Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Tommi » 29 апр 2014 00:32

Кашчей написа:
NOMER14 написа:
Кашчей написа:А какво мисли ръководството на Черноморец, което има крайната дума по всеки трансфер?
Откога треньорът на един отбор води трансферната политика на отбора?

Ръководство ли? :roll: Кой знае бургазлии какъв тип отбор ще си спретнат за есента в Б група. Иначе казано Вихър Айтос може да си почне от А окръжна.

Какъвто и да им е отборът, за играч се отправя първо запитване към ръководството, а не към треньора. Гонзо в качеството си на какъв може да води разговори с един клуб, за привличане на техен играч в друг клуб, с който Гонзо още няма официален договор?!? При това разговори с треньора само.

Пише, че е постигната договорка, неформална. Няма нищо лошо.
Най-нормалното нещо е ръководството на един отбор да се допита до треньора за продажбата (също и за покупката) на даден футболист. В случая Гонзо просто е провел първо разговори с Херо преди преговорите с ръководството.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
abiati
Контакти:

За всички истински левскари.

Мнениеот abiati » 29 апр 2014 09:06

Публикувам го за всички които обичат Левски. Защото Левски е любов от поколения.

"Искам да ви разкажа за нещо. Бай Стефан се казва човекът, който ме закара на първия ми мач преди доста години. Съседи сме, като малки ни хвана за ръка със сина му и на стадиона. Синът му е голям левскар, не пропуска мач. Бай Стефан се пенсионира и отиде да живее на вилата си извън София. Не го бях виждал от няколко години. Срещнах го сега в магазина, беше дошъл за празниците. Разговорихме се и стана дума за Левски. Че ни е тежко на сърцето от всичко, което става. Хората нямат настроение, смачкани са, юбилей идва, а на никой не му се празнува. Знаете ли какво ми каза?
- Каквото казах на Васко, ще го кажа и на теб. И той един оклюмал. От какво ви е тежко, бе, юнаци? Мачове загубил Левски. Титла нямало. И ви било тежко? Абе ей... А виждали ли сте идола на детството си в ковчег да го изпращате? Тежко ви било. Ние ревахме по тротоарите с дни, все едно баща и майка ни бяха починали. Това е тежко. Всеки от нас беше готов да размени всяка титла и победа за живота на Гунди. Косите ни побеляваха от мъката на млади момчета като се качвахме на трибуните и го нямаше Гунди. Въздух нямаше, живот на стадиона нямаше, нищо нямаше... Нямаше го Гунди! Не съм стъпвал на мач на Левски с години и по телевизора вече едвам ги гледам. Заради такива като сина ми и теб ще отида на юбилея, за да ви научим кое е тежко. Левски не е купата, бе, Левски е Гунди! Само онова знаменце на Гунди дето го имате да го веете, само него ще го оставите. Левски е Гунди! Оттогава на Левски му е тежко и такава му е съдбата, винаги да му е тежко. На вас ви било тежко, много знаете тежко вие... Само Левски, абе ей!"
23.05.2014., 21:45ч., стадион "Васил Левски".
Заради център-нападателят на нашите мечти! Заради вековния клуб!

Споделено в facebook на НКП. ЛЕВСКИ Е ЛЮБОВ, а не титли и медали!

drizhelev1
Контакти:

Мнениеот drizhelev1 » 29 апр 2014 09:14

[quote="blue atak"]Бъдещият спортен директор на Левски - Георги Иванов, е постигнал договорка с Димитър Димитров относно привличането на поредното откритие на Херо, в лицето на Карлос Фонсека. Източници от Бургас и София потвърдиха за Livesport.bg новината.

Португалецът, който прави силен сезон с екипа на Черноморец отдавна е в полезрението на "сините" от София, а Гонзо е приятно изненадан от качествата на офанзивния футболист.

Креативността, скоростта и техниката на Фонсека в предни позиции са впечатляващи за родните стандарти, а това са и характеристиките, които са накарали Гонзо да следи изкъсо изявите на Фонсека.

Ще има още един затрит футболист. На Герена така ще му промият мозъка и креативността, че чеп за зеле няма да става от него.
BORN TO RUN

Потребителски аватар
damyanov1963

Re: За всички истински левскари.

Мнениеот damyanov1963 » 29 апр 2014 09:46

Левски и друг път е бил в кризи и е успявал да се вдигне! САМО ЛЕВСКИ!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
batceko
Контакти:

Мнениеот batceko » 29 апр 2014 10:27

.. не съм сигурен , че Левски е бил друг път в такава криза ..не съм ... криза не само вътрешна - клубна , ами и криза причинявана умишлено и от външни фактори , които действат с не по малко усърдие особено сега , когато има 100 годишен юбилей ... т.е. проблема е на два фронта е не съм сигурен дали някой може да оцелее при такава ситуация , като под оцеляване имам предвид запазването на Левски като основен фактор в БГ футбола по принцип и основен кандидат за шампионска титла всяка една година ... сигурно с малко повече желание може да бъде запазена марката , но резултата ще е появата на мястото на сегашния Левски , на отбор с името Левски от типа на Локо СФ или Славия - т.е. отбор от миманса , отбор от средата на таблицата , отбор за който ще е огромен успех да се класира за евротурнир евентуално ... мхм ...

.. вътрешните фактори са ясни , или по скоро си мислим , че са ясни - Батков ...но аз мисля , че по скоро хората , които стояха зад Батков и явно спряха кранчето , са истинските виновници ..съвсем отделен е въпроса кой даде Левски през годините на хора от типа на Чорни и ко ..уж Левски е наш и е народен отбор а финансирането му в последните 15 години става от руски или израелски или бог знае какъв криминален капитал ..едва ли някой си мисли , че адвокат може да финансира футболен гранд от типа на Левски с пари изкарани от адвокатски хонорари ... също така е друг въпроса дали може по принцип да се намери БГ собственик с до голяма степен лигитимен капитал за да поеме Левски - няма защо да се лъжем и всички го знаем - 99 процента от така наречените успели хора в БГ са с червен номенклатурно -ДС генезис - т.е. зад тях стои БКП -БСП под една или друга форма , а всички знаем кой е отбора на БКП - цска .... не случайно и Домусчиев и Ганчев са си отявлени цесекари ..говори се за Газпром - основното руско оръжие за изнудване на цяла Европа - боже боже ... да де ..парите не миришели ... не съм сигурен в това ...

... като прибавим към това и основния външен фактор - лобито на цска , за което няма по голямо удоволствие да бъде унижен Левски , особено на 100 годишния юбилей - сигурен съм , че има достатчно богати цесекари , които биха си платили каквото трябва за да си направят тази пофта и нищо чудно да има създадена стройна организация това да се случва - и то се случва ... и съвсем не на последно място Лудогорец - не толкова защото Домусчиев мрази Левски щото е цесекар ..по скоро защото е ясно , че в страна като България не може да има повече от два основни отбора ..и понеже в Лудогорец са вкарани пари най вече с идеята да стане един от тях , и понеже неговия собственик е цесекар , то е нормално да се очаква да бъде направено каквото трябва Лудогорец да заеме мястото на Левски като основен БГ колос ... а за целта трябва освен Лудогорец да е доминатор в БГ и да има успехи в Европа , това трябва да става на фона на тоталния срив на Левски и превръщането му в отбор от средата на таблицата - резултата ще е такъв , че в рамките на 4-5 години не малка част от феновете , особено младите ще се преориентират към Лудогорец , просто защото хората вървят с победителите .. не вярвам някой да мисли , че ако Левски в следващите 10-15 години няма как да стане шампион ще запази фенската си маса и ореола на основен български колос ... не вярвам ... Домусчиев не е налял милионите с идеята да чака 20 години за да може по естествен път Лудогорец да направи фенска маса ... той иска всичко сега ..а за целта трябва да се освободи място за нов бг колос ... и това и става ...

..и резултата ще е - цска и Лудогорец - бг колоси и тук таме Литекс за разкош - те ще са бг отборите .... и трите собственост на цесекари ... не ми се иска да кажа - честито на синя България , но ..натам отиват нещата ...

..дано не съм прав ..дано греша ... дано всичко да е само лош сън .... дано ...
Последна промяна от batceko на 29 апр 2014 10:37, променено общо 1 път.

PAAZO
Контакти:

Мнениеот PAAZO » 29 апр 2014 11:06

В ЦЕННОСТНАТА СИСТЕМА НА ЛЕВСКАРА ,НИКОГА НЕ СА БИЛИ НА ПЪРВО МЯСТО ТИТЛИТЕ И КУПИТЕ !!!
ЛЕВСКИ Е СЪЗДАДЕН ОТ УЧЕНИЦИ,ЗА ДА УКРЕПВА БЪЛГАРСКИЯ ДУХ И ДА НОСИ РАДОСТ ОТ ИГРАТА !!!
ДЛЪЖНИ СМЕ ДА ОТИДЕМ ВСИЧКИ НА МАЧА С ЛАЦИО,ЗАРАДИ ИСТОРИЯТА,ЗАРАДИ НАШИТЕ ДЕДИ И ПРАДЕДИ,
ЗАРАДИ СТОТИЦИТЕ НОСИЛИ С ЧЕСТ И ДОСТОЙНСТВО СИНЯТА ФЛАНЕЛКА !!!

Потребителски аватар
molteni
Контакти:

Мнениеот molteni » 29 апр 2014 11:57

Посредствен играч. Рамос е едно ниво над този. ;)

nikoko
Контакти:

Мнениеот nikoko » 29 апр 2014 12:01

Ами аз честно казано си мисля, че титлата и купата не са чак толкова проблема на повечето Левскари.

Мисля, че много повече ни тежи, това че на терена няма такива като Гунди.

На терена нито имаме артисти каквито сме имали, нито имаме непримирими бойци, каквито сме имали, нищо...

Дори да напълним стадиона на 23ти какво от това? Нали от следващия сезон пак ще сме на празни трибуни и ще гледаме срутения сектор А, ще гледаме или бездарни футболистчета като Старокин, Димов и тнт. или абсолютно мъртви души като Бру, Нунеш и не знам си още кой...

Затова сме тъжни, защото Левски го няма...

На терена излиза един отбор, който се подвизава с това име, ама той няма нищо общо с нищо общо...

Потребителски аватар
suarez
Контакти:

Мнениеот suarez » 29 апр 2014 13:04

nikoko написа:Ами аз честно казано си мисля, че титлата и купата не са чак толкова проблема на повечето Левскари.

Мисля, че много повече ни тежи, това че на терена няма такива като Гунди.

На терена нито имаме артисти каквито сме имали, нито имаме непримирими бойци, каквито сме имали, нищо...

Дори да напълним стадиона на 23ти какво от това? Нали от следващия сезон пак ще сме на празни трибуни и ще гледаме срутения сектор А, ще гледаме или бездарни футболистчета като Старокин, Димов и тнт. или абсолютно мъртви души като Бру, Нунеш и не знам си още кой...

Затова сме тъжни, защото Левски го няма...

На терена излиза един отбор, който се подвизава с това име, ама той няма нищо общо с нищо общо...

+1914
[center]1914[/center]

Върни се в “Левски”