Литекс - Левски София

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Re: Литекс - Левски София

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 18 май 2014 12:04

onegavon написа:Божи се поразигра напоследък и можеше да вш свърши работа за догодина.

Е той за това се е поразиграл. Разбрал е, че трябва да тръгне от ниско към някакво средно положение, няма все Сити, Юве и Спортинг да го купуват я.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Blagoy
Контакти:

Мнениеот Blagoy » 18 май 2014 13:13

konvoec написа:Тоя отбор колкото по-рано си замине, толкова по-добре за българския футбол. Ловеч е хубав град, чисто е и е красиво, обаче не може да имаш еди колко си жители и на ДЕРБИТАТА да има 1000 човека. Да ходят да си гледат живота и дано скоро(като се махне Ганчев), отборът им да си иде където му е мястото - в Б група! Иначе, относно школа са супер, което е похвално, обаче е*ем ти школата, като ми играят дербита преди 1000 човека(а понякога и много по-малко)!

А вие колко бяхте на последния мач Левски-Литекс? 20 000? Да, но ако махнеш последната нула. Нали сте отбора на народа, с милиони фенове. Да кажа ли, че не заслужавате А група? На "вечното дерби" се събирате едва по 10-ина хиляди... Къде си тръгнал да говориш за публика?
И вчера имаше може би 2500-3000 човека на стадиона. Не че е толкова важно, не казвам, че сме били много и че е похвално, но леко се изхвърляш с тия коментари. А и има и други обективни причини за отлива на публика в Ловеч конкретно този сезон, но не мисля, че е нужно да ти обяснявам, въпреки, че силно се съмнявам умственият капацитет да ти стигне сам да си направиш изводите.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
molteni
Контакти:

Мнениеот molteni » 18 май 2014 13:22

Завърши този феноменален сезон. Общата статистиката(А група, Купа на България и ЛЕ) ни е впечатляваща :

22 п 8 р 16 з г-р 71-44

Другата година целта ще е изграждането на отбор. Няма да се борим за първото място(Лудогорец ще направят 4 поредни), но ако се работи правилно(малко вероятно)....през сезон 2015/2016 може да се очаква нещо добро.

konvoec
Контакти:

Мнениеот konvoec » 18 май 2014 15:43

Blagoy написа:
konvoec написа:Тоя отбор колкото по-рано си замине, толкова по-добре за българския футбол. Ловеч е хубав град, чисто е и е красиво, обаче не може да имаш еди колко си жители и на ДЕРБИТАТА да има 1000 човека. Да ходят да си гледат живота и дано скоро(като се махне Ганчев), отборът им да си иде където му е мястото - в Б група! Иначе, относно школа са супер, което е похвално, обаче е*ем ти школата, като ми играят дербита преди 1000 човека(а понякога и много по-малко)!

А вие колко бяхте на последния мач Левски-Литекс? 20 000? Да, но ако махнеш последната нула. Нали сте отбора на народа, с милиони фенове. Да кажа ли, че не заслужавате А група? На "вечното дерби" се събирате едва по 10-ина хиляди... Къде си тръгнал да говориш за публика?
И вчера имаше може би 2500-3000 човека на стадиона. Не че е толкова важно, не казвам, че сме били много и че е похвално, но леко се изхвърляш с тия коментари. А и има и други обективни причини за отлива на публика в Ловеч конкретно този сезон, но не мисля, че е нужно да ти обяснявам, въпреки, че силно се съмнявам умственият капацитет да ти стигне сам да си направиш изводите.

Умственият ми капацитет наистина не е особено голям, обаче го зарежи това. Населението на Дупница сигурно е що-годе сходно с това на Ловеч, само че там хората предпочитат да идат на мач, вместо каквото и да е друго. Причините да няма левскари на стадиона са много, само че като един ден се разкарат, всички пак ще са там, а когато един ден Гриша Ганчев си оттегли инвестициите, ще останат 20 ултраса, 30 запалени фена и 400 човека, които я идат, я не, на мачовете на 4-кратните(или колкото са там и не ме интересува) шампиони. Идеята на мен ми е, че ми се ще да има отбори, които имат повече публика, да бъдат в А група. За отлива на публика в Ловеч можеш да ми разкажеш, пък аз ще пробвам да си напрегна целия капацитет, за да успея да усетя тънкостта на проблема...

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 18 май 2014 15:59

Дузпата беше повече от смешна, а скапаните коментаторчета се правят на ударени. Ако тази дузпа беше дадена на Левски, щяха до края на мача да реват, че няма никаква дузпа. А тук във форума щяха да се направят 45435345345 теми за съдийския Левски.
Последна промяна от Eminem на 20 май 2014 17:53, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 18 май 2014 16:07

Няма какво толкова да очакваме от юношите. Школата ни е катастрофална. Треньорите там са абсолютни некадърници и не могат да ги научат на тактика, техника, да ги подготвят физически. Как да станат футболисти ? И като ги пратят в някакви мизерни и некадърни отборчета, си мислят, че това ще им помогне, а така още повече ги закопават.
Решението е чуждестранен методист в школата. Само тогава ще започват да излизат таланти.

Братята Цоневи трябва всеки мач да го започват с жълт картон.

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 18 май 2014 16:09

Eminem написа:Няма какво толкова да очакваме от юношите. Школата ни е катастрофална. Треньорите там са абсолютни некадърници и не могат да ги научат на тактика, техника, да ги подготвят физически. Как да станат футболисти ? И като ги пратят в някакви мизерни и некадърни отборчета, си мислят, че това ще им помогне, а така още повече ги закопават.
Решението е чуждестранен методист в школата. Само тогава ще започват да излизат таланти.

Братята Цоневи трябва всеки мач да го започват с жълт картон.

Орачев и той всеки мач до 20-та минута е за червен картон. Но това е положението в ДЮШ. Не са виновни момчетата, толкова си могат.

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 18 май 2014 19:49

Според мен на такъв терен не трябва да се играе футбол. Никъде не съм виждал такива локви. Нали уж Гришата хвърли хиляди за стадиона, явно са скътали от тревата и бандажа. Добре, че нямаше някой тежко контузен!

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 19 май 2014 10:30

angelofdeath написа:Според мен на такъв терен не трябва да се играе футбол. Никъде не съм виждал такива локви. Нали уж Гришата хвърли хиляди за стадиона, явно са скътали от тревата и бандажа. Добре, че нямаше някой тежко контузен!

Ти се радвай, че никой не се удави... Явно в двата отбора тренират и плуване.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

levskar1978
Контакти:

Мнениеот levskar1978 » 19 май 2014 14:33

Даже Топузаков изкъпаха :mrgreen: При един шпагат го заляха, трябваше и сапун да му предложат :oops:

Върни се в “Левски”