Извънредно: Масов бой между фенове на Левски и ЦСКА

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
COVINI

Re: Извънредно: Масов бой между фенове на Левски и ЦСКА

Мнениеот COVINI » 07 май 2014 21:41

Отново супер малоумни действия на родната полиция ни пази,вместо да арестува наркоманите дошли не да гледат срещата ги остави свободно да си правят каквото искат.Ние нямаше и да разберем за тях,ако си бяха мълчали и изчакали края на мача.Да отличим и уникалната охрана която отвори вратите и после се покри.За отвънка пак се видя кои са бегачите мятащи бомби и камъни.Имам усещането че фуражките нарочно допускат такива случки та после да отчитат дейност и да се хвалят помежду си.Същото нещо стана и в Младост предишния път,тези от подлеза са видяли качулките но не са съобщили за тях,а след това набързо викнаха подкрепления и ни затвориха без вина.
Лефскарче се нариииичам
Да паса обиииичам
След дрога тииичам
Буквара срииичам

Потребителски аватар
MAXIMUS
Контакти:

Мнениеот MAXIMUS » 07 май 2014 21:48

teerr написа:
milen.hristov написа:Жесток бой си спретнаха феновете на Левски и ЦСКА по време на женския волейболен финал в зала „Христо Ботев“ в София. Потрошени са всички прозорци на залата.

Агитките на „сини“ и „червени“ се сблъскаха извън залата с камъни, столове и всякакви други подръчни средства. „Сините“ запалянковци, които бяха извън залата се принудиха да влязат във фоайето, тъй като „червените“ ги атакуваха отвън.

Срам ме е ... без да намеквам ..на 100 години сме ама ....ме е срам .... Писна ми да гледам некви Отрепки да мътят водата ...ПИСНА МИ ..гледам и виждам едни Плъхове , Гниди Ужас ...не искам да ги има на стадиона ...искам като Левскар след като паднат моите приятели от Армията да ги бъзикам ...ама не им развинтвам главата от бой //щот са мърши ....Ей тва не е нормално ...

+1948. Така трябва да е ! Някой по-горе беше споменал, че малко бие полицията !

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 07 май 2014 21:51

По темата: ... тез хлапаци, дето трошат обществена собственост да ги барнат и да си избачкат щетите до последната стотинка, па да видим дали пак ще безчинстват.
Последна промяна от Red_Neck на 07 май 2014 21:53, променено общо 1 път.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
MAXIMUS
Контакти:

Мнениеот MAXIMUS » 07 май 2014 21:52

Колкото и да не ми се иска, трябва да призная, че жена ми е права като не ми дава да заведа сина си на мач! Господа управляващи, господа полицаи, какво правим, да ви...

САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ!
Контакти:

Мнениеот САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! » 07 май 2014 22:00

MAXIMUS написа:Колкото и да не ми се иска, трябва да призная, че жена ми е права като не ми дава да заведа сина си на мач! Господа управляващи, господа полицаи, какво правим, да ви е*а майката грозна!?

Разбира се,че нищо!Защото така е далеч по-добре за тях... медиите се активизират само преди мачовете да казват как не трябва да ходиме на мач,но сега може и да не се отрази...

Reddd
Контакти:

Мнениеот Reddd » 07 май 2014 22:05

Кашчей написа:
dodo7271 написа:https://www.youtube.com/watch?v=UIsk0NCqDUs

Хайде стига сте раздавали морал. Вижте какво става тук - бой между фенове на Галатасарай и Бешикташ в МАЧ ПО БАСКЕТБОЛ ЗА ИНВАЛИДИ. А ние си мислим, че имаме футболни хулигани. Глупости....

И понеже ония са идиоти, това оправдва това, че и вие сте идиоти?!?

Не, това прави твърденията на журналистите, че само в България е така - смешни ! Ходете да видите какво става в Полша и Сърбия. А ето и снимка от преди 2 дена от мача м/у Панатинаикос и ПАОК в Гърция.

Изображение

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 07 май 2014 22:16

MAXIMUS написа:Колкото и да не ми се иска, трябва да призная, че жена ми е права като не ми дава да заведа сина си на мач! Господа управляващи, господа полицаи, какво правим, да ви е*а майката грозна!?

Управляващите ли са виновни, че тия нямат 2 грама мозък? Някой с фуния ли да им го налива?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 07 май 2014 22:21

Когато си прав, си прав! Ний си ходим, и малкия водим, ама жена ми си беше болна фенка от едно време, та по друг начин гледа на нещата... Голям ташак ми е някой познат като изтърве псувня пред нея и каже: " С извинение пред дамата...". Тя, дамата, на колко мача е ходила из България, и какви песни и слова е слушала, ум ще му зайде, ама и толкоз ли да не е ?
Голям праз. Га се бихме с полицаите в Ловеч, тя беше санитарка с кърпичките и ходеше да бърше и спира кървища. Едно време, като бачкала в едно кафе, някви се клали с ножове и докато другите седяли насрани, тя загърнала намушкания с черга, та го отърваха...
Е, не всекиму е дадено да има такова нещо до себе си. Но реакцията на жена ти е нормална. Медиите подклаждат и само това чакат, нещо да стане. Ходи после на мач, ако си нямаш работа...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 08 май 2014 00:16

Дано веднъж за винаги се очистим от лекетата ! Вън бесните от стадиони и зали !
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Reckless

Мнениеот Reckless » 08 май 2014 01:09

Боя е бил зверски ! От типа "Ако искаш да се разберем, като мъже, излез навън да се замеряме с камъни" ! Хем ги е страх да се бият, хем голям шум вдигат !

Върни се в “Левски”