Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот boabbb » 25 апр 2014 11:12

TristaNNN написа:
tevez написа:
Ново лице влиза в треньорския щаб на "сините"

Чуждестранен треньор ще влезе в треньорския щаб на Левски от лятото. Става дума за кондиционен специалист, който ще има нелеката задача да подобри кондиционното състояние на отбора.

БРАВО :!: Полека-лека ще станат нещата. Първо кондиционен, после на вратарите, а сетне и някой който малко-отмалко разбира що е туй тактика и има ли тя почва у нас :!:

Е тука вече говориш за Ники Митов, нали :mrgreen: :lol: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

На линия
Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 25 апр 2014 11:36

boabbb написа:
TristaNNN написа:
БРАВО :!: Полека-лека ще станат нещата. Първо кондиционен, после на вратарите, а сетне и някой който малко-отмалко разбира що е туй тактика и има ли тя почва у нас :!:

Е тука вече говориш за Ники Митов, нали :mrgreen: :lol: :lol:

Съвсем не говоря за Митов. Всъщност Никито може да играе ролята на помощник-психолог, сещам се че успя доста добре да мотивира момчетата в един мач срещу красноармейската команда :roll:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

angelofdeath
Контакти:

Re: Топките на Топчо

Мнениеот angelofdeath » 25 апр 2014 11:44

Топките на Топчо са си на място и едва ли е виновен за състоянието на отбора. Искаха му победа на всякя цена и той пусна всички звезди. Те се справиха по-зле от юношите и затова се стигна до новата загуба. Приказките, че някой се опитва да съсипе Левски са глупост. Клубът се затрива отвътре. Казано направо, от своите шефове и директори. Че и ветераните се включват с мнения, но без желание да посочат път за спасение. Колкото и да им неприятно на някои ЦСКА и Левски никога няма да се превърнат в Славия или Локо. Просто това са двата отбора във България, които имат харизма. Навсякъде в страната повечето хора са или от единия или от другия и чак след това от местния тим. Стане ли някой фен, това остава за цял живот, защото в повечето случаи се предава през поколенията. Това е моя отбор, бил е на баща ми, а преди това на дядо ми и аз няма да подкрепям никой друг. Това е едната причина, а другата е, че в детството ти си бил запленен от играта на някой футболист и това те е направило привърженик на клуба.

anker1878
Контакти:

Мнениеот anker1878 » 25 апр 2014 11:49

Топчо е единствения с топки в този отбор.
Проблема е БАТКОВ.

Потребителски аватар
khan uvigi
Контакти:

Мнениеот khan uvigi » 25 апр 2014 12:26

batceko написа:...аз въобще не мисля , че в основата на всичко са нечии топки , пък били те и на Топчо ....

..мисля , че в основата на всичко е добре планиран и съвсем не зле финансиран план за проваляне на Левски на връх 100 годишнината , при това с гръм и трясък и като резултат от това докарването му до перманентно състояние на базата на , което да се превърне в нещо като Локо Сф или Славия ... т.е. да се бори за оцеляване в А група ...методите според мен са стандартните , с които се фалира един отбор - като се започне от невъзможността да си намери добър спонсор , до съботирането на клуба от вътрешни хора срещу достатъчно добро заплащане ....

... причините са няколко но основните са две - първо трябва да се отвори място в сърцата на феновете за Лудогорец - новия и най добре финансиран клуб на България - както знаем Лудогорец жъне успехи , но няма фенска маса , но спецовете по народопсихология знаят колкото и хората да се кълнат , че са от Левски и че половин България е синя , ако се усети , че Левски се превръща в Локо Сф или Славия , до 4-5 години огромната маса особено от по младите фенове ще се преориентира към Лудогорец - не за друго ..просто хората вървят след победителите ... нямаш ли победи и титли - скоро няма да имаш и фенове ...и не на последно място трябва да е Левски , защото Домусчиев е стар цесекар ....

...което води до втората и доста травиална причина ... цска - да направиш така , че най големия ти враг през последните 60 години на връх 100 годишния си юбилей да се гърчи , че и на всичкото отгоре да загуби 4 пъти подред от цска - както се казваше в онази реклама - безценно ...всички знаем , че има достатъчно богати цесекари , които с удоволствие биха се включили в обща каса за да си направят този кеф ..нека Тити плаче на пресконференции за онези дето имали левче за Левски ... цска не плачат ... те са отбора на партията , на ДС , на номенклатурата ..не на последно място те са отбора на собствениците на най големите клубове в момента - Лудогорец и Литекс ...

.... добре направено , добре финансирано , да не говорим , че срещу себе си имат Батков ... който освен , че явно не е много умен е и сам ... с други думи очаквам още по голям погром ... Гонзо колкото и да е голям пич , без пари и сам срещу всички няма как да успее ....

..и в крайна сметка ще се получи това , което цесекарите винаги са мечтали - трите водещи отбора ще са цска и два други собственост на цесекари . Лудогорец и Литекс .... Левски - с Локо Сф и Славия ще се бори за оцеляване в А група ... и оцелелите му фенове ще бършат сълзи по доброто старо време ...

.... дано греша ..дано не съм прав ... но за да пребориш организация с много пари ти трябват още повече пари ... а такива няма ... лошо .... много лошо

Не грешиш - прав си.
За съжаление!

PAAZO
Контакти:

Мнениеот PAAZO » 25 апр 2014 12:27

Най-малко може да обвиняваме Тппчо!
Да може би трябваше да пусне близнаците и Мисяк с/у ЦСКА !
И още не му достигна опит,защото след изравнителния гол се подаде на голямата еуфория,
трогна да играе вабанк,за да спечели мача и накрая го загуби !!!
И не знам ,защо никой не споненава,че Левски игра без трима основни футболисти-
Гаджев,Пелето,Рамос !

Потребителски аватар
khan uvigi
Контакти:

Мнениеот khan uvigi » 25 апр 2014 12:28

ЛЕВСКИ има един проблем - агент Тара!

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

Мнениеот batmanlevski » 25 апр 2014 12:30

топчо направи няколко грешки ,една от които е ,че като губиш не вадиш нападател ,а вкарваш един,двама колкото се може повече,подобен пример е мача на английския Левски - Челси с мача им с ПСЖ ,тогава Мауриньо пусна и тримата си нападатели ,за съжаление мач след мач Топчо повтаря тази грешка ,явно го е страх ,а и не се учи лесно ,за това ще е само до края на сезона
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !

[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 25 апр 2014 17:02

Мангала Бастос си заминава, както и очаквах....
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
captain_drifuss
Контакти:

Мнениеот captain_drifuss » 25 апр 2014 17:15

W84me написа:Мангала Бастос си заминава, както и очаквах....

поредното Меси, което дойде, поразходи се и ви взе парите. като си помисля колко пари са му дали и ще има да му дават... върнах се малко назад в коментарите в тази тема, как го чакахте като мистично божество, качвахте клипчета, писахте, писахте, изписахте се... :lol: :lol: :lol:

Върни се в “Левски”