Анкета: Новият треньор
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Анкета: Новият треньор
Не смятам, че треньор ще е който и да е от изброените в анкетата. Аз тайничко се надявам на Ероносян, макар че според изказванията, а и вестите в пресата, този вариант засега е утопичен 

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Дано да е Петев!
- Kris_men2000
Ивайло Петев в нашият храм на Аспарухов ти ела.Завладей ни с великата игра.Ще те издигнем на пиедестал ние. Когато твоята осанка с всенародната любов се сдобие. И ще те сложим на императорския трон любим.Като Цезар ще бъдеш ти непоклатим.Ще се почувстваш целунат ти от Господ Бог.Уважаван от левскарският народ.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.
Kris_men2000 написа:Ивайло Петев в нашият храм на Аспарухов ти ела.Завладей ни с великата игра.Ще те издигнем на пиедестал ние. Когато твоята осанка с всенародната любов се сдобие. И ще те сложим на императорския трон любим.Като Цезар ще бъдеш ти непоклатим.Ще се почувстваш целунат ти от Господ Бог.Уважаван от левскарският народ.
Ехе,браво!
russia написа:Kris_men2000 написа:Ивайло Петев в нашият храм на Аспарухов ти ела.Завладей ни с великата игра.Ще те издигнем на пиедестал ние. Когато твоята осанка с всенародната любов се сдобие. И ще те сложим на императорския трон любим.Като Цезар ще бъдеш ти непоклатим.Ще се почувстваш целунат ти от Господ Бог.Уважаван от левскарският народ.
![]()
![]()
![]()
И продължава: Само левскар не се наричай, ами фланелката бързо си събличай! Няма Батко/в/ няма кака, пет качулки вън те чакат!
с акции те съблазняват в цесекато всичко обещават
- modor
- Контакти:
milen.hristov написа:TodorT написа:ЕМИЛ написа:Иначе анкетата е култова ?Светослав Тодоров бившият футболист на Литекс и Портсмут ли е ?
Да, сега е треньор на Добруджа![]()
![]()
![]()
Всички тези са спрягани в момента от една или друга медия, с изключения на Любко, но него си го слагам по принцип като мой вечен фаворит
И аз му се радвах на Любко.....ама да не забравяме, че вече си е на бая годинки човека

"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
Новият треньор трябва да е ПЕТЕВ ИЛИ СЕДРИК БАРДОН....
- Show Must Go On
Моля махнете Батков - за да се върне мецената от Въгларово

Гласувам за Петев, защото от предложените ми се струва най-надежден. Но от друга страна, като се има предвид че лумпените, които го съблякоха едва ли са се осъзнали, и да дойде Петев, той ще работи под излишно напрежение. А това ще радва само противниците на "Левски", в т.ч. и гореспоменатите лумпени, от които отборът получава глоби и всевъзможни наказания, вместо истинска подкрепа.
На Левски треньор трябва да бъде Ивайло Петев, защото доказа, че няма по добър от него. Сигурен съм, че Левски при него ще има силна игра и собствен стил.