbi » 19 май 2014 16:07

Kris_men2000 написа:Ивайло Петев в нашият храм на Аспарухов ти ела.Завладей ни с великата игра.Ще те издигнем на пиедестал ние. Когато твоята осанка с всенародната любов се сдобие. И ще те сложим на императорския трон любим.Като Цезар ще бъдеш ти непоклатим.Ще се почувстваш целунат ти от Господ Бог.Уважаван от левскарският народ.

Ехе,браво!

svetli-lz
Контакти:

Мнениеот svetli-lz » 19 май 2014 16:33

russia написа:
Kris_men2000 написа:Ивайло Петев в нашият храм на Аспарухов ти ела.Завладей ни с великата игра.Ще те издигнем на пиедестал ние. Когато твоята осанка с всенародната любов се сдобие. И ще те сложим на императорския трон любим.Като Цезар ще бъдеш ти непоклатим.Ще се почувстваш целунат ти от Господ Бог.Уважаван от левскарският народ.

:lol: :lol: :lol:
И продължава: Само левскар не се наричай, ами фланелката бързо си събличай! Няма Батко/в/ няма кака, пет качулки вън те чакат! :mrgreen:

с акции те съблазняват в цесекато всичко обещават

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 19 май 2014 18:57

milen.hristov написа:
TodorT написа:
ЕМИЛ написа:Иначе анкетата е култова ? :mrgreen: Светослав Тодоров бившият футболист на Литекс и Портсмут ли е ? :?

Да, сега е треньор на Добруджа :lol: :lol: :shock: :lol:

Всички тези са спрягани в момента от една или друга медия, с изключения на Любко, но него си го слагам по принцип като мой вечен фаворит

И аз му се радвах на Любко.....ама да не забравяме, че вече си е на бая годинки човека ;)
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

emil51
Контакти:

Мнениеот emil51 » 19 май 2014 21:15

Новият треньор трябва да е ПЕТЕВ ИЛИ СЕДРИК БАРДОН....

Потребителски аватар
Show Must Go On

Мнениеот Show Must Go On » 20 май 2014 00:34

Моля махнете Батков - за да се върне мецената от Въгларово :evil: :evil: :evil:

ivan_svet
Контакти:

Мнениеот ivan_svet » 20 май 2014 16:39

Гласувам за Петев, защото от предложените ми се струва най-надежден. Но от друга страна, като се има предвид че лумпените, които го съблякоха едва ли са се осъзнали, и да дойде Петев, той ще работи под излишно напрежение. А това ще радва само противниците на "Левски", в т.ч. и гореспоменатите лумпени, от които отборът получава глоби и всевъзможни наказания, вместо истинска подкрепа.

plamak
Контакти:

Мнениеот plamak » 20 май 2014 18:37

На Левски треньор трябва да бъде Ивайло Петев, защото доказа, че няма по добър от него. Сигурен съм, че Левски при него ще има силна игра и собствен стил.

Върни се в “Левски”